Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 12781 - 12800 Napsat příspěvek
833611
[url=https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/292610697_2833175250311008_3412904555444258090_n.png?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=CNEYDAh5KTEAX9-bVDv&tn=vmOBIWqh0XXR_-Gd&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AT96K9gvP4HS1-ONvq4uS-nZ5HedvED3pVbj3vq6zW_cyg&oe=62D3BABC]Stream wars[/url]*:D*
14 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Prenesiem trosku temu z ankety z filmov, kde som pisal o The Secret Life of Walter Mitty a my sme mali pre prichod nevesty song z toho filmu Jose Gonzales - Stay Alive a dodnes si pamatam ten pocit, ked som stal pred nazvime to oltarom (kostol u mna nehrozi), pozeral hore dlhymi schodmi a lasicka mojho zivota :))sa objavila a zacala schadzat po schodoch ku mne prave v casti piesne, kde sa prakticky opakuje “dawn is coming, open your eyes”. Krasa:)
833604
Prenesiem trosku temu z ankety z filmov, kde som pisal o The Secret Life of Walter Mitty a my sme mali pre prichod nevesty song z toho filmu Jose Gonzales - Stay Alive a dodnes si pamatam ten pocit, ked som stal pred nazvime to oltarom (kostol u mna nehrozi), pozeral hore dlhymi schodmi a lasicka mojho zivota *:))*sa objavila a zacala schadzat po schodoch ku mne prave v casti piesne, kde sa prakticky opakuje “dawn is coming, open your eyes”. Krasa*:)*
833596
4 -2
reagovat
My jsme odcházeli z nádhernýho goticko/barokního kostela za zvuků The Throne Room and End Titles. 

Dodnes mám husinu jen si na to vzpomenu. 
833602
My jsme odcházeli z nádhernýho goticko/barokního kostela za zvuků The Throne Room and End Titles.  Dodnes mám husinu jen si na to vzpomenu. 
833596
2 -1
reagovat
O něčem takovém v mém případě nemá žádný smysl uvažovat. Nikdy se to nestane.
833600
O něčem takovém v mém případě nemá žádný smysl uvažovat. Nikdy se to nestane.
2 -5
reagovat
Gonna fly now a nejede přes to vlak. Jestli to nepůjde, tak skončím vedle Civala na Tinderu. 
833598
Gonna fly now a nejede přes to vlak. Jestli to nepůjde, tak skončím vedle Civala na Tinderu. 
4 -1
reagovat
Jo Imperial March by byla moje první volba, ale kde najít holku podobně posedlou Star Wars? :D
833597
Jo Imperial March by byla moje první volba, ale kde najít holku podobně posedlou Star Wars? *:D*
833596
1 -1
reagovat

WeddingZone

Letos jsem se rozhodl do toho praštit a konečně jsem si vybral svatební song - první minuta deset. Mám slabost i pro ten film hlavně kvůli hudbě.
Každopádně jen tak pro zvědavost, co hrálo vám, případně co vám hrát bude, až k tomu dojde? Šéf měl třeba Darth Vader theme:D
833596
Letos jsem se rozhodl do toho praštit a konečně jsem si vybral [url=https://youtu.be/Z6IgwbTYnrI]svatební song[/url] - první minuta deset. Mám slabost i pro ten film hlavně kvůli hudbě. Každopádně jen tak pro zvědavost, co hrálo vám, případně co vám hrát bude, až k tomu dojde? Šéf měl třeba Darth Vader theme*:D*
WeddingZone
5 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Já jsem ho "objevil" skrze skeptické/ateistické kanály, takže jsem ho měl vždycky za pitomce. Popravdě ho většinou nedokážu poslouchat déle jak deset vteřin. Nikdy mě nepřestane fascinovat (a upřímně trochu děsit), jakou popularitu a vliv si podobní lidé v dnešní době dokážou získat.
833583
Já jsem ho "objevil" skrze skeptické/ateistické kanály, takže jsem ho měl vždycky za pitomce. Popravdě ho většinou nedokážu poslouchat déle jak deset vteřin. Nikdy mě nepřestane fascinovat (a upřímně trochu děsit), jakou popularitu a vliv si podobní lidé v dnešní době dokážou získat.
833515
3 -1
reagovat
Apple má hands down nejlepší audiovizuál všech produkcí.

Jinak mi UI přijde úplně všude na hovno. Někde více, jinde méně. 
833555
Apple má hands down nejlepší audiovizuál všech produkcí. Jinak mi UI přijde úplně všude na hovno. Někde více, jinde méně. 
2 -1
reagovat
U Apple mi přijde, že spíš jedou na kvalitu než kvantitu. Hodně jejich věcí je docela dobře hodnoceno. Nějakou dobu jsem to měl zdarma v rámci PS5 a poměr počet titulů / shitů mi přišel celkem nízký... ale pravda, moc tam toho zase není :)
833553
U Apple mi přijde, že spíš jedou na kvalitu než kvantitu. Hodně jejich věcí je docela dobře hodnoceno. Nějakou dobu jsem to měl zdarma v rámci PS5 a poměr počet titulů / shitů mi přišel celkem nízký... ale pravda, moc tam toho zase není :)
833533
2 -1
reagovat
reaguje na: Perry-
Netflix má výbornou aplikaci, fajn nabídku hlavně české tvorby. Akorát budoucí nabídka vlastní tvorby mě nezajímá (povedou se jim tak tři filmy ročně a u seriálů spíš pokračování těch zajetých)
HBO poslední měsíc příjemně rozšiřují nabídku o filmové i seriálové klasiky a láká mě i jejich budoucí tvorba (prequel GoT, Last of Us) Aplikace potřebuje ještě hodně vychytat, ale na tu počáteční bídu jsou na dobré cestě.
Disney má slabší aplikaci, zatím nemožnost si nastavit titulky třeba na tabletu nebo PS5. Velké chyby v titulcích. Ale nabídka je příjemná. Mimo všechny možné animaky, SW a Marvel hlavně potěšil obsah z HuLu, včetně třeba světové premiéry nového Predátora. A taky dost filmových devadeátkových akčních klasik a kompletní seriály jako M*A*S*H* nebo American Horror Story, případně do budoucna Akta-X.
Apple má nejslabší nabídku, protože funguje hlavně jako digitální půjčovna.
Vlastní tvorbu mají tak půl na půl.
Aplikace je ale hezká, bezproblémová a vzhledem k malému obsahu přehledná :)
Prime je nepřehledný a nedá se tam nastavit jen český obsah. Ale sakra... Je tam The Boys, Invincible, Bosch nebo Reacher. A stojí jen 89 korun na měsíc.
Měl jsem tam i problémy s titulky. Potěší možnost stopnout seriál/film, kdy se vám ukáže, kdo momentálně hraje v konkrétní scéně, protože Prime vlastní imdb.
833533
Netflix má výbornou aplikaci, fajn nabídku hlavně české tvorby. Akorát budoucí nabídka vlastní tvorby mě nezajímá (povedou se jim tak tři filmy ročně a u seriálů spíš pokračování těch zajetých) HBO poslední měsíc příjemně rozšiřují nabídku o filmové i seriálové klasiky a láká mě i jejich budoucí tvorba (prequel GoT, Last of Us) Aplikace potřebuje ještě hodně vychytat, ale na tu počáteční bídu jsou na dobré cestě. Disney má slabší aplikaci, zatím nemožnost si nastavit titulky třeba na tabletu nebo PS5. Velké chyby v titulcích. Ale nabídka je příjemná. Mimo všechny možné animaky, SW a Marvel hlavně potěšil obsah z HuLu, včetně třeba světové premiéry nového Predátora. A taky dost filmových devadeátkových akčních klasik a kompletní seriály jako M*A*S*H* nebo American Horror Story, případně do budoucna Akta-X. Apple má nejslabší nabídku, protože funguje hlavně jako digitální půjčovna. Vlastní tvorbu mají tak půl na půl. Aplikace je ale hezká, bezproblémová a vzhledem k malému obsahu přehledná *:)* Prime je nepřehledný a nedá se tam nastavit jen český obsah. Ale sakra... Je tam The Boys, Invincible, Bosch nebo Reacher. A stojí jen 89 korun na měsíc. Měl jsem tam i problémy s titulky. Potěší možnost stopnout seriál/film, kdy se vám ukáže, kdo momentálně hraje v konkrétní scéně, protože Prime vlastní imdb.
833519
4 -1
reagují: Perry-
reagovat
Vyzkoušel jsem Disney+, HBO Max a dlouhobě mám Netflix. Jako ... Netflix je pořád jinde, ať obsahem nebo kvalitou aplikace.
Na Netflixu se mi líbí, že je tam tvorba z celého světa a najdu i zajímavé kousky, ke kterým bych se jinak nedostal. Ano, hodně často jsou to "shity", ale v té záplavě se občas kvalita najde. Navíc u seriálů mi přijde, že poměr shitovosti není tak velký jako u filmů.
HBO Max má místy zajímavý vlastní obsah hlavně v seriálech. Filmy nic moc. Plus je, že tam najdu produkci HBO, kde jsou občas zajímavé starší kousky, které jsem neznal.
Disney+ je fajn, ale obsah tam moc není. Jasně, MCU, SW a Pixar je fajn, ale tím to pomalu končí. Hannh Montana a podobné dětské blbiny mi úplně nezajímají.  Fox knihovna je zajiímavá, ale moc kompletní není.

Technická stránka u Netflixu je jinde. Hledání funguje i podle herců a navíc najde i filmy, které nemají a hned mi nabízejí podobné. U HBO občas nenajdu nic. Titulky a dabing jsou kapitola sama pro sebe. Na Netflixu mi to nabízí originál a Cz, popř. Aj což je super a hlavně to jde filtrovat. Disney, nevím proč, mi tam cpe úplně všechno a než to proscroluju tak je to na pěst (popř. zjistím že tam lokalizace není, což nasere, pokud se dívám s někým kdo neumí anglicky a slíbím mu filmy). HBO je někde mezi.
U HBO zase skoro nic není v UHD, takže kvalita dost slabá.

Jak to vidíte ostatní?
833519
Vyzkoušel jsem Disney+, HBO Max a dlouhobě mám Netflix. Jako ... Netflix je pořád jinde, ať obsahem nebo kvalitou aplikace. Na Netflixu se mi líbí, že je tam tvorba z celého světa a najdu i zajímavé kousky, ke kterým bych se jinak nedostal. Ano, hodně často jsou to "shity", ale v té záplavě se občas kvalita najde. Navíc u seriálů mi přijde, že poměr shitovosti není tak velký jako u filmů. HBO Max má místy zajímavý vlastní obsah hlavně v seriálech. Filmy nic moc. Plus je, že tam najdu produkci HBO, kde jsou občas zajímavé starší kousky, které jsem neznal. Disney+ je fajn, ale obsah tam moc není. Jasně, MCU, SW a Pixar je fajn, ale tím to pomalu končí. Hannh Montana a podobné dětské blbiny mi úplně nezajímají.  Fox knihovna je zajiímavá, ale moc kompletní není. Technická stránka u Netflixu je jinde. Hledání funguje i podle herců a navíc najde i filmy, které nemají a hned mi nabízejí podobné. U HBO občas nenajdu nic. Titulky a dabing jsou kapitola sama pro sebe. Na Netflixu mi to nabízí originál a Cz, popř. Aj což je super a hlavně to jde filtrovat. Disney, nevím proč, mi tam cpe úplně všechno a než to proscroluju tak je to na pěst (popř. zjistím že tam lokalizace není, což nasere, pokud se dívám s někým kdo neumí anglicky a slíbím mu filmy). HBO je někde mezi. U HBO zase skoro nic není v UHD, takže kvalita dost slabá. Jak to vidíte ostatní?
10 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Jordan Peterson

Já ho nikdy nemusel a strašně mi vadilo, jak si ho oba bráchové idealizovali, ale toto musí snad bejt přes čáru už pro všechny: link
833515
Já ho nikdy nemusel a strašně mi vadilo, jak si ho oba bráchové idealizovali, ale toto musí snad bejt přes čáru už pro všechny: https://twitter.com/SethAbramson/status/1546696622045904896
Jordan Peterson
4 -4
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: speta.jr
"Aplikačka lepší jak Netflix" jako what? :D Na TV je to pomalé, trhané, načítání thumbnails trvá, po návratu na hlavní stránku se ty thumbnails opět načítají, takže žádný caching. I ta buffer animace po spuštění filmu je trhaně a prvních pár sekund je v low-res, než se to načte kompletně. Vyhledávání na hovno, žádný remove from Continue Watching jako u Netflixu.

Nevím, kde bereš, že apliakce je lepší jak Netflix.
833506
"Aplikačka lepší jak Netflix" jako what? *:D* Na TV je to pomalé, trhané, načítání thumbnails trvá, po návratu na hlavní stránku se ty thumbnails opět načítají, takže žádný caching. I ta buffer animace po spuštění filmu je trhaně a prvních pár sekund je v low-res, než se to načte kompletně. Vyhledávání na hovno, žádný remove from Continue Watching jako u Netflixu. Nevím, kde bereš, že apliakce je lepší jak Netflix.
833482
12 -1
reagovat

HBO Max

Po zrušení Netflixu zkouším toto. Aplikačka lepší jak Netflix, ale debilní kategorie jsou zde taky. Nemile mě překvapilo jak málo staršího WB obsahu tam je... takový výkřik do tmy.
833482
Po zrušení Netflixu zkouším toto. Aplikačka lepší jak Netflix, ale debilní kategorie jsou zde taky. Nemile mě překvapilo jak málo staršího WB obsahu tam je... takový výkřik do tmy.
HBO Max
2 -11
reagují: okkac
reagovat

James Webb

První snímek z teleskopu :+
833476
První [url=https://stsci-opo.org/STScI-01G7JJADTH90FR98AKKJFKSS0B.png]snímek [/url]z teleskopu *:+*
James Webb
17 -1
reagovat

Diskova kronika

Zemřel Monty Norman, autor hlavního hudebního motivu Jamese Bonda.
833475
Zemřel Monty Norman, autor hlavního hudebního motivu Jamese Bonda.
Diskova kronika
5 0
reagovat
uzival si serial, publicitu, peniaze a podobne. nedivim sa mu. pisanie islo tak na piatu kolaj. celu tu seriu nedopise, popravde, ma 73 rokov, asi mozno stihne dopisat tuto knihu jednu, ak sa tomu realne zacne venovat
833474
uzival si serial, publicitu, peniaze a podobne. nedivim sa mu. pisanie islo tak na piatu kolaj. celu tu seriu nedopise, popravde, ma 73 rokov, asi mozno stihne dopisat tuto knihu jednu, ak sa tomu realne zacne venovat
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Pochybuju, ze to dopise. 
833470
Pochybuju, ze to dopise. 
833455
0 -1
reagovat

Batman

link  Takhle jsem se už dlouho nezasmál. :D:D:D
833456
[url=https://youtu.be/FoJSn3hoCjQ]link [/url] Takhle jsem se už dlouho nezasmál. *:D**:D**:D*
Batman
7 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se