Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129481 - 129500 Napsat příspěvek

killerzeli

To si pis ze bude, ale asi ne hnedka. (viz termin kinodistribuce minus jeden a pul mesice) :-)
440229
To si pis ze bude, ale asi ne hnedka. (viz termin kinodistribuce minus jeden a pul mesice) :-)
killerzeli
0 0
reagovat
Bude tu recenze na Jarhead (Mariňák - blbej název, co?) ?
440228
Bude tu recenze na Jarhead (Mariňák - blbej název, co?) ?
0 0
reagovat

The Triangle

Zajímavý TV Spot na sci-fi mini sérii - produkce Dean Devlin, Bryan Singer, hrají: Lou Diamond Phillips, Catherine Bell, Sam Neill, Eric Stoltz. TADY">link
440227
Zajímavý TV Spot na sci-fi mini sérii - produkce Dean Devlin, Bryan Singer, hrají: Lou Diamond Phillips, Catherine Bell, Sam Neill, Eric Stoltz. TADY
The Triangle
0 0
reagovat
Božeeeee... tak já už sem nic psát nebudu, no. Snad ve vaších duších zavládne klid ;)
440226
Božeeeee... tak já už sem nic psát nebudu, no. Snad ve vaších duších zavládne klid ;)
0 0
reagovat
Ja vas varoval.. ,) Ohledně promítání - když někoho chcete nalákat, tak musíte minimálně říct, že každej dostane čaj a sušenky. Neříkejte, že vás to nenapadlo .)
440225
Ja vas varoval.. ,) Ohledně promítání - když někoho chcete nalákat, tak musíte minimálně říct, že každej dostane čaj a sušenky. Neříkejte, že vás to nenapadlo .)
0 0
reagovat

imf

dyt to rikam furt, vy si porad myslite, ze jenom tak ze srandy reju do kocoura, ale ono to fakt je naky divny s nim...cosi prohnileho :)
440224
dyt to rikam furt, vy si porad myslite, ze jenom tak ze srandy reju do kocoura, ale ono to fakt je naky divny s nim...cosi prohnileho :)
imf
0 0
reagovat
Viděli jste už někdo na DVD k SW3, ten bonusový... ehm "videoklip" s Yodou? Ježiši jak já se řezal smíchy.
440223
Viděli jste už někdo na DVD k SW3, ten bonusový... ehm "videoklip" s Yodou? Ježiši jak já se řezal smíchy.
0 0
reagovat
Koukam, ze Kocour to tu zase utnul.
440222
Koukam, ze Kocour to tu zase utnul.
0 0
reagovat

dvd

Tak jsem si tu limitovanou edici titanicu nakonec objednal, doufam, ze to bude stat za to:).
440221
Tak jsem si tu limitovanou edici titanicu nakonec objednal, doufam, ze to bude stat za to*:)*.
dvd
0 0
reagovat

Le_Chuck

Bílý rámeček okolo příspvěků ti nestačí? :)
440220
Bílý rámeček okolo příspvěků ti nestačí? :)
Le_Chuck
0 0
reagovat
chcelo by to tu nejaky puntik, alebo nieco co bude signalizovat neprecitane prispevky
440219
chcelo by to tu nejaky puntik, alebo nieco co bude signalizovat neprecitane prispevky
0 0
reagovat
Musite jim neco nakecat... nebudte mekky. :)
440218
Musite jim neco nakecat... nebudte mekky. :)
0 0
reagovat

mlha

znam ten pocit ;)
440217
znam ten pocit ;)
mlha
0 0
reagovat
Já příjdu určitě!Škoda,že v mim okolí neni nikdo ochotnej jit.Ne že bych se je nesnažil přemlouvat,ale věty jakkoli hezky řečený pro ně maj přád význam typu "Pojeďte se mnou do Prahy,zaplatime si vstup do kina a budem se tam 2 hodiny koukat na filmový upoutávky...." Prostě je to nebere,nevíte proč?:-)
440216
Já příjdu určitě!Škoda,že v mim okolí neni nikdo ochotnej jit.Ne že bych se je nesnažil přemlouvat,ale věty jakkoli hezky řečený pro ně maj přád význam typu "Pojeďte se mnou do Prahy,zaplatime si vstup do kina a budem se tam 2 hodiny koukat na filmový upoutávky...." Prostě je to nebere,nevíte proč?:-)
0 0
reagovat
já přijdu taky, ale až bude turné a zastaví se v plzni:)))
440215
já přijdu taky, ale až bude turné a zastaví se v plzni:)))
0 0
reagovat

My prijdeme

teda aspon doufam ;) :+
440214
teda aspon doufam ;) *:+*
My prijdeme
0 0
reagovat
Taky bych přišel.
440213
Taky bych přišel.
0 0
reagovat
Prijdu urcite!!! A vemu s sebou par kamosu..
440212
Prijdu urcite!!! A vemu s sebou par kamosu..
0 0
reagovat
Cervotoc qualkalim potvrzuje ucast na Noci.....:D
440211
Cervotoc qualkalim potvrzuje ucast na Noci.....*:D*
0 0
reagovat

jj

my taky prijedeme! ;) vezmu i nekoho s sebou, at se ty ignoranti prijedou neco priucit :) a navic nechci jet sam...Praha je zradna. To vite, ty postranni ulicky apod...huuuu :o
440210
my taky prijedeme! ;) vezmu i nekoho s sebou, at se ty ignoranti prijedou neco priucit :) a navic nechci jet sam...Praha je zradna. To vite, ty postranni ulicky apod...huuuu *:o*
jj
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se