Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129641 - 129660 Napsat příspěvek
mno s tim blaznem jsem si podrizl vetev...:D
441073
mno s tim blaznem jsem si podrizl vetev...*:D*
0 0
reagovat

Noc T.

Takže ja padam... jeste něco dodělat a pak sraz s kamoškou a razím na trailery! Tak se tam uvidíme! :+
441072
Takže ja padam... jeste něco dodělat a pak sraz s kamoškou a razím na trailery! Tak se tam uvidíme! *:+*
Noc T.
0 0
reagovat
no to si jenom myslíš že se s tím dá žít, už si někdy viděl "člověka"? :))
441071
no to si jenom myslíš že se s tím dá žít, už si někdy viděl "člověka"? *:))*
0 0
reagovat

Dreana

Horší než drak? Takže... člověk? S tím se snad dá žít, ne? ;)
441070
Horší než drak? Takže... člověk? S tím se snad dá žít, ne? ;)
Dreana
0 0
reagovat

sidda

Nikdo neřekl že nejsi :))
441069
Nikdo neřekl že nejsi *:))*
sidda
0 0
reagovat

st39.6

heh, tak ja mam problem... ve sktečnosti jsem mnohem horší než muj avatar ?)
441068
heh, tak ja mam problem... ve sktečnosti jsem mnohem horší než muj avatar *?)*
st39.6
0 0
reagovat
Ono se dneska bude jako neco dit jo...to jsem blazen:))
441067
Ono se dneska bude jako neco dit jo...to jsem blazen*:))*
0 0
reagovat

Noc

Tak ja už se nemužu dnešního večera dočkat :))
441066
Tak ja už se nemužu dnešního večera dočkat *:))*
Noc
0 0
reagovat
No však až nás uvidíte, jak tam vepředu něco šudlíme, zařizujeme, chytáme s e za hlavu a trháme si vlasy, tak jen směle přistupte se s námi pozdravit!:-)
441065
No však až nás uvidíte, jak tam vepředu něco šudlíme, zařizujeme, chytáme s e za hlavu a trháme si vlasy, tak jen směle přistupte se s námi pozdravit!:-)
0 0
reagovat
juva,tosem zvedavej na toho hosta.ale radsi nic neocekavam (ne ze bych vam neveril, to abych byl pak oto vic nadsenej ;)....nojo, za chvilenku vyrazim, hopsnu si do terryho ponozky, koupim listecky, hopsnu si do bontonlandu, na kuratko a pak hura....btw ja sem tady asi jedinej(imfa nepocitaje samo),kdo vypada tak jak vypada na avataru (akorat mam trochu evropstejsi barvy;), ikdyz si dycky vsichni myslej, ze to je naka abstrakce, nebo bublinky...sakra....:)
441064
juva,tosem zvedavej na toho hosta.ale radsi nic neocekavam (ne ze bych vam neveril, to abych byl pak oto vic nadsenej ;)....nojo, za chvilenku vyrazim, hopsnu si do terryho ponozky, koupim listecky, hopsnu si do bontonlandu, na kuratko a pak hura....btw ja sem tady asi jedinej(imfa nepocitaje samo),kdo vypada tak jak vypada na avataru (akorat mam trochu evropstejsi barvy;), ikdyz si dycky vsichni myslej, ze to je naka abstrakce, nebo bublinky...sakra....:)
0 0
reagovat
imf dorazi bud s knirkem (reference viz ikonka) nebo absolutne bez vousu... podle toho, kolik bude mit casu na tuning pred odjezdem z bytu. ;)
441063
imf dorazi bud s knirkem (reference viz ikonka) nebo absolutne bez vousu... podle toho, kolik bude mit casu na tuning pred odjezdem z bytu. ;)
0 0
reagovat
Sakra a já si dnes trochu přistřihl bradku:-)
441062
Sakra a já si dnes trochu přistřihl bradku:-)
0 0
reagovat

kockopes

jestli bude oblek catwoman, tak se treba neudrzim ;) hihi
441061
jestli bude oblek catwoman, tak se treba neudrzim ;) hihi
kockopes
0 0
reagovat

scroochy

Nadrženej pavián, omfg... snad se nebudeš nějak výrazněji projevovat ;)
441060
Nadrženej pavián, omfg... snad se nebudeš nějak výrazněji projevovat ;)
scroochy
0 0
reagovat

juhuu

uz se tesim! jak nadrzenej pavian ;) jinak vazne ocekavam ty kostymy catwoman a supermana...beda jak me zklamete:D
441059
uz se tesim! jak nadrzenej pavian ;) jinak vazne ocekavam ty kostymy catwoman a supermana...beda jak me zklamete*:D*
juhuu
0 0
reagovat

Herald

Svata slova!
441058
Svata slova!
Herald
0 0
reagovat
michaele jdi laskavě s rozebíráním knih HP na nějaké fórum, kde se rozebírají KNIHY, ne na diskuzi MZ... a mimoto, já se k tomu ještě bohužel kvůli zkouškovýmu nedostal, takže spoilery tebe a některých dalších mi fakt lezou na nervy!

sorry za OT
441057
michaele jdi laskavě s rozebíráním knih HP na nějaké fórum, kde se rozebírají KNIHY, ne na diskuzi MZ... a mimoto, já se k tomu ještě bohužel kvůli zkouškovýmu nedostal, takže spoilery tebe a některých dalších mi fakt lezou na nervy! sorry za OT
0 0
reagovat
Hele prednasky smeteme v prvni minute krute ze stolu, pac to bychom tam jinak byli do dvou rano... navic popsat slovy proc je Spidey 2 trailer tak motherfuckin´ cool proste ani nejde. You have to see it for yourself. Skalni fanousci se toho vazne moc nedozvedi, je tam kratkej uvod, vysvetleni rozdilu mezi teaserama a trailerama, uloha hudby v traileru, nejake ty raritky, ktere se vsemu vymykaji, pak jeden exkluzivni host a trada... jede se domu (nebo na pivo)... jen diky tomuhle budete moc behem necelych tri hodinek zhlednout pres sedesatku traileru...
441056
Hele prednasky smeteme v prvni minute krute ze stolu, pac to bychom tam jinak byli do dvou rano... navic popsat slovy proc je Spidey 2 trailer tak motherfuckin´ cool proste ani nejde. You have to see it for yourself. Skalni fanousci se toho vazne moc nedozvedi, je tam kratkej uvod, vysvetleni rozdilu mezi teaserama a trailerama, uloha hudby v traileru, nejake ty raritky, ktere se vsemu vymykaji, pak jeden exkluzivni host a trada... jede se domu (nebo na pivo)... jen diky tomuhle budete moc behem necelych tri hodinek zhlednout pres sedesatku traileru...
0 0
reagovat

Neo

Pětku také nějak nemusím to je fakt. Do téhle doby jsem měl na prvním místě Ohnivý Pohár. Ale Princ Dvojí Krve? Prostě the best. Jak to do sebe všechno zapadá to je prostě paráda a to finále je prostě božský. Zdaleka nejlepší ze všech zatím doposud vydaných dílů!
441055
Pětku také nějak nemusím to je fakt. Do téhle doby jsem měl na prvním místě Ohnivý Pohár. Ale Princ Dvojí Krve? Prostě the best. Jak to do sebe všechno zapadá to je prostě paráda a to finále je prostě božský. Zdaleka nejlepší ze všech zatím doposud vydaných dílů!
Neo
0 0
reagovat

mhsh

To jsem si neuvědomil. Tak to sorry
441054
To jsem si neuvědomil. Tak to sorry
mhsh
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.