Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129621 - 129640 Napsat příspěvek
jako ze bysme meli reserve :D
440128
jako ze bysme meli reserve *:D*
0 0
reagovat
mno a jentak ciste teoreticky, nemohlo by mit treba...ciste teoreticky prvnich deset uzivatelu tak ciste teoreticky takovy privilegium....? ;) jen ciste teoreticky :)
440127
mno a jentak ciste teoreticky, nemohlo by mit treba...ciste teoreticky prvnich deset uzivatelu tak ciste teoreticky takovy privilegium....? *;)* jen ciste teoreticky :)
0 0
reagovat

st39.6

Nebylo... Dočkej času, včas vás budeme informovat ;)
440126
Nebylo... Dočkej času, včas vás budeme informovat ;)
st39.6
0 0
reagovat
ehm....ty listky na TRNight sezenu kde? se omlouvam, pokud bylo receno...
440125
ehm....ty listky na TRNight sezenu kde? se omlouvam, pokud bylo receno...
0 0
reagovat

czech_22

Co konkretne mas na mysli, brachu? Standardni metoda "Save as..." nefunguje?
440124
Co konkretne mas na mysli, brachu? Standardni metoda "Save as..." nefunguje?
czech_22
0 0
reagovat
muzete mi nekdo poradit jak si stahnout nejaky trailer???dik
440123
muzete mi nekdo poradit jak si stahnout nejaky trailer???dik
0 0
reagovat
Thanx
440122
Thanx
0 0
reagovat

TV Spots

Aeon">link Flux, Fun">link with Dick and Jane

0 0
reagovat

Tristan a Isolda

Tak už je nastahnutí i mov verze tristan a isolda domestic trailer.
link

jinak odkaz maji na comingsoon.net
440120
Tak už je nastahnutí i mov verze tristan a isolda domestic trailer. http://www.seismicproductions.com/movies/tristan_&_isolde.mov jinak odkaz maji na comingsoon.net
Tristan a Isolda
0 0
reagovat

Shadow

ZAs taaak moc nam dekovat nemusis :-))
440119
ZAs taaak moc nam dekovat nemusis :-))
Shadow
0 0
reagovat
tak hotovo, diky za snahu chlapci....
jinak k tvurcum techhle stranek - jsou skvely, krasnej design, prehlednej a stejne hezkej a ze ja o tom neco vim :)
440118
tak hotovo, diky za snahu chlapci....
jinak k tvurcum techhle stranek - jsou skvely, krasnej design, prehlednej a stejne hezkej a ze ja o tom neco vim :)
0 0
reagovat
aha, tak problem rozresen, to mi dela firewall :(( ona mi ta mrcha zakazuje reklamy a ony se nezobrazi a misto nich se objevi celkem dlouhej text a to mi to posune az pod bocni frame, tak ted musim ve firewallu najit, kde se nastavuje zobrazovani reklam - prinejmensim tech vasich :)
440117
aha, tak problem rozresen, to mi dela firewall :(( ona mi ta mrcha zakazuje reklamy a ony se nezobrazi a misto nich se objevi celkem dlouhej text a to mi to posune az pod bocni frame, tak ted musim ve firewallu najit, kde se nastavuje zobrazovani reklam - prinejmensim tech vasich :)
0 0
reagovat

Shadow

Tak nevim... tohle se stava, kdyz je nekde v diskuzi dlouhy slovo bez mezer (vetsinou netagovanej link)... jedinej potencionalne nebezpecnej (pro uzivatele s 800x600) jsem smazal... byl to ten link na HP klip (autorovi se omlouvam). Uz nevim, co bys mohl mit za problem.
440116
Tak nevim... tohle se stava, kdyz je nekde v diskuzi dlouhy slovo bez mezer (vetsinou netagovanej link)... jedinej potencionalne nebezpecnej (pro uzivatele s 800x600) jsem smazal... byl to ten link na HP klip (autorovi se omlouvam). Uz nevim, co bys mohl mit za problem.
Shadow
0 0
reagovat

Hellblazer

IMHO si mysleli na malinko vic, nicmene rozhodujici bude sobota. Jestli bude tak slaba v porovnani s patkem jako pri startu Vezne z Azkabanu (hodne delaj pulnocni projekce), tak to bude i pod 90 milionu...
440115
IMHO si mysleli na malinko vic, nicmene rozhodujici bude sobota. Jestli bude tak slaba v porovnani s patkem jako pri startu Vezne z Azkabanu (hodne delaj pulnocni projekce), tak to bude i pod 90 milionu...
Hellblazer
0 0
reagovat

Shadow

Mne to nic nedela... zkus to pastnout na web at to vidime. A html znacky fungujou, ale musis je radne napsat a ukoncit, jinak te smazem :-)
440114
Mne to nic nedela... zkus to pastnout na web at to vidime. A html znacky fungujou, ale musis je radne napsat a ukoncit, jinak te smazem :-)
Shadow
0 0
reagovat
porad ne :( ja nevim, jestli je to u mne nebo jestli to dela vsem.... jo a fungujou tady na foru html znacky ?
440113
porad ne :( ja nevim, jestli je to u mne nebo jestli to dela vsem.... jo a fungujou tady na foru html znacky ?
0 0
reagovat

HP 4

Tak 36 milionov je slusne za jeden den....
440112
Tak 36 milionov je slusne za jeden den....
HP 4
0 0
reagovat

Shadow

Uz je to lepsi? ;)
440111
Uz je to lepsi? ;)
Shadow
0 0
reagovat
no kdyz dam treba zobrazit tuhle diskusi, tak horni lista techhle stranek a ta bocni se zobrazi na tom miste jak ma, ale primo ten blok, kde vidim vas text se mi zobrazi az pod tou bocni listou
440110
no kdyz dam treba zobrazit tuhle diskusi, tak horni lista techhle stranek a ta bocni se zobrazi na tom miste jak ma, ale primo ten blok, kde vidim vas text se mi zobrazi az pod tou bocni listou
0 0
reagovat

Shadow

Tak tohle jsem fakt nepochopil... sorry, ale zkus to pomaleji pls.
440109
Tak tohle jsem fakt nepochopil... sorry, ale zkus to pomaleji pls.
Shadow
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se