Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129701 - 129720 Napsat příspěvek

imf

Kdyby sis vzpoměl tak mi dej hned vědět.:)
440056
Kdyby sis vzpoměl tak mi dej hned vědět.*:)*
imf
0 0
reagovat

eddie

existuje verze presne s timhle zvukem... ale uz nevim, kde jsem ji videl.
440055
existuje verze presne s timhle zvukem... ale uz nevim, kde jsem ji videl.
eddie
0 0
reagovat

George B

Už k tomu chybí jen zvuk praskajících kostiček....:)
440054
Už k tomu chybí jen zvuk praskajících kostiček....:)
George B
0 0
reagovat

bush

boze, uz dlouho sem se tak nenasmal :D
440053
boze, uz dlouho sem se tak nenasmal :D
bush
0 0
reagovat
koho to bavi tak, ze si to chce rovnou ulozit, protoho mam jako vzdy DL">link :)) rada: najdete nakou peknou skulinku a nechte ho jentak padat, to je tak krasny, jak se chudak lame
440052
koho to bavi tak, ze si to chce rovnou ulozit, protoho mam jako vzdy DL :)) rada: najdete nakou peknou skulinku a nechte ho jentak padat, to je tak krasny, jak se chudak lame
0 0
reagovat

st39.6

Super - s timhle sem si skvěle spravil náladu po přetrpěném Kameňáku 2. Sice bych byl radši kdyby tam lítal Troška, ale Bushe taky nemám rád... hrál sem si s nim asi 15 minut
440051
Super - s timhle sem si skvěle spravil náladu po přetrpěném Kameňáku 2. Sice bych byl radši kdyby tam lítal Troška, ale Bushe taky nemám rád... hrál sem si s nim asi 15 minut
st39.6
0 0
reagovat
nesnasite Bushe? link
">Shodte ho do nekonecna.Staci chytit za hlavu a provadet lumparny :) Flash required
440050
nesnasite Bushe? Shodte ho do nekonecna.Staci chytit za hlavu a provadet lumparny :) Flash required
0 0
reagovat

Pochvala tvůrcům webu

vlastně si teď poprvé detailněji prohlížím tenhle web, a máte ho udělaný pěkně. Hezký vychytávky (popisky aktuálních činností uživatelů jsou milý) a tak podobně.
440049
vlastně si teď poprvé detailněji prohlížím tenhle web, a máte ho udělaný pěkně. Hezký vychytávky (popisky aktuálních činností uživatelů jsou milý) a tak podobně.
Pochvala tvůrcům webu
0 0
reagovat
tak to te zklamu. nemaj tam nic, co by se u nas nedalo sehnat nekde jinde. hope ze to zlepsej. ale dobrou literaturu, to se musi nechat, ze maj. ja vrozenou lenost prekonal jen proto, ze sem to mel trochu cestou :D
440048
tak to te zklamu. nemaj tam nic, co by se u nas nedalo sehnat nekde jinde. hope ze to zlepsej. ale dobrou literaturu, to se musi nechat, ze maj. ja vrozenou lenost prekonal jen proto, ze sem to mel trochu cestou *:D*
0 0
reagovat
No kdyby tam meli US komplet DVD vydani Flying Circus, tak bych mozna prekonal vrozenou lenost a zasel se tam podivat. ;)
440047
No kdyby tam meli US komplet DVD vydani Flying Circus, tak bych mozna prekonal vrozenou lenost a zasel se tam podivat. ;)
0 0
reagovat
:D , vidis, a to ti pisem my, nejvernejsi uzivatele ;) takze na tom neco bude :)) ....ok, kecam. tak vazne a k veci - neska sem byl v Terryho ponozkach...teda vona je jen jedna, a vypada to tam asi takle: [ ] ....jo, takle je to tam velky. njn, co se da delat. Ale uz sem si tam koupil peknou knizku za tricetpet penez, o Disneym. Asi 15 tisic let starou, ale jako nova ;) . Co se tyce tricek - dohromady asi ctyri, hehe, ale ukazovali mi seznam plakatu a vypada to, ze jich bude mega hafec.vhs no comment, dvd spis kultarny, coz je spravny :+
440046
*:D* , vidis, a to ti pisem my, nejvernejsi uzivatele *;)* takze na tom neco bude *:))* ....ok, kecam. tak vazne a k veci - neska sem byl v Terryho ponozkach...teda vona je jen jedna, a vypada to tam asi takle: [ ] ....jo, takle je to tam velky. njn, co se da delat. Ale uz sem si tam koupil peknou knizku za tricetpet penez, o Disneym. Asi 15 tisic let starou, ale jako nova *;)* . Co se tyce tricek - dohromady asi ctyri, hehe, ale ukazovali mi seznam plakatu a vypada to, ze jich bude mega hafec.vhs no comment, dvd spis kultarny, coz je spravny *:+*
0 0
reagovat

kocour

kolem tebe je proste takova aura, ze cloveku se najednou nechce nic psat a opousti ho sila zit...?)
440045
kolem tebe je proste takova aura, ze cloveku se najednou nechce nic psat a opousti ho sila zit...*?)*
kocour
0 0
reagovat

st39.6

Na mě sucho nesváděj ;). A snad ti nikdo nebrání rozpoutat tu jakoukoliv ohnivou rozvášněnou diskuzi, ne? :)
440044
Na mě sucho nesváděj ;). A snad ti nikdo nebrání rozpoutat tu jakoukoliv ohnivou rozvášněnou diskuzi, ne? :)
st39.6
0 0
reagovat
Já to teď slyším (čtu) poprvé... takže, koukám, všichni spokojeni :+
440043
Já to teď slyším (čtu) poprvé... takže, koukám, všichni spokojeni *:+*
0 0
reagovat
tak se nechlub, no, me prisla taky tiskova zprava - spoluzak :D;) ....ja o tom nikde necet...asi to bude tim, ze sem nikde nebyl :))
440042
tak se nechlub, no, me prisla taky tiskova zprava - spoluzak *:D**;)* ....ja o tom nikde necet...asi to bude tim, ze sem nikde nebyl :))
0 0
reagovat
Prisla nam tiskova zprava, ale vzhledem k tomu, ze je to PR a vari se to vsude, tak jsme to nikam nepsali :-)
440041
Prisla nam tiskova zprava, ale vzhledem k tomu, ze je to PR a vari se to vsude, tak jsme to nikam nepsali :-)
0 0
reagovat
ehm, trapne, ale neberte to fakt jako reklamu, ale spis jako takovou zajimavou zpravu - Terryho">link ponožky. Fakt zajimava zalezitost, tak sem vám to jen chtěl rict :))
440040
ehm, trapne, ale neberte to fakt jako reklamu, ale spis jako takovou zajimavou zpravu - Terryho ponožky. Fakt zajimava zalezitost, tak sem vám to jen chtěl rict :))
0 0
reagovat
Mrtvo jak u Romera na hřbitově... :D
Novinky mailem? To zní lákavě, asi to zkusím!;)
440039
Mrtvo jak u Romera na hřbitově... *:D* Novinky mailem? To zní lákavě, asi to zkusím!*;)*
0 0
reagovat
kocoure, to zes smazal ten prispevek pravici, ze po tvem prispeni je tu mrtvo, asi nic nezmeni :))...ja vim zes to nesmazal...ale neco na tom bude :D je tu mrtvo :(
440038
kocoure, to zes smazal ten prispevek pravici, ze po tvem prispeni je tu mrtvo, asi nic nezmeni :))...ja vim zes to nesmazal...ale neco na tom bude *:D* je tu mrtvo *:(*
0 0
reagovat
Protože to tu zmizelo z diskuze, rád bych znovu připomněl, že máte možnost nechat si posílat novinky mailem (zaškrtnete si to v nastaveních). Tak toho koukejte využívat ;).
440037
Protože to tu zmizelo z diskuze, rád bych znovu připomněl, že máte možnost nechat si posílat novinky mailem (zaškrtnete si to v nastaveních). Tak toho koukejte využívat ;).
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se