Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 125501 - 125520 Napsat příspěvek

loki

Nerad si hraju na zlyho dvakrat po sobe, ale loudeni o titulky, nazvy releasu a dalsi podobne zalezitosti si prosim reste jinde... diky. Ale abych nebyl svine, klidne nekdo muze Lokimu odpovedet do Vzkazniku. ;)
443481
Nerad si hraju na zlyho dvakrat po sobe, ale loudeni o titulky, nazvy releasu a dalsi podobne zalezitosti si prosim reste jinde... diky. Ale abych nebyl svine, klidne nekdo muze Lokimu odpovedet do Vzkazniku. ;)
loki
0 0
reagovat
Ja bych se spis chtel zeptat jestli nekdo nemate nekde tajne pod posteli scohvany titulky k filmu Konference ve Wansee, nasel sem jenom anglicke. :-( Jo a videli ste to nekdo? Co na to rikate?
443480
Ja bych se spis chtel zeptat jestli nekdo nemate nekde tajne pod posteli scohvany titulky k filmu Konference ve Wansee, nasel sem jenom anglicke. :-( Jo a videli ste to nekdo? Co na to rikate?
0 0
reagovat

MB

jak prekvapive
443479
jak prekvapive
MB
0 0
reagovat

Azazel

Nee
443478
Nee
Azazel
0 0
reagovat
okazale tecky zboznuju...jinak videli jste nekdo film Orlando s Tildou Swinton?...
443477
okazale tecky zboznuju...jinak videli jste nekdo film Orlando s Tildou Swinton?...
0 0
reagovat

runner & imf

to jsem čekal... ?)
443476
to jsem čekal... *?)*
runner & imf
0 0
reagovat
viz runner ;) Problem je, ze uz vsichni alespon dva mesice vedi, ze si myslis, ze je 24 super... psat to u prilezitosti kazdyho novyho dilu je otravovani... tj. otravujes, tj. bud prestan nebo si nes nasledky... tecka.
443475
viz runner ;) Problem je, ze uz vsichni alespon dva mesice vedi, ze si myslis, ze je 24 super... psat to u prilezitosti kazdyho novyho dilu je otravovani... tj. otravujes, tj. bud prestan nebo si nes nasledky... tecka.
0 0
reagovat
MB: Mám řešení => nepiš to nikam. ;)
443474
MB: Mám řešení => nepiš to nikam. ;)
0 0
reagovat

imf

Ty bláho. V tom co jsem napsal není ani náznak spoileru. Za druhý tohle je snad obecná diskuze ne? Tady je všechno OT!! A za třetí je to jako kdyby někdo viděl třeba ICE AGE 2 a napsal že to viděl a je to super... Nevím co proti "24" máš? To tu nesmím nic napsat o seriálu? A nebo mi tedy řekni kam o mám dát když ne sem... Pod recenzi k Ohnivému Poháru snad? ?)
443473
Ty bláho. V tom co jsem napsal není ani náznak spoileru. Za druhý tohle je snad obecná diskuze ne? Tady je všechno OT!! A za třetí je to jako kdyby někdo viděl třeba ICE AGE 2 a napsal že to viděl a je to super... Nevím co proti "24" máš? To tu nesmím nic napsat o seriálu? A nebo mi tedy řekni kam o mám dát když ne sem... Pod recenzi k Ohnivému Poháru snad? *?)*
imf
0 0
reagovat

MB

Naposled... od tedka vsechny OT vykriky ohledne 24 mazu... evidentne to tu lidi otravuje... deal with it. ;)
443472
Naposled... od tedka vsechny OT vykriky ohledne 24 mazu... evidentne to tu lidi otravuje... deal with it. ;)
MB
0 0
reagovat
nechcete to tady radeji prejmenovat na "24 super kecarna"?...
443471
nechcete to tady radeji prejmenovat na "24 super kecarna"?...
0 0
reagovat

"24" S05 E15

...akční inferno! A Jack opět dokonalý jako vždy... Co dodat. No asi nic, snad jen že "24" i když je seriál, tak by si klidně zasloužil Oscary!! :D :+
443470
...akční inferno! A Jack opět dokonalý jako vždy... Co dodat. No asi nic, snad jen že "24" i když je seriál, tak by si klidně zasloužil Oscary!! *:D* *:+*
"24" S05 E15
0 0
reagovat

Harry Potter

Dobře dobře... :D Je vidět že jsi hrál tu bombu!! :+
443469
Dobře dobře... *:D* Je vidět že jsi hrál tu bombu!! *:+*
Harry Potter
0 0
reagovat
A jooo vlastne, mal to na tych Hardballeroch ze?:D
443468
A jooo vlastne, mal to na tych Hardballeroch ze?*:D*
0 0
reagovat

Loki

No z Hitmana;)
443467
No z Hitmana*;)*
Loki
0 0
reagovat
BTW: Ten znak je z coho? Pripada mi nejaky znamy.
443466
BTW: Ten znak je z coho? Pripada mi nejaky znamy.
0 0
reagovat

oli.G

:D
443465
:D
oli.G
0 0
reagovat
PRVNÍ TEASER TRAILER ON-LINE:

PÁTEK 14-04-2006 VE FORMÁTU WMV-HD 720p

...kto by to bol povedal. ;)
443464
PRVNÍ TEASER TRAILER ON-LINE:
PÁTEK 14-04-2006 VE FORMÁTU WMV-HD 720p

...kto by to bol povedal. ;)
0 0
reagovat

My & T007 Amateur Flick

Check ">link
THIS out :D
443463
Check THIS out *:D*
My & T007 Amateur Flick
0 0
reagovat
Tak Match Point konečně za mnou a dávám čistých 9 z 10, opravdu první film za delší období, který mě dokázal krásně a nečekaně překvapit, a to velice pozitivně a měl by ho vidět každý bez rozdílu.. Zda jste Woodyho fanoušci, nejste nebo jste někdy mezi a je vám jedno kdo co natočí, všichni byste měli Match Point vidět, nejlépe v kině! Menší výhrada k českým titulkům, které místy dost odfláknutě respondují se situací na plátně a občas vynechají některé detaily, které by se vynechávat nemusely. Občas bych použil vhodnější překlad, ale jako celek jsou samozřejmě profesionální. Nejspíš jsem už moc velkej rejpal co se titulků týče, ale znalost anglického jazyka a hlavně prostředí je v tomto filmu příjemnou výhodou. Nevim jak se povedlo Woodymu skloubit tak perfektně prvky komedie a dramatu (přičemž drama přeci jen převažuje), ale je to opravdu svěží film a jak jsem doufal, můj nejoblíbenější film letošního roku.. Uvidime co prijde dal, ale Match Point u mě těžce zabodoval a to jak svým překvapivým vývojem celkově, vývojem jednotlivých postav a i celým přístupem režiséra ke svému nejnovějšímu dítku. A ne, opravdu nehodnotím tento film tak vysoko, protože mám k tenisu hodně blízko.. Dalo by se říci, že o tenis jde v tomto filmu velmi okrajově ;)
443462
Tak Match Point konečně za mnou a dávám čistých 9 z 10, opravdu první film za delší období, který mě dokázal krásně a nečekaně překvapit, a to velice pozitivně a měl by ho vidět každý bez rozdílu.. Zda jste Woodyho fanoušci, nejste nebo jste někdy mezi a je vám jedno kdo co natočí, všichni byste měli Match Point vidět, nejlépe v kině! Menší výhrada k českým titulkům, které místy dost odfláknutě respondují se situací na plátně a občas vynechají některé detaily, které by se vynechávat nemusely. Občas bych použil vhodnější překlad, ale jako celek jsou samozřejmě profesionální. Nejspíš jsem už moc velkej rejpal co se titulků týče, ale znalost anglického jazyka a hlavně prostředí je v tomto filmu příjemnou výhodou. Nevim jak se povedlo Woodymu skloubit tak perfektně prvky komedie a dramatu (přičemž drama přeci jen převažuje), ale je to opravdu svěží film a jak jsem doufal, můj nejoblíbenější film letošního roku.. Uvidime co prijde dal, ale Match Point u mě těžce zabodoval a to jak svým překvapivým vývojem celkově, vývojem jednotlivých postav a i celým přístupem režiséra ke svému nejnovějšímu dítku. A ne, opravdu nehodnotím tento film tak vysoko, protože mám k tenisu hodně blízko.. Dalo by se říci, že o tenis jde v tomto filmu velmi okrajově ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se