Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 126821 - 126840 Napsat příspěvek

Marek S

Jeste k tomu King Kongovi . Ja nerikam ze je dobre ze nekdo si to pali nebo ze je to ted strasna moda trend , a jako kinar se snazim proti tomu aspon trchu bojovat . Ale je usmevny ze kdyz uz je vetsinou v den premiery v americe na internetu moznost stahnout konkretni film, tak ze tady v cechach tak zhruba dva mesice po premiere maji takovy opatreni :) Samozrejme Je to hnus paleni a pokud ale se to nevyresi primo v zarodcicha komplexne, tak to je to porad boj s vetrnymi mlyny ,ale presto se musi bojovat .
442145
Jeste k tomu King Kongovi . Ja nerikam ze je dobre ze nekdo si to pali nebo ze je to ted strasna moda trend , a jako kinar se snazim proti tomu aspon trchu bojovat . Ale je usmevny ze kdyz uz je vetsinou v den premiery v americe na internetu moznost stahnout konkretni film, tak ze tady v cechach tak zhruba dva mesice po premiere maji takovy opatreni :) Samozrejme Je to hnus paleni a pokud ale se to nevyresi primo v zarodcicha komplexne, tak to je to porad boj s vetrnymi mlyny ,ale presto se musi bojovat .
Marek S
0 0
reagovat

MB

No tak to shanim taky respektive na stahnuti Stream videa, ale spis treba pro stahnuti nekterych poradu ze stranek Cesky televize a pod.
442144
No tak to shanim taky respektive na stahnuti Stream videa, ale spis treba pro stahnuti nekterych poradu ze stranek Cesky televize a pod.
MB
0 0
reagovat

HELP!!!

Prosím poraďte nějaký jiný prográmek kterým bych zachytil to co se děje na obrazovce monitoru a pak to hodil do nějakého videa formátu?? Někdo tu radil kdysi FRAPS, ale ten vezme video akorát tak ze hry, ale já chci prostě aby mi vzal video z např. Windows i se zvukem! Děkuji moc za radu :)
442143
Prosím poraďte nějaký jiný prográmek kterým bych zachytil to co se děje na obrazovce monitoru a pak to hodil do nějakého videa formátu?? Někdo tu radil kdysi FRAPS, ale ten vezme video akorát tak ze hry, ale já chci prostě aby mi vzal video z např. Windows i se zvukem! Děkuji moc za radu *:)*
HELP!!!
0 0
reagovat

Pochvala (tak si ji vazte)

Chtel bych vyjadrit sve diky vsem eMZakum (redakci obzvlast), protoze bez cteni clanku a diskuzi na moviezone bych zrejme neudelal test na csfd :) Tudiz se hlasim jako maly dukaz toho ze vase male zdejsi filmove vzdelavani opravdu funguje :+
442142
Chtel bych vyjadrit sve diky vsem eMZakum (redakci obzvlast), protoze bez cteni clanku a diskuzi na moviezone bych zrejme neudelal test na csfd *:)* Tudiz se hlasim jako maly dukaz toho ze vase male zdejsi filmove vzdelavani opravdu funguje *:+*
Pochvala (tak si ji vazte)
0 0
reagovat

scroochy

Na tych odvykackach nasa MZ jedneho dna skrachuje. ;)
442141
Na tych odvykackach nasa MZ jedneho dna skrachuje. *;)*
scroochy
0 0
reagovat

shushika

hm, asi malo (=vubec)... ok, zkusim zvysit davku, ale odvykacku mi kdyztak zaplati MZ, jasny? ;)
442140
hm, asi malo (=vubec)... ok, zkusim zvysit davku, ale odvykacku mi kdyztak zaplati MZ, jasny? ;)
shushika
0 0
reagovat
Sinner: skvělý,moc díky
442139
Sinner: skvělý,moc díky
0 0
reagovat

Pravidla moštárny

Merlin: trailer TADY">link
442138
Merlin: trailer TADY
Pravidla moštárny
0 0
reagovat

Ask the dust

Stáhnutelná verze traileru TADY">link
442137
Stáhnutelná verze traileru TADY
Ask the dust
0 0
reagovat
Nebo moc:-)
442136
Nebo moc:-)
0 0
reagovat
Málo hulíš.
442135
Málo hulíš.
0 0
reagovat

kviz

kurna, od novyho ctvrtleti se vubec nechytam v kvizech :( cosi prohnileho v mem mozku :))
442134
kurna, od novyho ctvrtleti se vubec nechytam v kvizech :( cosi prohnileho v mem mozku *:))*
kviz
0 0
reagovat
ahoj lidi,opět sháním jeden oldie trailer a ne a ne ho vyšťárat. Není tu opět někdo s tajemnými kontakty na link na Pravidla moštárny?
442133
ahoj lidi,opět sháním jeden oldie trailer a ne a ne ho vyšťárat. Není tu opět někdo s tajemnými kontakty na link na Pravidla moštárny?
0 0
reagovat
Do profilu 300 přidán link na třetí videodeník.
442132
Do profilu 300 přidán link na třetí videodeník.
0 0
reagovat
kryšpín: na Comingsoon.net
442131
kryšpín: na Comingsoon.net
0 0
reagovat

imf

Ano, to máš pravdu, a proto jsem napsal, že jaksi doufám, že si ten dotazující dělá tak trochu legraci a ironicky jsem poznamenal něco ve smyslu, že Bay má stejný smyls pro humor ve skutečnosti stejně jako ve svých filmech (až na to, že nezná míru). :-)

Já taky nechci rozpoutávávat zbytečně diskuzi ohledně druhých Mizerů, protože by se to zvrhlo ve flame, který by stejně nikam nevedl. Skálu a Armageddon jsem zmínil proto, že nejsem tak zaujatý proti Baoyvi, jako se může zdát. A nevím, co kritici přehlížehí ve svých recenzích ohledně Bayových přínosů v rámci žánru akčního filmu či jeho odnože s buddy-komediemi. ;-)
442130
Ano, to máš pravdu, a proto jsem napsal, že jaksi doufám, že si ten dotazující dělá tak trochu legraci a ironicky jsem poznamenal něco ve smyslu, že Bay má stejný smyls pro humor ve skutečnosti stejně jako ve svých filmech (až na to, že nezná míru). :-)

Já taky nechci rozpoutávávat zbytečně diskuzi ohledně druhých Mizerů, protože by se to zvrhlo ve flame, který by stejně nikam nevedl. Skálu a Armageddon jsem zmínil proto, že nejsem tak zaujatý proti Baoyvi, jako se může zdát. A nevím, co kritici přehlížehí ve svých recenzích ohledně Bayových přínosů v rámci žánru akčního filmu či jeho odnože s buddy-komediemi. ;-)
imf
0 0
reagovat
Koukam ze mate peknou ikonku v liste s adresama.. Moc pekne..:+
442129
Koukam ze mate peknou ikonku v liste s adresama.. Moc pekne..*:+*
0 0
reagovat
Ale to neustale a neodbytne dotazovani prece je hlavnim katalyzatorem zabavnosti toho rozhovoru... podobnym zpusobem s celebritami laskuji tisice novinaru a Bay na tu hru vicemene pristoupil, za coz ma u me rozhodne body k dobru...

Diskuzi ohledne druhych Mizeru nechci znovu ozivovat... pro me je to jeden z nejvernejsich sequelu a z technickeho hlediska (kamera, strih, zvuk) naprosto uzasna zalezitost... coz se samozrejme nerovna naprosto uzasny film, ale myslim, ze kritici dost bohorovne prehlizeji Bayuv prinos v mnoha aspektech, ktere se holt v recenzich casto nepojmenovavaji...
442128
Ale to neustale a neodbytne dotazovani prece je hlavnim katalyzatorem zabavnosti toho rozhovoru... podobnym zpusobem s celebritami laskuji tisice novinaru a Bay na tu hru vicemene pristoupil, za coz ma u me rozhodne body k dobru...

Diskuzi ohledne druhych Mizeru nechci znovu ozivovat... pro me je to jeden z nejvernejsich sequelu a z technickeho hlediska (kamera, strih, zvuk) naprosto uzasna zalezitost... coz se samozrejme nerovna naprosto uzasny film, ale myslim, ze kritici dost bohorovne prehlizeji Bayuv prinos v mnoha aspektech, ktere se holt v recenzich casto nepojmenovavaji...
0 0
reagovat

imf

Asi jsme se nepochopili - já netvrdím, že to Bay nemyslel vážně, protože po těžkém dni v práci chtěl jít jenom do střižny a stříhat Ostrov, ale ten dotazující si z něho buď dělal neskonalou legraci tím, že se ho dokola ptal na vlastně jednu a tu samou otázku, nebo to byl skutečný fanoušek Transformerů a jeho nadšení se projevilo na jeho otázkách. :-)

A některé Bayovy filmy mám nadprůměrně rád, např. Skálu či Armageddon (první polovinu kvůli slušným vtípkům a soustředěním se na zajímavé - v rámci žánru - postavy), žlučí mi začal hýbat až u druhých Mizerů a Ostrovem mě zklamal i po profesionální stránce. Nechci vypadat zaujatě a ani Tě rozesmívat. :-)
442127
Asi jsme se nepochopili - já netvrdím, že to Bay nemyslel vážně, protože po těžkém dni v práci chtěl jít jenom do střižny a stříhat Ostrov, ale ten dotazující si z něho buď dělal neskonalou legraci tím, že se ho dokola ptal na vlastně jednu a tu samou otázku, nebo to byl skutečný fanoušek Transformerů a jeho nadšení se projevilo na jeho otázkách. :-) A některé Bayovy filmy mám nadprůměrně rád, např. Skálu či Armageddon (první polovinu kvůli slušným vtípkům a soustředěním se na zajímavé - v rámci žánru - postavy), žlučí mi začal hýbat až u druhých Mizerů a Ostrovem mě zklamal i po profesionální stránce. Nechci vypadat zaujatě a ani Tě rozesmívat. :-)
imf
0 0
reagovat

sobis87

Kde je ten trailer?
442126
Kde je ten trailer?
sobis87
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se