Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129421 - 129440 Napsat příspěvek

oli.G

Pro člověka, který ještě není rozhodnut jestli jít nebo nejít, je to nejlepší návnada.
440289
Pro člověka, který ještě není rozhodnut jestli jít nebo nejít, je to nejlepší návnada.
oli.G
0 0
reagovat

scroochy

Pod to sa mozem podpisat. ;)
440288
Pod to sa mozem podpisat. ;)
scroochy
0 0
reagovat

rick deckard, imf

to ja radsi nekoukam na takovyhle souvisly sceny...pride mi to jako takovy, ze mi to moc prozrazuje a ukrajuje to kousek z prozitku z kina :(
440287
to ja radsi nekoukam na takovyhle souvisly sceny...pride mi to jako takovy, ze mi to moc prozrazuje a ukrajuje to kousek z prozitku z kina :(
rick deckard, imf
0 0
reagovat

Wiper

Zkus F5 .To vždycky funguje:)))
440286
Zkus F5 .To vždycky funguje:)))
Wiper
0 0
reagovat

Rick Deckard

Rozhodne nejsi sam. :)
440285
Rozhodne nejsi sam. :)
Rick Deckard
0 0
reagovat

King Kong

Videli ste ten 4 minutovej priview? Me se to moc libilo..:D
440284
Videli ste ten 4 minutovej priview? Me se to moc libilo..*:D*
King Kong
0 0
reagovat
Kocicka bude na prijmu v noci/rano... tak ti urcite pomuze.
440283
Kocicka bude na prijmu v noci/rano... tak ti urcite pomuze.
0 0
reagovat

Wiper

Máš formát jpg/gif? png to nebere.?)
440282
Máš formát jpg/gif? png to nebere.*?)*
Wiper
0 0
reagovat

wiper

je cosi prohnileho na MZ...asi kocourovi fusekle nebo co :D
440281
je cosi prohnileho na MZ...asi kocourovi fusekle nebo co *:D*
wiper
0 0
reagovat

Nevite proc mi nejde nahrat avatar? Rozmer souhlasi, velikost taky... ?)
440280
Nevite proc mi nejde nahrat avatar? Rozmer souhlasi, velikost taky... *?)*
0 0
reagovat

xMort

Vsechno jde, kdyz se chce... Projekce, DVD a kina... coz se neomezuje pouze na Ceskou republiku, vzhledem k tomu, ze Londyn je co by kamenem dohodil a nekteri clenove redakce tam cas od casu jezdi nakupovat DVDcka (za tu cenu, kterou nabizi Student Agency se to vskutku vyplati). A pokud clovek prochazi Londynem a spis nez pamatky ho zajimaji nove filmy, je asi jasne, kam zamiri. Ano, jsme barbari, ale jak vidis, nekdy se to vyplati. :)
440279
Vsechno jde, kdyz se chce... Projekce, DVD a kina... coz se neomezuje pouze na Ceskou republiku, vzhledem k tomu, ze Londyn je co by kamenem dohodil a nekteri clenove redakce tam cas od casu jezdi nakupovat DVDcka (za tu cenu, kterou nabizi Student Agency se to vskutku vyplati). A pokud clovek prochazi Londynem a spis nez pamatky ho zajimaji nove filmy, je asi jasne, kam zamiri. Ano, jsme barbari, ale jak vidis, nekdy se to vyplati. :)
xMort
0 0
reagovat

Cival

Diky za vytmaveni. :o) A naznacujes, ze WFI se k nam nedostane, nebo ze se k nam pravdepodobne nedostane, nebo ze to rozhoduti jeste nepadlo? Mimochodem hudba vybrali perfektne.
440278
Diky za vytmaveni. :o) A naznacujes, ze WFI se k nam nedostane, nebo ze se k nam pravdepodobne nedostane, nebo ze to rozhoduti jeste nepadlo? Mimochodem hudba vybrali perfektne.
Cival
0 0
reagovat

Zdroj recenzovaných filmů

Kam na ty filmy, na které píšete recenze chodíte? Zajímá mě třeba ten Revolver. U nás zatím předběžně premiéra určená není, dvd se na netu taky neválejí. To máte část redakce někde v Anglii, USA nebo tohle všechno běhá s předstihem na novinářských projekcích u nás. Hlavně neříkejte, že koukáte na nějaká TSka ;)
440277
Kam na ty filmy, na které píšete recenze chodíte? Zajímá mě třeba ten Revolver. U nás zatím předběžně premiéra určená není, dvd se na netu taky neválejí. To máte část redakce někde v Anglii, USA nebo tohle všechno běhá s předstihem na novinářských projekcích u nás. Hlavně neříkejte, že koukáte na nějaká TSka *;)*
Zdroj recenzovaných filmů
0 0
reagovat

Yaroukh

Nas tiskovej mluvci to rekl spravne. Indian byl jen v Na obzoru, kam se driv psaly pouze filmy, o jejichz trailerech nam nestalo za to psat. Ne ze by byly primarne spatny, ale byly 1) malo atraktivni a 2) k filmum, ktery se k nam na 99% nikdy nedostanou. Presto stoji za to, aby u nas mely profil, kdy se pripadni zajemci muzou stahnout co chteji alespon z klipu.... Dneska uz v Na obzoru tyhle filmy michame i s Previewckama a "predbeznejma" profilama, na filmy, u nichz zatim vysly jen klipy nebo featuretty, ale ten system je v zasade porad stejnej (o filmech jako In the Mix nebo Wolf Creek nema cenu se nejak rozepisovat :-)
440276
Nas tiskovej mluvci to rekl spravne. Indian byl jen v Na obzoru, kam se driv psaly pouze filmy, o jejichz trailerech nam nestalo za to psat. Ne ze by byly primarne spatny, ale byly 1) malo atraktivni a 2) k filmum, ktery se k nam na 99% nikdy nedostanou. Presto stoji za to, aby u nas mely profil, kdy se pripadni zajemci muzou stahnout co chteji alespon z klipu.... Dneska uz v Na obzoru tyhle filmy michame i s Previewckama a "predbeznejma" profilama, na filmy, u nichz zatim vysly jen klipy nebo featuretty, ale ten system je v zasade porad stejnej (o filmech jako In the Mix nebo Wolf Creek nema cenu se nejak rozepisovat :-)
Yaroukh
0 0
reagovat

oli.G

Aha, to je mozny vysvetleni, THNX. Chtel jsem trailer ohodnotit a koukam, ze to neni trailer. :o/ Docela me vzal za <doplnteSiZaCoVasTraileryObvykleBerou>. :o)
440275
Aha, to je mozny vysvetleni, THNX. Chtel jsem trailer ohodnotit a koukam, ze to neni trailer. :o/ Docela me vzal za <doplnteSiZaCoVasTraileryObvykleBerou>. :o)
oli.G
0 0
reagovat

scroochy

:D
440274
*:D*
scroochy
0 0
reagovat
tiskovy mluvci oli.G zasahuje :)
440273
tiskovy mluvci oli.G zasahuje :)
0 0
reagovat

Yaroukh

Su to trailery, ale pre nikoho z redakcie neboli zaujimave natolko, aby o nich napisal tych 1500-2000 znakov textu, preto su len medzi klipmi, ku ktorym sa popisky nepisu. Podobny pripad je napr. aj Haute tension.
440272
Su to trailery, ale pre nikoho z redakcie neboli zaujimave natolko, aby o nich napisal tych 1500-2000 znakov textu, preto su len medzi klipmi, ku ktorym sa popisky nepisu. Podobny pripad je napr. aj Haute tension.
Yaroukh
0 0
reagovat

World's Fastest Indian

Proc nejsou u W.F.I. zadne 'trailery' a v 'klipech' jsou tri videa nadepsany "... trailer"? To nejsou trailery?
440271
Proc nejsou u W.F.I. zadne 'trailery' a v 'klipech' jsou tri videa nadepsany "... trailer"? To nejsou trailery?
World's Fastest Indian
0 0
reagovat
můžu se zeptat funguje vám ten německý klip na Hostel? mne to nefunguje a a píše, že stránka neexistuje....
440270
můžu se zeptat funguje vám ten německý klip na Hostel? mne to nefunguje a a píše, že stránka neexistuje....
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se