Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129461 - 129480 Napsat příspěvek
to LeChuck: písnička v jarheadovi je Kanye West - Jesus walks
440249
to LeChuck: písnička v jarheadovi je Kanye West - Jesus walks
0 0
reagovat

Je to tu cool

(www.erkya.com/filmy)
taky se těšíte na Lord of War?
440248
(www.erkya.com/filmy) taky se těšíte na Lord of War?
Je to tu cool
0 0
reagovat

INFO

Neviete kde sa da zohnat viac info o traileri? Konkretne ma zaujima ta pesnicka co v hra v Jarheadovi v druhej polovicke.
440247
Neviete kde sa da zohnat viac info o traileri? Konkretne ma zaujima ta pesnicka co v hra v Jarheadovi v druhej polovicke.
INFO
0 0
reagovat
trailer na Jarhead?Jarhead je strasna blbost.....Marinak se na nej perfektne hodi:-:Dale uz jenom uvodni pisnicak ten film urcite proda:D
440246
trailer na Jarhead?Jarhead je strasna blbost.....Marinak se na nej perfektne hodi*:-**:D*ale uz jenom uvodni pisnicak ten film urcite proda*:D*
0 0
reagovat

Herald

Na banneru je 625 v e-shopu 892, můžeš porovnat.:(
440245
Na banneru je 625 v e-shopu 892, můžeš porovnat.*:(*
Herald
0 0
reagovat
náhodou já k0C0UROVI děkuju, protože tenhle e-shop jsem nějak přehlíd, tak aspoň mam další srovnání cen...:))
440244
náhodou já k0C0UROVI děkuju, protože tenhle e-shop jsem nějak přehlíd, tak aspoň mam další srovnání cen...:))
0 0
reagovat
Jistě, Kocour všechno spraví a pak si do něj všichni kopnem... to je vděk, tss ;)
440243
Jistě, Kocour všechno spraví a pak si do něj všichni kopnem... to je vděk, tss ;)
0 0
reagovat
Horni odkaz funguje ;)
440242
Horni odkaz funguje ;)
0 0
reagovat

Herald

Dik za upozorneni, Kocour to jiste zahy spravi...
440241
Dik za upozorneni, Kocour to jiste zahy spravi...
Herald
0 0
reagovat

Herald

To vis, dyl nez dva a ctvrt roku se jen z nadseni zit neda :-)
440240
To vis, dyl nez dva a ctvrt roku se jen z nadseni zit neda :-)
Herald
0 0
reagovat
proč nefunguje v diskuzi když klepnu na starší?
440239
proč nefunguje v diskuzi když klepnu na starší?
0 0
reagovat
zrovna tuhle jsem chtěl podotknout, že je zvláštní, že tu nemáte žádnou reklamu...;)
440238
zrovna tuhle jsem chtěl podotknout, že je zvláštní, že tu nemáte žádnou reklamu...;)
0 0
reagovat
Tak kdo chce prvni protestovat proti komercni reklame? Do fronty, nechame vas kopnout do Kocoura (jedinej ma zvireci nick, takze se to snese... do lidi se kopat nesmi ;). Byla to nutnost, jsou z toho penize a diky nim vam prineseme... vic historek o tom, jak to vypada na Bahamach.
440237
Tak kdo chce prvni protestovat proti komercni reklame? Do fronty, nechame vas kopnout do Kocoura (jedinej ma zvireci nick, takze se to snese... do lidi se kopat nesmi ;). Byla to nutnost, jsou z toho penize a diky nim vam prineseme... vic historek o tom, jak to vypada na Bahamach.
0 0
reagovat
k0C0UR: to som si nevsimol...sorry
440236
k0C0UR: to som si nevsimol...sorry
0 0
reagovat

Noční můra

chtěl jsem se zeptat, zda-li nevíte o nějaké stáhnutelné verzi traileru na Nightmare before christmas?
440235
chtěl jsem se zeptat, zda-li nevíte o nějaké stáhnutelné verzi traileru na Nightmare before christmas?
Noční můra
0 0
reagovat
Necekal jsem, ze to reknu, ale vypada to dobre... kung-fu, ninjove, papundeklovy sutry a vsichni prehravaj ostosest... ale neni to trapny, je to jen prijemne divny... :) Ching Siu-Tung jako choreograf ruluje... za chvili to napisu...
440234
Necekal jsem, ze to reknu, ale vypada to dobre... kung-fu, ninjove, papundeklovy sutry a vsichni prehravaj ostosest... ale neni to trapny, je to jen prijemne divny... :) Ching Siu-Tung jako choreograf ruluje... za chvili to napisu...
0 0
reagovat

In name of the king:Dungeon siege tale

Hmm zatim to vypada na nejlepši film of Uweho Bolla. Rozhodně to nevypada špatně. Lépe než třeba Tristan a Isolda. Už se těším.:D
440233
Hmm zatim to vypada na nejlepši film of Uweho Bolla. Rozhodně to nevypada špatně. Lépe než třeba Tristan a Isolda. Už se těším.*:D*
In name of the king:Dungeon siege tale
0 0
reagovat

In name of the king:Dungeon siege trailer

Lol a je to tu trailer na dungeon siege film

link
440232
Lol a je to tu trailer na dungeon siege film http://www.fantasticfilmsinternational.com/films/king.mov
In name of the king:Dungeon siege trailer
0 0
reagovat
Nejlepší by bylo to vůbec nepřekládat, protože v češtině at vymysliš co vymyslíš, stejně to bude znít strašně
440231
Nejlepší by bylo to vůbec nepřekládat, protože v češtině at vymysliš co vymyslíš, stejně to bude znít strašně
0 0
reagovat
Jinak nazev Marinak je fakt blbej, ale dokud bude cestina zkurvena, tak s tim nic neudelas :-)
440230
Jinak nazev Marinak je fakt blbej, ale dokud bude cestina zkurvena, tak s tim nic neudelas :-)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se