Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 12821 - 12840 Napsat příspěvek
reaguje na: studo
je to ve světe hokeje a celkově dost velký halo. A my jsme tam taky měli konečně taky kvalitní želízka v ohni... Snad se blízká na lepší časy ...

A i ten Mrázek se snad u těch Indiánů chytne, když mu vydrží zdraví.
O Vaněčka u Ďáblů nemám pochyb ... 
833201
je to ve světe hokeje a celkově dost velký halo. A my jsme tam taky měli konečně taky kvalitní želízka v ohni... Snad se blízká na lepší časy ... A i ten Mrázek se snad u těch Indiánů chytne, když mu vydrží zdraví. O Vaněčka u Ďáblů nemám pochyb ... 
833195
1 -1
reagovat
neviem, ci su tu nejaki hokejovi fanusikovia, ale Slafkovsky a Nemec 1ka a 2ka draftu NHL (plus Mesar 26tka) :+ klobucik pred nimi a pred ich rodicmi, co dokazali s tou platformou mimo zvazu spravit.
833195
neviem, ci su tu nejaki hokejovi fanusikovia, ale Slafkovsky a Nemec 1ka a 2ka draftu NHL (plus Mesar 26tka) *:+* klobucik pred nimi a pred ich rodicmi, co dokazali s tou platformou mimo zvazu spravit.
9 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tohle ale napsal senior, nikoli junior.
833194
Tohle ale napsal senior, nikoli junior.
833192
5 -3
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
U nás se mu říká Náčelník Boční Vítr 
833193
U nás se mu říká Náčelník Boční Vítr 
833192
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Křivák jeden...
833192
Křivák jeden...
833169
2 -1
reagují: Disketa1, verbst
reagovat
what is this i don't even
833183
what is this i don't even
833169
3 -1
reagovat
To je vrchol stupidita... 
833180
To je vrchol stupidita... 
833169
4 -1
reagovat
Ježiš, já jsem rád, že nemám fcb :D
Já bych se tam dohádal s kreténama :D
833175
Ježiš, já jsem rád, že nemám fcb *:D* Já bych se tam dohádal s kreténama *:D*
833169
2 -3
reagovat
Tak tohle teda bylo hodně snadný. 
833174
Tak tohle teda bylo hodně snadný. 
833169
5 -1
reagovat
Stary rusky nok, ktery o financovani filmu vi kulovy, ale jak uz k nemu patri, tak ma nazor
833173
Stary rusky nok, ktery o financovani filmu vi kulovy, ale jak uz k nemu patri, tak ma nazor
833169
5 -3
reagovat
reaguje na: Disketa1
:+
833172
*:+*
833170
2 -2
reagovat
Omfg
833171
Omfg
833169
3 -2
reagovat
Václav Klaus starší.
833170
Václav Klaus starší.
833169
4 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat

Soutěž

Který kretén prohlásil tohle? 

"Významný podíl na zpravodajství má karlovarský filmový festival. Dozvíme se i to, že se při sobotní slavnostní večeři v Puppu podával lososový pstruh s marinovanou baby řepou a s koprovým tvarohem. Nebyl jsem tam, ale prolistoval jsem objemný katalog filmového festivalu. Když čtu zkrácené osnovy filmů, zdá se mi, že si tam dali sraz progresivisté celého světa. Zaujala mne ale i jedna zdánlivá maličkost. Filmy mají v katalogu uvedený i stát, kde film vznikl. V drtivé většině případů to však neni jen jeden stát. Byly to dva, tři, čtyři, jednou i pět států. Vidím v tom propagaci kosmopolitismu proti národnímu státu. Nikdo mi nevysvětlí, že jde o autentickou spolupráci. Je to móda, která má něco naznačit. Znamená to, že už nemůže být natočen film italský, švédský či španělský? Přestávám tomu rozumět. "
833169
[b] Který kretén prohlásil tohle?  [/b] [i]"Významný podíl na zpravodajství má karlovarský filmový festival. Dozvíme se i to, že se při sobotní slavnostní večeři v Puppu podával lososový pstruh s marinovanou baby řepou a s koprovým tvarohem. Nebyl jsem tam, ale prolistoval jsem objemný katalog filmového festivalu. Když čtu zkrácené osnovy filmů, zdá se mi, že si tam dali sraz progresivisté celého světa. Zaujala mne ale i jedna zdánlivá maličkost. Filmy mají v katalogu uvedený i stát, kde film vznikl. V drtivé většině případů to však neni jen jeden stát. Byly to dva, tři, čtyři, jednou i pět států. Vidím v tom propagaci kosmopolitismu proti národnímu státu. Nikdo mi nevysvětlí, že jde o autentickou spolupráci. Je to móda, která má něco naznačit. Znamená to, že už nemůže být natočen film italský, švédský či španělský? Přestávám tomu rozumět. "[/i]
Soutěž
4 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Mi tedka doslo, ze je vlastne docela podobnej Clooneymu... :)
833146
Mi tedka doslo, ze je vlastne docela podobnej Clooneymu... :)
833111
2 -1
reagovat
Má si zahrát v nové Nolanovce, takže ano.
833120
Má si zahrát v nové Nolanovce, takže ano.
833111
2 -1
reagovat
Uvidíme čo bude s tretím Sherlockom, tam by sa ešte mohol blysnúť.
833112
Uvidíme čo bude s tretím Sherlockom, tam by sa ešte mohol blysnúť.
833111
2 -1
reagovat

Robert Downey jr.

Zajímá ten herec ještě někoho od té doby co skončil v MCU?
Na videu z IG vypadá fakt sešle ... 
Ale asi už si za těch 12 let u MCU vidělal tolik mega že už si užívá důchod....
833111
Zajímá ten herec ještě někoho od té doby co skončil v MCU? Na videu z IG vypadá fakt sešle ...  Ale asi už si za těch 12 let u MCU vidělal tolik mega že už si užívá důchod....
Robert Downey jr.
4 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
Kterýmu z vás dvou spadlo mýdlo? 
833107
Kterýmu z vás dvou spadlo mýdlo? 
833100
3 -3
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Najdi si Google zprávy, zadej si tam Banger Mišík, Rozhlas, CT apod. o tom psali pred Vary. Tím bych to asi ukončil. :)

Nikde jsem nenapsal, že to propagaci nepomůže. Ale fakt jsi uvedl blbý příklad něčeho co zapadne, nezapadlo by, kvůli Mišíkovi a filmu natočeném na iPhone.
833101
Najdi si Google zprávy, zadej si tam Banger Mišík, Rozhlas, CT apod. o tom psali pred Vary. Tím bych to asi ukončil. *:)* Nikde jsem nenapsal, že to propagaci nepomůže. Ale fakt jsi uvedl blbý příklad něčeho co zapadne, nezapadlo by, kvůli Mišíkovi a filmu natočeném na iPhone.
833046
2 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se