Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129681 - 129700 Napsat příspěvek

Daywatch

Ten Teaser 2 je ten co je tady v divXu, je trochu lepší - zase perfektně zamixovali hudbu a sestřih triků. Teaser 3 spíš konverzační:). V movu je to ale mnohem kvalitnější - ostřejší. Jen by to chtělo titulky, nerozumím ani slovo. Ještě tam je Teaser">link 1 v divXu?, zatím jsem ho neviděl.
440075
Ten Teaser 2 je ten co je tady v divXu, je trochu lepší - zase perfektně zamixovali hudbu a sestřih triků. Teaser 3 spíš konverzační*:)*. V movu je to ale mnohem kvalitnější - ostřejší. Jen by to chtělo titulky, nerozumím ani slovo. Ještě tam je Teaser 1 v divXu?, zatím jsem ho neviděl.
Daywatch
0 0
reagovat
hm, "exkluzivni machr" (grrrr): Teaser3,">link Teaser2.">link Nevim, jesli sou to ty, na kery odkazujes, ale tyhle sem dwnldoval nedavno a sou docela cool
440074
hm, "exkluzivni machr" (grrrr): Teaser3, Teaser2. Nevim, jesli sou to ty, na kery odkazujes, ale tyhle sem dwnldoval nedavno a sou docela cool
0 0
reagovat

Daywatch

Denní">link hlídka vím že jste tu odkazaovali na jeden klip ale tady jich je víc
440073
Denní hlídka vím že jste tu odkazaovali na jeden klip ale tady jich je víc
Daywatch
0 0
reagovat
hele, to bylo hnusny :o s tim machrem. Anyway dik :+, ted uz umim i tohle tak sem spokojenej ;) (teda doufam)
440072
hele, to bylo hnusny *:o* s tim machrem. Anyway dik *:+*, ted uz umim i tohle tak sem spokojenej ;) (teda doufam)
0 0
reagovat

st39.6

Velký linkovací "exkluzivní" machr je v koncích? ;)
Mno, mám dobrou náladu, takže... sosej">link ;).
440071
Velký linkovací "exkluzivní" machr je v koncích? ;)
Mno, mám dobrou náladu, takže... sosej ;).
st39.6
0 0
reagovat
kocourku hilfni mi s tim linkem pls!
440070
kocourku hilfni mi s tim linkem pls!
0 0
reagovat

MH

FAQ, sekce HD trailery.
440069
FAQ, sekce HD trailery.
MH
0 0
reagovat

přehrání King Kong

Ahojte, jsem tu novej a mám trochu problém s přehráváním trailerů. Jaký mám použít přehrávač na 2.trailer King Kong v kvalitě HD. Díky za pomoc. MH
440068
Ahojte, jsem tu novej a mám trochu problém s přehráváním trailerů. Jaký mám použít přehrávač na 2.trailer King Kong v kvalitě HD. Díky za pomoc. MH
přehrání King Kong
0 0
reagovat
ok, znova 480p,">link pardon.....muzu poprosit o help? Nemuzu najit kloudnej DL na tohle.">link V profilu totiz odkazujete jen na stream a ja ftom fakt nemuzu najit zpusob, jak to dl. thx predem
440067
ok, znova 480p, pardon.....muzu poprosit o help? Nemuzu najit kloudnej DL na tohle. V profilu totiz odkazujete jen na stream a ja ftom fakt nemuzu najit zpusob, jak to dl. thx predem
0 0
reagovat

st39.6

Ta 480ka se ti nějak nepovedla... každopádně, do hodinky je to v profilu.
440066
Ta 480ka se ti nějak nepovedla... každopádně, do hodinky je to v profilu.
st39.6
0 0
reagovat
ok, pocitacovej animak, deti, starsidelnej dum, klasika. Upozornuju na podezrele zrnitej transfer
440065
ok, pocitacovej animak, deti, starsidelnej dum, klasika. Upozornuju na podezrele zrnitej transfer
0 0
reagovat
ja vim, ze to bude v profilu, ale nez se tak stane, snad mi prominete tu exclusivitu pro ctenare diskuze ;) - Monster house: 1080p,">link 720p,">link 480p.">link Enjoy! Ja ted stahuju, takze popravde este nevim, o co uplne go :)
440064
ja vim, ze to bude v profilu, ale nez se tak stane, snad mi prominete tu exclusivitu pro ctenare diskuze *;)* - Monster house: 1080p, 720p, 480p. Enjoy! Ja ted stahuju, takze popravde este nevim, o co uplne go :)
0 0
reagovat
Ne, vubec... jen me zajima nazor tvuj a ostatnich :-)
440063
Ne, vubec... jen me zajima nazor tvuj a ostatnich :-)
0 0
reagovat

Cival

To já také nevím, ale můj názor je, že je škoda se o něj nepodělit. Ať to každý posoudí sám. Je špatně, že jsem ho sem dal?
440062
To já také nevím, ale můj názor je, že je škoda se o něj nepodělit. Ať to každý posoudí sám. Je špatně, že jsem ho sem dal?
Cival
0 0
reagovat

sinner

Jak sam jiste vis, ten trailer vysel uz davno (byt ne v applacky kvalite) a ja jej zavrhl, ze za podrobnejsi rozbor v profilu nestoji. Ale mozna jsem se spletl... nevim :-)
440061
Jak sam jiste vis, ten trailer vysel uz davno (byt ne v applacky kvalite) a ja jej zavrhl, ze za podrobnejsi rozbor v profilu nestoji. Ale mozna jsem se spletl... nevim :-)
sinner
0 0
reagovat

The Dying Gaul

Mohl by to být zajímavý thriller o manželském trojúhelníku "trochu jinak" :-)). Hrají: Peter Sarsgaard, Campbell Scott, Patricia Clarkson. Trailer TADY.">link
440060
Mohl by to být zajímavý thriller o manželském trojúhelníku "trochu jinak" :-)). Hrají: Peter Sarsgaard, Campbell Scott, Patricia Clarkson. Trailer TADY.
The Dying Gaul
0 0
reagovat
Jinak M@rty, opravdu se nesnaž na kvízy odpovídat dál, ztrácíš čas.
440059
Jinak M@rty, opravdu se nesnaž na kvízy odpovídat dál, ztrácíš čas.
0 0
reagovat

scroochy

Nový kvíz bude tak za půl hodiny, odpověď se dozvíš bryskně ;)
440058
Nový kvíz bude tak za půl hodiny, odpověď se dozvíš bryskně ;)
scroochy
0 0
reagovat

kviz

kdy zase budou fungovat kvizy? a jaka byla spravna odpoved na ten nokiackej?
440057
kdy zase budou fungovat kvizy? a jaka byla spravna odpoved na ten nokiackej?
kviz
0 0
reagovat

imf

Kdyby sis vzpoměl tak mi dej hned vědět.:)
440056
Kdyby sis vzpoměl tak mi dej hned vědět.*:)*
imf
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se