Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 12761 - 12780 Napsat příspěvek
reaguje na: MKMZ
Tady nejde o žádné problémy. Ty herci jsou dobří a umí hrát, jen se typově a charakterově na tu roli nehodí a o to tady jde.

PS: Elektra byla skvěle obsazená Elodie Yung tak nevidím jediný rozumný důvod proč to měnit.
833800
Tady nejde o žádné problémy. Ty herci jsou dobří a umí hrát, jen se typově a charakterově na tu roli nehodí a o to tady jde. PS: Elektra byla skvěle obsazená [url=https://www.denofgeek.com/wp-content/uploads/2016/03/daredevil-season-2-elektra-elodie-yung.jpg?fit=1200%2C675]Elodie Yung[/url] tak nevidím jediný rozumný důvod proč to měnit.
833780
8 -2
reagovat
Leda tak že by to byl dabing do animované verze? 
833796
Leda tak že by to byl dabing do animované verze? 
833772
1 -2
reagovat
Tak tohle opravdu ne. Snad jedině ten Dracula zbytek katastrofa. :-
Joe Keery by byl nejlepší jako Gambit.  ;)

833784
Tak tohle opravdu ne. Snad jedině ten Dracula zbytek katastrofa. *:-* [spoiler]Joe Keery by byl nejlepší jako Gambit.  [/spoiler]*;)*[spoiler] [/spoiler][s][/s]
833772
1 -2
reagovat
reaguje na: hroubek
Já věděl, že někdo bude mít problém s tím Dánem. :o ;)
833780
Já věděl, že někdo bude mít problém s tím Dánem. *:o* *;)*
833774
2 -1
reagují: hroubek
reagovat
Pokud to bude pravda, tak to bude silný WTF. Dracula a Human Torch okey, s přivřenými oči Mr. Fantastic a IW či Wonder Man. Zbytek velký špatný, hlavně typově.
833774
Pokud to bude pravda, tak to bude silný WTF. Dracula a Human Torch okey, s přivřenými oči Mr. Fantastic a IW či Wonder Man. Zbytek velký špatný, hlavně typově.
833772
2 -3
reagují: MKMZ
reagovat

Marvel casting na SDCC a D23

Krom bližšího pohledu na již známé projekty a oznámení nových, se dočkáme i několika odhalení, co se týče obsazení. Zatím to vypadá na:

Dracula - Anthony Starr
Medusa - Jodie Turner
Wonder Man - Henry Golding
Elektra - Eiza Gonzalez
Professor X - Giancarlo Esposito
Cyclops - Glen Powell
Mr. Fantastic - Jamie Dornan
Invisible Woman - Amanda Seyfried
Human Torch - Joe Keery
Jennifer Kale - Hunter Schafer

Věřte nebo ne. :D
833772
Krom bližšího pohledu na již známé projekty a oznámení nových, se dočkáme i několika odhalení, co se týče obsazení. Zatím to vypadá na: Dracula - [spoiler]Anthony Starr[/spoiler] Medusa - [spoiler]Jodie Turner[/spoiler] Wonder Man - [spoiler]Henry Golding[/spoiler] Elektra - [spoiler]Eiza Gonzalez[/spoiler] Professor X - [spoiler]Giancarlo Esposito[/spoiler] Cyclops - [spoiler]Glen Powell[/spoiler] Mr. Fantastic - [spoiler]Jamie Dornan[/spoiler] Invisible Woman - [spoiler]Amanda Seyfried[/spoiler] Human Torch - [spoiler]Joe Keery[/spoiler] Jennifer Kale - [spoiler]Hunter Schafer[/spoiler] Věřte nebo ne. *:D*
Marvel casting na SDCC a D23
3 -6
reagovat

MusicZone

4. řadu Westworldu nesleduju, ale Ramin to zase trefil.

Enter Sandman
833755
4. řadu Westworldu nesleduju, ale Ramin to zase trefil. [url=https://youtu.be/9Kr4xEzVj-Y]Enter Sandman[/url]
MusicZone
4 0
reagovat
reaguje na: do_Od
S tím souhlasím :)
833723
S tím souhlasím *:)*
833722
10 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Máš pravdu, já jsem nemusel hned takhle vyjet, a ty sis zase mohl v klidu ten článek přečíst, než si ho bezmyšlenkovitě šel hned vítězoslavně přesdílet. Nemáme si co vyčítat. :)
833722
Máš pravdu, já jsem nemusel hned takhle vyjet, a ty sis zase mohl v klidu ten článek přečíst, než si ho bezmyšlenkovitě šel hned vítězoslavně přesdílet. Nemáme si co vyčítat. *:)*
833720
20 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: do_Od
Pardon ještě nebyl. :) Díky za dospělou reakci :+
833720
Pardon ještě nebyl. *:)* Díky za dospělou reakci *:+*
833718
2 -3
reagují: do_Od
reagovat
Najdi si prosimtě, co znamená "plead not guilty" a pak napiš, kde v té definici vidíš "byl osvobozen".
833719
Najdi si prosimtě, co znamená "plead not guilty" a pak napiš, kde v té definici vidíš "byl osvobozen".
833717
8 -2
reagovat
Co to blábolíš, prohlásil, že je nevinný =/= je nevinný.
833718
Co to blábolíš, prohlásil, že je nevinný =/= je nevinný.
833717
7 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
Kevin Spacey byl osvobozený v dalším "skandálu". Veřejné omluvy novinářů a jeho kolegů neočekávám... 

link
833717
Kevin Spacey byl osvobozený v dalším "skandálu". Veřejné omluvy novinářů a jeho kolegů neočekávám...  https://www.bbc.com/news/uk-62161326
2 -11
reagují: the dark knight, do_Od
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
100 %

A teď jsi mi připomněl, že na prstýnky a polibek bylo taky to Thousand Years. Ale na krásný gotický varhany. To byla teprve pecka :D
833630
100 % A teď jsi mi připomněl, že na prstýnky a polibek bylo taky to Thousand Years. Ale na krásný gotický varhany. To byla teprve pecka *:D*
833619
2 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já chtěl původně intro ze Skály a naběhnout tam, když se chystal Hummel u zrcadla. Ale pak mi došlo, že se chystá dát ženě kytku na hrob:D
833629
Já chtěl původně intro ze Skály a naběhnout tam, když se chystal Hummel u zrcadla. Ale pak mi došlo, že se chystá dát ženě kytku na hrob*:D*
833623
8 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
833625
[url=https://www.youtube.com/watch?v=edoxdRs6haA]Avengers theme[/url], huh?
833623
4 -1
reagovat
reaguje na: Kostěj
Já měl na příchod ženicha avengers theme. Srát na přehnaně pompézní :D
833623
Já měl na příchod ženicha avengers theme. Srát na přehnaně pompézní *:D*
833621
8 -1
reagují: (=LIFTY=), Kostěj
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já měl Jurskej park, k velkýmu pobavení části příbuzenstva. Na gratulace potom pro změnu to druhý slavný téma :D

Jináč to fakt není sranda. Člověk to nechce ani přehnaně pompézní, ani přehnaně sladký a ani žádnej vojenskej pochod no a pak vybírej 8)
833621
Já měl [url=https://www.youtube.com/watch?v=BXsWn9DhF5g&t=117s]Jurskej park[/url], k velkýmu pobavení části příbuzenstva. Na gratulace potom pro změnu to [url=https://www.youtube.com/watch?v=oc89ytLGGUE]druhý slavný téma[/url] *:D* Jináč to fakt není sranda. Člověk to nechce ani přehnaně pompézní, ani přehnaně sladký a ani žádnej vojenskej pochod no a pak vybírej *8)*
833596
10 -1
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: studo
nebudu lhát, že bych to takhle vystřelil na první dobrou. Dalo mi to dost práce s naposloucháváním všech možných OST. Jediná skladba, kterou jsem si byl jistý na 100%, že musí být, tak byla Throne Room. 
833619
nebudu lhát, že bych to takhle vystřelil na první dobrou. Dalo mi to dost práce s naposloucháváním všech možných OST. Jediná skladba, kterou jsem si byl jistý na 100%, že musí být, tak byla Throne Room. 
833617
3 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
ked raz budem planovat svadbu - diky za tipy. vsetko bozie :+
833617
ked raz budem planovat svadbu - diky za tipy. vsetko bozie *:+*
833612
2 -1
reagují: l-e-t-o
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se