Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129321 - 129340 Napsat příspěvek

Yaroukh

Těch devět minut už vzbuzuje nějaké emoce. A pro mě docela pozitivní. A po pravdě řečeno, není tam navzdory délce paradoxně cítít ten křesťanský podklad (Aslan jako Kristus), který dost číší z ostatních trailerů a hlavně Lewisových knih. Což doufám nebereš jako spoiler;)
440386
Těch devět minut už vzbuzuje nějaké emoce. A pro mě docela pozitivní. A po pravdě řečeno, není tam navzdory délce paradoxně cítít ten křesťanský podklad (Aslan jako Kristus), který dost číší z ostatních trailerů a hlavně Lewisových knih. Což doufám nebereš jako spoiler*;)*
Yaroukh
0 0
reagovat

Narnia

Tak kdopak udela k tomu novému traileru Narnie pokec o tom atd.?;)
440385
Tak kdopak udela k tomu novému traileru Narnie pokec o tom atd.?*;)*
Narnia
0 0
reagovat
sobis87: Nemáš zač, rozhodně to stojí za to! ;)
440384
sobis87: Nemáš zač, rozhodně to stojí za to! *;)*
0 0
reagovat
Sinner-diky moc,uz to sosam...:D
440383
Sinner-diky moc,uz to sosam...*:D*
0 0
reagovat

Brokeback Mountain

Stáhnutelná verze klipu TADY">link
440382
Stáhnutelná verze klipu TADY
Brokeback Mountain
0 0
reagovat

Munich

TV Spot TADY">link
440381
TV Spot TADY
Munich
0 0
reagovat

Narnia

9-min trailer, high-res version (185MB): TADY">link
440380
9-min trailer, high-res version (185MB): TADY
Narnia
0 0
reagovat

Narnia

Lol v každém traileru uvidiš něco z filmu. Podle toho posledního 9 minutového jsem fakt zjistil, že hned na to musím v lednu jít.
link
440379
Lol v každém traileru uvidiš něco z filmu. Podle toho posledního 9 minutového jsem fakt zjistil, že hned na to musím v lednu jít. http://www.narniaweb.com/trailers.asp
Narnia
0 0
reagovat

imf

Ja ho prave sosat nechci, protoze tam jsou pry spoilers. (link
440378
Ja ho prave sosat nechci, protoze tam jsou pry spoilers. (http://www.narniaweb.com/news.asp?id=642&dl=6859770)
imf
0 0
reagovat

Yaroukh

Pockej si a uvidis... do vecera to bude ke stazeni (nejak to zaridime ;)
440377
Pockej si a uvidis... do vecera to bude ke stazeni (nejak to zaridime ;)
Yaroukh
0 0
reagovat

Shushika

Muzes PLZ nastinit, v cem je ten posledni trailer odlisny? Nevidel jsem ho, a ty predchozi me postupne odradily (barvy a sem-tam nejaky ten zbytecny nesmysl).
440376
Muzes PLZ nastinit, v cem je ten posledni trailer odlisny? Nevidel jsem ho, a ty predchozi me postupne odradily (barvy a sem-tam nejaky ten zbytecny nesmysl).
Shushika
0 0
reagovat

Narnie 9 minut

Já ji mam na disku tu ukázku. Myslíte,že by ji někdo mohl dát na web aby ji lidé mohli stahovat? Je to avi. 60 MB
440375
Já ji mam na disku tu ukázku. Myslíte,že by ji někdo mohl dát na web aby ji lidé mohli stahovat? Je to avi. 60 MB
Narnie 9 minut
0 0
reagovat
jo a co s tim 9-min trailerem na Narnii...uz je nekde na stazeni?
440374
jo a co s tim 9-min trailerem na Narnii...uz je nekde na stazeni?
0 0
reagovat

X-men 3

Teaser trailer na X-men3 je uz venku..
440373
Teaser trailer na X-men3 je uz venku..
X-men 3
0 0
reagovat

Ravenhorn:

Trailery na Narnii mě většinou dost štvaly a idea sedmi filmů a la potterovská série mi připadá dost únavná, ale tahle devítiminutovka mě v některých momentech začala zajímat (ne...nejen kvůli přechodu přes Pravčickou bránu:-). A rotten zatím vykazuje převahu kladných recenzí...
440372
Trailery na Narnii mě většinou dost štvaly a idea sedmi filmů a la potterovská série mi připadá dost únavná, ale tahle devítiminutovka mě v některých momentech začala zajímat (ne...nejen kvůli přechodu přes Pravčickou bránu:-). A rotten zatím vykazuje převahu kladných recenzí...
Ravenhorn:
0 0
reagovat

Azazel

Vole vsak to tam mas napisane : Heatvision and Jack
440371
Vole vsak to tam mas napisane : Heatvision and Jack
Azazel
0 0
reagovat
a jak ze se ten serial s Jackem Blackem jmenuje?...
440370
a jak ze se ten serial s Jackem Blackem jmenuje?...
0 0
reagovat

Narnie 9 minut

Tak mam pripraveny ten 9 minutový trailer. ma to 60 mb komu to mam poslat kdo by to nekam dal aby se to dalo stahovat. poslu nejlepe pres icq nebo pod. Ozvete se mi. icq 203889477
440369
Tak mam pripraveny ten 9 minutový trailer. ma to 60 mb komu to mam poslat kdo by to nekam dal aby se to dalo stahovat. poslu nejlepe pres icq nebo pod. Ozvete se mi. icq 203889477
Narnie 9 minut
0 0
reagovat
To je zajímavé jak ve chvíli, kdy se objeví první trochu kritičtější recenze, hned se propadá pesimismu nebo se přichází se "svou pravdou"... každopádně od dob Alexandera už americká kritiky zrovna moc neberu ;) Navíc bych s nějakými závěry stejně počkal až na pár desítek recenzí... dneska by snad měla být první předpremiéra, tak se to zřejmě rozroste...
440368
To je zajímavé jak ve chvíli, kdy se objeví první trochu kritičtější recenze, hned se propadá pesimismu nebo se přichází se "svou pravdou"... každopádně od dob Alexandera už americká kritiky zrovna moc neberu *;)* Navíc bych s nějakými závěry stejně počkal až na pár desítek recenzí... dneska by snad měla být první předpremiéra, tak se to zřejmě rozroste...
0 0
reagovat

rick deckard, hellblazer

to jen jeden nazor z mnoha...na rottentomatoes jsou i dobre recenze (5/5, 9/10 apod.), takze zatim nedelejte vlny :) a vubec, neni nad vlastni nazor po shlednuti, ze? ;)
440367
to jen jeden nazor z mnoha...na rottentomatoes jsou i dobre recenze (5/5, 9/10 apod.), takze zatim nedelejte vlny :) a vubec, neni nad vlastni nazor po shlednuti, ze? ;)
rick deckard, hellblazer
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se