Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129301 - 129320 Napsat příspěvek
imf: nechápej to jako rozhořčení, spíš mě to tak napadlo, jestli to právě neni novým hostingem... jinak v poho, na kvalitních stránkách si tu chvilku vždycky rád počkam;)
440406
imf: nechápej to jako rozhořčení, spíš mě to tak napadlo, jestli to právě neni novým hostingem... jinak v poho, na kvalitních stránkách si tu chvilku vždycky rád počkam;)
0 0
reagovat

ahoj lidi! tak co říkáte na mé žebříčky? :D
440405
ahoj lidi! tak co říkáte na mé žebříčky? *:D*
0 0
reagovat

Herald

Kazdy web ma svoje slabsi chvilky, v dobe kdy jsme byli na jinem hostingu bylo zpomaleni razantni, v posledni dobe jsem ho vsak na iDisku nikterak nepozoroval... par rubrik se nacita pomaleji, ale vzdy jen na prvni pokus, pak vetsinou zasahne cache... pokud mas vypnute ukladani internetovych souboru do compu, pak chapu tvoje rozhorceni, ale nekdy se holt setrit mistem na disku nevyplaci.
440404
Kazdy web ma svoje slabsi chvilky, v dobe kdy jsme byli na jinem hostingu bylo zpomaleni razantni, v posledni dobe jsem ho vsak na iDisku nikterak nepozoroval... par rubrik se nacita pomaleji, ale vzdy jen na prvni pokus, pak vetsinou zasahne cache... pokud mas vypnute ukladani internetovych souboru do compu, pak chapu tvoje rozhorceni, ale nekdy se holt setrit mistem na disku nevyplaci.
Herald
0 0
reagovat
čím to je, že je poslední dobou MZ tak strašně pomalá? mam skutečně hodně rychlý připojení, ale ne vašich stránkách trvá jakékoliv načtení vždycky strašně dlouho...
440403
čím to je, že je poslední dobou MZ tak strašně pomalá? mam skutečně hodně rychlý připojení, ale ne vašich stránkách trvá jakékoliv načtení vždycky strašně dlouho...
0 0
reagovat

King Kong

teda ty klipy na konga jsou boží!...nevíte někdo,co to je za písničku, co hraje v klipu alone a epic? je super
440402
teda ty klipy na konga jsou boží!...nevíte někdo,co to je za písničku, co hraje v klipu alone a epic? je super
King Kong
0 0
reagovat

imf

A jak mu mám napsat aby si toho všiml?
440401
A jak mu mám napsat aby si toho všiml?
imf
0 0
reagovat

M.B.

Utoc na Civala, ten ma na svedomi klipy...
440400
Utoc na Civala, ten ma na svedomi klipy...
M.B.
0 0
reagovat

imf

Ne to ne. Poslal jsem vám jen odkazy! Nejsem blázen. ;) Už vám to přišlo? A fungujou vám?
440399
Ne to ne. Poslal jsem vám jen odkazy! Nejsem blázen. *;)* Už vám to přišlo? A fungujou vám?
imf
0 0
reagovat

M.B.

Jestli nam hodlas na mail poslat cokoliv presahujici velikost jednoho MB, oplatim ti to tisicinasobne (a ver, ze neblafuju ;)
440398
Jestli nam hodlas na mail poslat cokoliv presahujici velikost jednoho MB, oplatim ti to tisicinasobne (a ver, ze neblafuju ;)
M.B.
0 0
reagovat

Klipy z King Konga

Ahoj všichni, mám tady 15 klipů z King Konga! Jsou ve velmi dobrém rozlišení 640x360! Jinak hustá akce, ale efekty trošku kulhají! Hlavně když opičák řádí v New Yorku. Jinak OK. Pošlu je teď na e-mail moviezone a uvidíme třeba je zařadí ke stažení!
440397
Ahoj všichni, mám tady 15 klipů z King Konga! Jsou ve velmi dobrém rozlišení 640x360! Jinak hustá akce, ale efekty trošku kulhají! Hlavně když opičák řádí v New Yorku. Jinak OK. Pošlu je teď na e-mail moviezone a uvidíme třeba je zařadí ke stažení!
Klipy z King Konga
0 0
reagovat
Heh... to já zase nepřeháním, až na dvě, tři výjimky je tak detailně nepročítám, navíc se standartně snažím vyhýbat líčení děje :) Nějaký pud sebezáchovy ještě mám. ;)
440396
Heh... to já zase nepřeháním, až na dvě, tři výjimky je tak detailně nepročítám, navíc se standartně snažím vyhýbat líčení děje *:)* Nějaký pud sebezáchovy ještě mám. *;)*
0 0
reagovat
Chlape, budeš ty ještě něčím ve filmu překvapenej, když tak hloubkově pitváš rotten? Aby sis pak v kině na seznamu neodškrtával "o tomhle psal dobře Movie Herald, o támhle tom Roger Ebert...":-)
440395
Chlape, budeš ty ještě něčím ve filmu překvapenej, když tak hloubkově pitváš rotten? Aby sis pak v kině na seznamu neodškrtával "o tomhle psal dobře Movie Herald, o támhle tom Roger Ebert...":-)
0 0
reagovat

King Kong

Na Rajčatech už se to plní recenzemi... a zejména ty poslední v "Cream of the Crop" se skoro rozplývají blahem... no, i kdyby se to ještě krapet pokazilo, po přečtení těhlech hřejivých slov (i když se najdou i některé výtky, jak by ne)... je IMHO zaděláno na pořádnou a rozhodně nevšední podívanou... :)) (navíc neustálé blahoslavení scény v Central Parku... už aby bylo 15.12.)
440394
Na Rajčatech už se to plní recenzemi... a zejména ty poslední v "Cream of the Crop" se skoro rozplývají blahem... no, i kdyby se to ještě krapet pokazilo, po přečtení těhlech hřejivých slov (i když se najdou i některé výtky, jak by ne)... je IMHO zaděláno na pořádnou a rozhodně nevšední podívanou... *:))* (navíc neustálé blahoslavení scény v Central Parku... už aby bylo 15.12.)
King Kong
0 0
reagovat

Ravenhorn

Prestan... nic tim neurychlis...
440393
Prestan... nic tim neurychlis...
Ravenhorn
0 0
reagovat

:-))

No jo no další LOTR to není, ale stejně to vypadá velmi zajímavě. A od doby traileru na prodlouženou verzsi Návratu krále jsem neviděl tak dlouhý trailer. A hlavně druhá půlká je fakt povedená. Tak kdo udělá na zítra k tomu pokec? Kdo dobře píše a ujme se toho?
440392
No jo no další LOTR to není, ale stejně to vypadá velmi zajímavě. A od doby traileru na prodlouženou verzsi Návratu krále jsem neviděl tak dlouhý trailer. A hlavně druhá půlká je fakt povedená. Tak kdo udělá na zítra k tomu pokec? Kdo dobře píše a ujme se toho?
:-))
0 0
reagovat

Shushika

diky za vyklad :+
440391
diky za vyklad *:+*
Shushika
0 0
reagovat

Yaroukh

V poho, nejsem přecitlivělej:-) Bylo to někdy v roce 1992 (to mi bylo tak 14), kdy ty knížky začaly vycházet v nakladatelství Návrat domů a byly prezentovány jako "křesťanský Pán prstenů". Což je do jisté míry pravda...:-) Tolkien a Lewis byli přátelé a netajili se tím, že jeden je protestant a druhý katolík. Ale vzhledem k tomu, že jsem měl v té době už LOTR za sebou, připadal mi Lewis jako příliš průhledné podobenství, nota bene s mnohem nižší intenzitou obrazů, které je trochu zbytečně roztahováno na víc knih, než je nutné:-) To už mě u Lewise víc bavily Rady zkušeného ďábla, Velký rozvod a tak... Takže shrnuto: já tam v traileru žádné spoilery nevidím, jenže pokud víš, jak je to jako podobenství cíleno, viděls pár filmů a tak, tak záhy odtušíš, jak to asi dopadne:-) A máš zřejmě pravdu, asi to bude rodinný film, který "předává pozitivní hodnoty i těm divákům, pro které by byl LOTR příliš dvojznačný":-)
440390
V poho, nejsem přecitlivělej:-) Bylo to někdy v roce 1992 (to mi bylo tak 14), kdy ty knížky začaly vycházet v nakladatelství Návrat domů a byly prezentovány jako "křesťanský Pán prstenů". Což je do jisté míry pravda...:-) Tolkien a Lewis byli přátelé a netajili se tím, že jeden je protestant a druhý katolík. Ale vzhledem k tomu, že jsem měl v té době už LOTR za sebou, připadal mi Lewis jako příliš průhledné podobenství, nota bene s mnohem nižší intenzitou obrazů, které je trochu zbytečně roztahováno na víc knih, než je nutné:-) To už mě u Lewise víc bavily Rady zkušeného ďábla, Velký rozvod a tak... Takže shrnuto: já tam v traileru žádné spoilery nevidím, jenže pokud víš, jak je to jako podobenství cíleno, viděls pár filmů a tak, tak záhy odtušíš, jak to asi dopadne:-) A máš zřejmě pravdu, asi to bude rodinný film, který "předává pozitivní hodnoty i těm divákům, pro které by byl LOTR příliš dvojznačný":-)
Yaroukh
0 0
reagovat

Shushika

Projistotu: nechapej to jako utok na svoji osobu!
440389
Projistotu: nechapej to jako utok na svoji osobu!
Shushika
0 0
reagovat

Shushika

Ne, to za spoiler nepovazuju. Jsou tam tedy vubec nejake (spoilery)? A naznacujes, zes' Narnii cetl; muzes mi prosim rict, kolik ti bylo a jak to na tebe pusobilo? Ja z tech traileru zacinam mit pocit, ze pujde o "rodinny film" (tedy film urceny hlavne pro male divaky natoceny tak, aby to s nimi jejich rodice mohli v kine prezit). Strasne rad bych se pletl, protoze v posledni dobe si ze seznamu tech filmu skrtam opravdu hodne.
440388
Ne, to za spoiler nepovazuju. Jsou tam tedy vubec nejake (spoilery)? A naznacujes, zes' Narnii cetl; muzes mi prosim rict, kolik ti bylo a jak to na tebe pusobilo? Ja z tech traileru zacinam mit pocit, ze pujde o "rodinny film" (tedy film urceny hlavne pro male divaky natoceny tak, aby to s nimi jejich rodice mohli v kine prezit). Strasne rad bych se pletl, protoze v posledni dobe si ze seznamu tech filmu skrtam opravdu hodne.
Shushika
0 0
reagovat

Ravenhorn

Nic osobniho, ale znas vyznam slova "spoiler"? Kdyz na webu Narnie napisou, ze tenhle trailer obsahuje "huge spoilers", nemam duvod myslet si, ze to pisou jen-tak. Nerikam, ze nemohou byt mimo, ale nepocitam s tim automaticky.
440387
Nic osobniho, ale znas vyznam slova "spoiler"? Kdyz na webu Narnie napisou, ze tenhle trailer obsahuje "huge spoilers", nemam duvod myslet si, ze to pisou jen-tak. Nerikam, ze nemohou byt mimo, ale nepocitam s tim automaticky.
Ravenhorn
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se