Mám Dr. Manhattana už dost dlouho a za boha si nemůžu vybrat novou ikonku. Přemýšlel jsem, že bychom mohli udělat nějaký contest? Případně prostě nechat vybrat většinu? Vím, že je to pravděpodobně cesta do pekel, ale sranda musí bejt.
844970
Mám Dr. Manhattana už dost dlouho a za boha si nemůžu vybrat novou ikonku. Přemýšlel jsem, že bychom mohli udělat nějaký contest? Případně prostě nechat vybrat většinu?*:D* Vím, že je to pravděpodobně cesta do pekel, ale sranda musí bejt.*:D*
Ještě jsem chtěl při příležitosti toho Hellraisera říct (viz vedle ve Filmech), že si vlastně myslím, že Psychor má svý dementní momenty, ale zrovna třeba v tomhle případě má ten komentář dobře vyargumentovanej, věcnej a bez nějaký...ehm, verbalní... masturbace. A není to poprvý.
844876
Ještě jsem chtěl při příležitosti toho Hellraisera říct (viz vedle ve Filmech), že si vlastně myslím, že Psychor má svý dementní momenty, ale zrovna třeba v tomhle případě má ten [url=https://www.csfd.cz/film/227766-hellraiser/recenze/?comment=12307305]komentář[/url] dobře vyargumentovanej, věcnej a bez nějaký...ehm, [i]verbal[/i]ní... masturbace. A není to poprvý.