Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129281 - 129300 Napsat příspěvek

Yaroukh

Take a look around... Uznavam, ze je trochu neprofesionalni z me pozice se takhle do nekoho navazet, ale v jeho pripade mi zkratka vetsinou nervy nevydrzi... Navic on za chvili prijde a bude se ptat proc, za co a jak... a na to uz nebudu mit slusnou odpoved, takze se radsi odmlcim. ;)
440426
Take a look around... Uznavam, ze je trochu neprofesionalni z me pozice se takhle do nekoho navazet, ale v jeho pripade mi zkratka vetsinou nervy nevydrzi... Navic on za chvili prijde a bude se ptat proc, za co a jak... a na to uz nebudu mit slusnou odpoved, takze se radsi odmlcim. ;)
Yaroukh
0 0
reagovat

yaroukh

hihi, taky sem si uz davno vsiml, ze si do oka zrovna nepadli :D
440425
hihi, taky sem si uz davno vsiml, ze si do oka zrovna nepadli :D
yaroukh
0 0
reagovat
slyšel jsem , že v asii(konkrétně v koreji) se tržby počítají na prodané lístky.je to opravdu tak ?
link
440424
slyšel jsem , že v asii(konkrétně v koreji) se tržby počítají na prodané lístky.je to opravdu tak ? http://www.twitchfilm.net/archives/004396.html
0 0
reagovat

Yaroukh

No jo no. Tady to vidíš. Někdo už takovej prostě je no... Já to nekomentuju.
440423
No jo no. Tady to vidíš. Někdo už takovej prostě je no... Já to nekomentuju.
Yaroukh
0 0
reagovat

imf

Zaregistroval jsem, ze ma MB na par filmu neobvykle nezory; ale vy toho spolu mate pravdepodobne odkonverzovano mnohem vic, jestli te dobre chapu? :D
440422
Zaregistroval jsem, ze ma MB na par filmu neobvykle nezory; ale vy toho spolu mate pravdepodobne odkonverzovano mnohem vic, jestli te dobre chapu? *:D*
imf
0 0
reagovat

Yaroukh

Klidne si to mysli, protoze ja klidne priznam, ze v souvislosti s Michaelem uz mi jaksi dochazi humor...
440421
Klidne si to mysli, protoze ja klidne priznam, ze v souvislosti s Michaelem uz mi jaksi dochazi humor...
Yaroukh
0 0
reagovat

imf

Aha, sice jsem to nerekl nahlas, ale stejne prijmi mou omluvu za to, ze jsem si na chvili myslel, ze "ten imf je pekne kysela pr..." ;)
440420
Aha, sice jsem to nerekl nahlas, ale stejne prijmi mou omluvu za to, ze jsem si na chvili myslel, ze "ten imf je pekne kysela pr..." *;)*
imf
0 0
reagovat

Yaroukh

U nej to ani jinak nejde. :)
440419
U nej to ani jinak nejde. :)
Yaroukh
0 0
reagovat

imf

Ta reakce na MB je zertovna, ze ano?
440418
Ta reakce na MB je zertovna, ze ano?
imf
0 0
reagovat

M.B.

Prosimte tyhle neobratne pokusy o seznameni nas se svym nazorem na teaser k Da Vinci Code smeruj do komentare pod prislusnou ukazku, stejne jako tvoje vize... i kdyz bez tech by asi kazdymu bylo lip. Dik.
440417
Prosimte tyhle neobratne pokusy o seznameni nas se svym nazorem na teaser k Da Vinci Code smeruj do komentare pod prislusnou ukazku, stejne jako tvoje vize... i kdyz bez tech by asi kazdymu bylo lip. Dik.
M.B.
0 0
reagovat
A ještě prosím!!! Jde někomu zvuk když pustí HD QuickTime trailer v NERO SHOWTIME??? Mě jede obraz v poho, ale zvuk nikde. Díky moc za radu
440416
A ještě prosím!!! Jde někomu zvuk když pustí HD QuickTime trailer v NERO SHOWTIME??? Mě jede obraz v poho, ale zvuk nikde. Díky moc za radu
0 0
reagovat

Pro všechny

Tak to je dobře. Jsem zvědav kolik mu dáte. Protože tam není ani 1 setina vteřiny z filmu! A vím, že to vy moc rádi nemáte. Takže počítám že to dostane od vás tak 1 hvězdičku tak jako třeba THE DA VINCI CODE. Ale Da Vinci Code by si zasloužil tak 5 hvězdiček, protože skvělá doprvodná hudba, vynikající až úžasný voice over a přechod z toho detailu (to jak vypadá jak nějaké skály) na celek obrazu kde je Mona Lisa je precizní! Takže za 5*. ;)
440415
Tak to je dobře. Jsem zvědav kolik mu dáte. Protože tam není ani 1 setina vteřiny z filmu! A vím, že to vy moc rádi nemáte. Takže počítám že to dostane od vás tak 1 hvězdičku tak jako třeba THE DA VINCI CODE. Ale Da Vinci Code by si zasloužil tak 5 hvězdiček, protože skvělá doprvodná hudba, vynikající až úžasný voice over a přechod z toho detailu (to jak vypadá jak nějaké skály) na celek obrazu kde je Mona Lisa je precizní! Takže za 5*. *;)*
Pro všechny
0 0
reagovat

Dreamgirls

Vime o nem. Kocour uz ho dostal na sva bedra, kdyz ho budes dostatecne buzerovat, treba si pospisi :-))
440414
Vime o nem. Kocour uz ho dostal na sva bedra, kdyz ho budes dostatecne buzerovat, treba si pospisi :-))
Dreamgirls
0 0
reagovat

For MovieZone

A ještě něco vyšel teaser na DREAMGIRLS od Dreamworks (to už asi ale víte) a už i Dreamworks dává trailery v HD! Kvalitka je fakt luxusní! Má staženou 720p a je to prostě paráda na takovej obraz koukat. Škoda, že třeba Rafťáci nejsou v HD!
440413
A ještě něco vyšel teaser na DREAMGIRLS od Dreamworks (to už asi ale víte) a už i Dreamworks dává trailery v HD! Kvalitka je fakt luxusní! Má staženou 720p a je to prostě paráda na takovej obraz koukat. Škoda, že třeba Rafťáci nejsou v HD!
For MovieZone
0 0
reagovat

Cival

Rádo se stalo ;)
440412
Rádo se stalo *;)*
Cival
0 0
reagovat

Kongovy klipy

Tak klipy jsem nahazel... jen ted nemam cas na "mereni velikosti, takze to udelam az za takovy tri hodinky. Diky za pochopeni, stahujte dle libosti a diky Michaele :-)
440411
Tak klipy jsem nahazel... jen ted nemam cas na "mereni velikosti, takze to udelam az za takovy tri hodinky. Diky za pochopeni, stahujte dle libosti a diky Michaele :-)
Kongovy klipy
0 0
reagovat

dj-chrosto

Nainstaluj si Quicktime 7
440410
Nainstaluj si Quicktime 7
dj-chrosto
0 0
reagovat
preco niektore trailery nejdu? ide iba zvuk, ale obraz nie...
440409
preco niektore trailery nejdu? ide iba zvuk, ale obraz nie...
0 0
reagovat

MichaelBay

Je fakt, ze streamy me $erou. (Ne, nemusite mi rikat, ze za to eMZaci nemuzou. :o) Malokdy potkam stream, ktery by se nechal nacachovat cely a nasledne sel CELY PLYNULE prehrat. Ja vim, ze jsou zpusoby, jak to ulozit, ale na to jsem linej; a na MOV uz mam nejaky ten patek QTAlternative.
440408
Je fakt, ze streamy me $erou. (Ne, nemusite mi rikat, ze za to eMZaci nemuzou. :o) Malokdy potkam stream, ktery by se nechal nacachovat cely a nasledne sel CELY PLYNULE prehrat. Ja vim, ze jsou zpusoby, jak to ulozit, ale na to jsem linej; a na MOV uz mam nejaky ten patek QTAlternative.
MichaelBay
0 0
reagovat

Harald

Bylo to takhle... presli jsme z idisku jinam, kdyz prestal fungovat a novy hosting byl skutecne pomaly... natolik, ze jakmile idisk znovu naskocil, presli jsme zpatky... a zatim si prvni, kdo si otevrene stezuje... coz neber jako kritiku, je nam lito, ze nekomu MZ nebezi, jak by mela... ja jedu pres UPC a problemy nepozoruju, jedine archivy rubrik se nacitaji trochu dele (napr. trailery), ale jinak by melo vsechno jet jak po masle... (v ramci moznosti ;)
440407
Bylo to takhle... presli jsme z idisku jinam, kdyz prestal fungovat a novy hosting byl skutecne pomaly... natolik, ze jakmile idisk znovu naskocil, presli jsme zpatky... a zatim si prvni, kdo si otevrene stezuje... coz neber jako kritiku, je nam lito, ze nekomu MZ nebezi, jak by mela... ja jedu pres UPC a problemy nepozoruju, jedine archivy rubrik se nacitaji trochu dele (napr. trailery), ale jinak by melo vsechno jet jak po masle... (v ramci moznosti ;)
Harald
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se