Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129401 - 129420 Napsat příspěvek

Ravenhorn

Nevim... mame? :-) (jak moc je ta kvalita u verze cislo dve blba?)
440309
Nevim... mame? :-) (jak moc je ta kvalita u verze cislo dve blba?)
Ravenhorn
0 0
reagovat

Narnia 9 minut

Hmm tak nakonec po hodinach snažení mám v počítači ten 9 minutový trailer. Buď mám original dobrá kvalita wmv ale jde mi to bez zvuku ve windows media (v ostatních to nejde vubec přehrávačích) nebo v avi 40 mb ale zhorsená kvalita) Dalo by se to někam dát na stahnutí. Máte o to zájem.
440308
Hmm tak nakonec po hodinach snažení mám v počítači ten 9 minutový trailer. Buď mám original dobrá kvalita wmv ale jde mi to bez zvuku ve windows media (v ostatních to nejde vubec přehrávačích) nebo v avi 40 mb ale zhorsená kvalita) Dalo by se to někam dát na stahnutí. Máte o to zájem.
Narnia 9 minut
0 0
reagovat

kryspin

Ne, tohle je australske slovo oznacujici "toho, ktery puntickari". :) Dik.
440307
Ne, tohle je australske slovo oznacujici "toho, ktery puntickari". :) Dik.
kryspin
0 0
reagovat
Uz par dnu :-)
440306
Uz par dnu :-)
0 0
reagovat
sbohem pane link target='_blank' >Miyagi
440305
sbohem pane Miyagi
0 0
reagovat

imf

...svého nejnovějšího filmu, rekamu Cravenova hororu ... Nemá tam být remaku?
440304
...svého nejnovějšího filmu, rekamu Cravenova hororu ... Nemá tam být remaku?
imf
0 0
reagovat
Tebe nikdo zabijet nebude, budes u vetsiny... to ja pujdu na odstrel :-)
440303
Tebe nikdo zabijet nebude, budes u vetsiny... to ja pujdu na odstrel :-)
0 0
reagovat
Myslim, ze po zaberech rvacky Konga s T-Rexama uz bude kazdymu jasny, ze trikovy latky padat nebudou... ale zabte si me, fakt se mi to libi... :)
440302
Myslim, ze po zaberech rvacky Konga s T-Rexama uz bude kazdymu jasny, ze trikovy latky padat nebudou... ale zabte si me, fakt se mi to libi... :)
0 0
reagovat
Njn... ale par se jich urcite najde. A kdo chce videt jeste vic z toho zameru, ten si muze pochutnat">link na zaberech z Tonight Show (Jay Leno, par lidi urcite zna).
440301
Njn... ale par se jich urcite najde. A kdo chce videt jeste vic z toho zameru, ten si muze pochutnat na zaberech z Tonight Show (Jay Leno, par lidi urcite zna).
0 0
reagovat

imf

BTW jestli mi nekdo bude mlatit o hlavu slova jako "zamer" nebo "umyslna nedokonalost", neuslysi ode me pekna slova o sve inteligenci :-)
440300
BTW jestli mi nekdo bude mlatit o hlavu slova jako "zamer" nebo "umyslna nedokonalost", neuslysi ode me pekna slova o sve inteligenci :-)
imf
0 0
reagovat

imf

Jasne, proto ti to neberu. Kdyz to na tebe zapusobi neni co resit. Kdyz to na me nepusobi a prijde mi to trapne umele (tj. necitim za tim nic vic nez do oci bijici shluk pixelu - tedy stejny problem jako u Navratu krale), taky nemam co resit :-) Ale jak rikam, pockam na kino, nadeje umira posledni a treba Kongova podoba v German Traileru mi prisla suprova... predtim ani potom uz bohuzel ne...
440299
Jasne, proto ti to neberu. Kdyz to na tebe zapusobi neni co resit. Kdyz to na me nepusobi a prijde mi to trapne umele (tj. necitim za tim nic vic nez do oci bijici shluk pixelu - tedy stejny problem jako u Navratu krale), taky nemam co resit :-) Ale jak rikam, pockam na kino, nadeje umira posledni a treba Kongova podoba v German Traileru mi prisla suprova... predtim ani potom uz bohuzel ne...
imf
0 0
reagovat

Cival

Stejne ti pulka lidi zas bude mlatit o hlavu, ze je to "retrozamer". Me je to ale uplne sumak, ta ukazka na me zapusobila... triky netriky... vypada to mile oldschoolove (opet nemluvim o trikach ;).
440298
Stejne ti pulka lidi zas bude mlatit o hlavu, ze je to "retrozamer". Me je to ale uplne sumak, ta ukazka na me zapusobila... triky netriky... vypada to mile oldschoolove (opet nemluvim o trikach ;).
Cival
0 0
reagovat
1) Podivej se na Star wars (ne nadarmo na tom taky makaji dva roky) 2) To je prave ta tragedie, ze je to cele digitalni, umele - umely prales, umely ostrov, umela opice a do toho vkopirovana blondynka. Idealni zaklad pro "emocemi nabitou jizdu" :-)
440297
1) Podivej se na Star wars (ne nadarmo na tom taky makaji dva roky) 2) To je prave ta tragedie, ze je to cele digitalni, umele - umely prales, umely ostrov, umela opice a do toho vkopirovana blondynka. Idealni zaklad pro "emocemi nabitou jizdu" :-)
0 0
reagovat
Zase na druhou stranu v King Kongovi jsou trikové scény nepoměrně náročnější. Ve Válce světů nebyl trikový každý druhý záběr, za podklad sloužila reálná krajina, největším trikem byly "stroje", které se přecijen animují trochu lépe... u Konga je z převážné většiny krajina umělá, prales, plný života a pohybu, máme tam chlupatou gorilu... nejsem si úplně jistý, jestli by se s tím ILM vypořádalo líp...
440296
Zase na druhou stranu v King Kongovi jsou trikové scény nepoměrně náročnější. Ve Válce světů nebyl trikový každý druhý záběr, za podklad sloužila reálná krajina, největším trikem byly "stroje", které se přecijen animují trochu lépe... u Konga je z převážné většiny krajina umělá, prales, plný života a pohybu, máme tam chlupatou gorilu... nejsem si úplně jistý, jestli by se s tím ILM vypořádalo líp...
0 0
reagovat

runner

Jojo, Válka světů je takřka ideální příklad, na kterej jsem se marně snažil vzpomenout... :-)
440295
Jojo, Válka světů je takřka ideální příklad, na kterej jsem se marně snažil vzpomenout... :-)
runner
0 0
reagovat
...taky se mi zdá, že je to až MOC vidět. Když to třeba srovnám s Válkou světů, tak se má WETA co učit... ale doufám, že to budou tak měsíc starý záběry (ale v tom případě pak nechápu "taktiku" Universalu (a Jacksona)). No nic. Počkáme si na 14.12.
440294
...taky se mi zdá, že je to až MOC vidět. Když to třeba srovnám s Válkou světů, tak se má WETA co učit... ale doufám, že to budou tak měsíc starý záběry (ale v tom případě pak nechápu "taktiku" Universalu (a Jacksona)). No nic. Počkáme si na 14.12.
0 0
reagovat

Rick Dekard a spol.

Asi budu zase v mensine, ale me ten klip docela vydesil. Ty celky s miniaturni Naomi a velkym Kongem, ktery tam tak strasne okate neni (a ani neni barevne sladenej), me neskutecne iritujou. Zvlast kdyz se tam Jackson evidentne pokousi o nejakou "chemii" mezi Naomi a Kongem, coz s takovymhle bluescreenem proste nezeru. Zvlastni, ze treba ve Star Wars mi ten bluescreen nikdy do oci tak nebil, ani ve vetsine jinejch hollywoodskejch filmu, ovsem tady je to zas tak strasne evidentni a rekl bych i nezivy... mno, jestli takhle bude vypadat i film, tak ze me WETA kladny body nevydoluje :-( Ale porad je tu nadeje... :-)
440293
Asi budu zase v mensine, ale me ten klip docela vydesil. Ty celky s miniaturni Naomi a velkym Kongem, ktery tam tak strasne okate neni (a ani neni barevne sladenej), me neskutecne iritujou. Zvlast kdyz se tam Jackson evidentne pokousi o nejakou "chemii" mezi Naomi a Kongem, coz s takovymhle bluescreenem proste nezeru. Zvlastni, ze treba ve Star Wars mi ten bluescreen nikdy do oci tak nebil, ani ve vetsine jinejch hollywoodskejch filmu, ovsem tady je to zas tak strasne evidentni a rekl bych i nezivy... mno, jestli takhle bude vypadat i film, tak ze me WETA kladny body nevydoluje :-( Ale porad je tu nadeje... :-)
Rick Dekard a spol.
0 0
reagovat
dneska je mi uz stejne vsechno jedno...zejtra du na pottera tralala tralala
440292
dneska je mi uz stejne vsechno jedno...zejtra du na pottera tralala tralala
0 0
reagovat
Pod to se sice taky můžu podepsat,... ale kdo by odolal?! :) A kevšemu..ani nevim proč..mě ta scéna úplně dostala.

Ale furt se mi zdá, jakoby Kong stále potřeboval trochu projet počítačem... no ale to jsou už jen detaily.
440291
Pod to se sice taky můžu podepsat,... ale kdo by odolal?! :) A kevšemu..ani nevim proč..mě ta scéna úplně dostala. Ale furt se mi zdá, jakoby Kong stále potřeboval trochu projet počítačem... no ale to jsou už jen detaily.
0 0
reagovat

oli.G

to sem nevedel, ze tiskovi mluvci maj i vlastni nazory ;)
440290
to sem nevedel, ze tiskovi mluvci maj i vlastni nazory ;)
oli.G
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se