Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129441 - 129460 Napsat příspěvek
Ja ho mam porad jako Jacksona :)
440269
Ja ho mam porad jako Jacksona :)
0 0
reagovat

cival

S.L.J. byl lepsi...uz jsem si tak nejak zvyknul predstavovat si te jako Mr. Glass :-)
440268
S.L.J. byl lepsi...uz jsem si tak nejak zvyknul predstavovat si te jako Mr. Glass :-)
cival
0 0
reagovat
Thanx :-)
440267
Thanx :-)
0 0
reagovat

Cival

No uvidime, snad se nekde najde, i tak je to v celkem pouzitelny kvalite a da se to dat do fullscreenu :) Btw hezka ikonka... ;)
440266
No uvidime, snad se nekde najde, i tak je to v celkem pouzitelny kvalite a da se to dat do fullscreenu :) Btw hezka ikonka... ;)
Cival
0 0
reagovat

Sqdw

Az bude nekde v US tak mozna jo, snad... a priznam se, ze jako narnia-ignorantovi se mi taky necekane hodne libil. I kdyz hlavne diky hudbe :-)
440265
Az bude nekde v US tak mozna jo, snad... a priznam se, ze jako narnia-ignorantovi se mi taky necekane hodne libil. I kdyz hlavne diky hudbe :-)
Sqdw
0 0
reagovat

Letopisy Narnie

Ten devítiminutovej klip je úplně úžasnej, už se nemůžu dočkat premiéry :) Mimochodem asi nikde nebude ve stažitelné podobě, že?
440264
Ten devítiminutovej klip je úplně úžasnej, už se nemůžu dočkat premiéry :) Mimochodem asi nikde nebude ve stažitelné podobě, že?
Letopisy Narnie
0 0
reagovat
jo, taky sem na to kdysi naletel :D
440263
jo, taky sem na to kdysi naletel :D
0 0
reagovat

fok me..

Ja bol taky nadržany, že som si to ani nevšimol...:o
440262
Ja bol taky nadržany, že som si to ani nevšimol...*:o*
fok me..
0 0
reagovat

Le_Chuck

Zkus si priste precist popisek te ukazky, pak to mozna nebude take mlzne. :)
440261
Zkus si priste precist popisek te ukazky, pak to mozna nebude take mlzne. :)
Le_Chuck
0 0
reagovat

Hobbit Teaser

ZDE">link - ak už to tu bolo, alebo je to nejaký joke tak to vymažem. Je to dosť mlžné...
440260
ZDE - ak už to tu bolo, alebo je to nejaký joke tak to vymažem. Je to dosť mlžné...
Hobbit Teaser
0 0
reagovat

Le_Chuck

Až tak sa ti páčil? Mám ho dať aj na CSFD? 8) samozrejme tam chýbalo IMHO....
440259
Až tak sa ti páčil? Mám ho dať aj na CSFD? *8)* samozrejme tam chýbalo IMHO....
Le_Chuck
0 0
reagovat

Hellblazer

Som rád, že si sa s nami podelil o tvoj výnimočný postreh.
440258
Som rád, že si sa s nami podelil o tvoj výnimočný postreh.
Hellblazer
0 0
reagovat

Noc

Jenom nadhazuju, ale co takhle udělat na Noci plné trailerů nějakou výměnu trailerů třeba přes DVD? Osobně mám asi jen 4 GB trailerů a dost "kultovních" mi jich chybí.....:)
440257
Jenom nadhazuju, ale co takhle udělat na Noci plné trailerů nějakou výměnu trailerů třeba přes DVD? Osobně mám asi jen 4 GB trailerů a dost "kultovních" mi jich chybí.....*:)*
Noc
0 0
reagovat
Tak X-Men 3 nechcem ani vidiet pretoze Rattner to nemoze zvladnut a poserie to:(
440256
Tak X-Men 3 nechcem ani vidiet pretoze Rattner to nemoze zvladnut a poserie to*:(*
0 0
reagovat
sakra, tak ta recenzia na revolver mi uplne skazila vikend. dufam, ze mne sa bude pacit viac - tolko som na ten film cakal
440255
sakra, tak ta recenzia na revolver mi uplne skazila vikend. dufam, ze mne sa bude pacit viac - tolko som na ten film cakal
0 0
reagovat
Doufám, že tomu i tak zůstane. I když už to nekočíruje Singer, tak pořád doufám, že to herci uhrajou aspoň stejně dobře jako jedničku. U mě osobně je X2 na špici. I před Spideym 2 a ostatníma komiksovejma adaptacema. Sin City mezi to nepočítám, tj. film sám pro sebe.
440254
Doufám, že tomu i tak zůstane. I když už to nekočíruje Singer, tak pořád doufám, že to herci uhrajou aspoň stejně dobře jako jedničku. U mě osobně je X2 na špici. I před Spideym 2 a ostatníma komiksovejma adaptacema. Sin City mezi to nepočítám, tj. film sám pro sebe.
0 0
reagovat
Zatim to tak vypada - v USA totiz nasazujou premiery v patek, zatimco my uz ve ctvrtek...
440253
Zatim to tak vypada - v USA totiz nasazujou premiery v patek, zatimco my uz ve ctvrtek...
0 0
reagovat
X-Men 3 ma v ČR premiéru deň pred USA ?
440252
X-Men 3 ma v ČR premiéru deň pred USA ?
0 0
reagovat

oli.G, dr.Orlok

díky hoši...
440251
díky hoši...
oli.G, dr.Orlok
0 0
reagovat

Le_Chuck

A taketo veci inak zistis na link
440250
A taketo veci inak zistis na http://www.soundtrack.net/trailers/
Le_Chuck
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se