Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 125461 - 125480 Napsat příspěvek
A vlastně to ani nemá s dějem nic společného, protože podle všeho je to scénka z danger room, tj. tréninková místnost v sídle X-Menů. Každopádně už nám pomalu film klepe na dveře, takže se brzo přesvědčíme na vlastní oči ;)
444132
A vlastně to ani nemá s dějem nic společného, protože podle všeho je to scénka z danger room, tj. tréninková místnost v sídle X-Menů. Každopádně už nám pomalu film klepe na dveře, takže se brzo přesvědčíme na vlastní oči ;)
0 0
reagovat
Kazdopadne ten klip vypada zajimave... imho to muze jit do kopru i do nebes :-)
444131
Kazdopadne ten klip vypada zajimave... imho to muze jit do kopru i do nebes :-)
0 0
reagovat
tak ja se zas podepisu pod vincenta ;)
444130
tak ja se zas podepisu pod vincenta ;)
0 0
reagovat
Já se jen musim pousmát jak z jedný (možná) scény tady pomalu všichni rozebírají celej film :)
444129
Já se jen musim pousmát jak z jedný (možná) scény tady pomalu všichni rozebírají celej film :)
0 0
reagovat
duro...taky se pod to tvoje podepisuju:-)
444128
duro...taky se pod to tvoje podepisuju:-)
0 0
reagovat
Ale, samozrejme, počkáme na film a uvidíme. Už sa to našťastie blíži.
444127
Ale, samozrejme, počkáme na film a uvidíme. Už sa to našťastie blíži.
0 0
reagovat

Novoten:

Bacha som dával, X-Menov na poličke mám takisto (hoci na jednej z nižších, hlboko pod Moorovými vecami, Sláineom, Millerom atď.), ale to neodvráti môj pocit, že pchať obrovských robotov do TAKTO rozbehnutej filmovej série je podobné, ako keby sa Wolverine objavil v trojke v žltom kostýme. A ten predsa k mytológii X-Men patrí takisto. Proste ma ako diváka Singerových X-Men 1 a 2 zaujímajú celkom iné veci, hlavne vzťahy, a nepotrebujem tam ani ten urvaný most z traileru, hoci nejaká bombastická akčná scéna tomu samozrejme neuškodí. Aby som to zhrnul: vo filmových X-Men mi stačí singerovské poletovanie Nightcrawlera po prezidentskej kancelárii, nepotrebujem tam robotické blbosti.
444126
Bacha som dával, X-Menov na poličke mám takisto (hoci na jednej z nižších, hlboko pod Moorovými vecami, Sláineom, Millerom atď.), ale to neodvráti môj pocit, že pchať obrovských robotov do TAKTO rozbehnutej filmovej série je podobné, ako keby sa Wolverine objavil v trojke v žltom kostýme. A ten predsa k mytológii X-Men patrí takisto. Proste ma ako diváka Singerových X-Men 1 a 2 zaujímajú celkom iné veci, hlavne vzťahy, a nepotrebujem tam ani ten urvaný most z traileru, hoci nejaká bombastická akčná scéna tomu samozrejme neuškodí. Aby som to zhrnul: vo filmových X-Men mi stačí singerovské poletovanie Nightcrawlera po prezidentskej kancelárii, nepotrebujem tam robotické blbosti.
Novoten:
0 0
reagovat
je dost mozny, ze to bylo este nejak sestrihany pro tu show, kde to davali a ze z originalniho sestrihu vyzni loganovo chovani trochu jinak (on zrovna v tomhle bode by s tim strih dokazal pekne zamotat, ackoliv si myslim, ze tohle uz je origos)...ale je jasny, ze pokud to bude takle mimo, tak to bude imho poradnej pruser...poradnej! Ale rozhodne mi tam sentinely nevadej
444125
je dost mozny, ze to bylo este nejak sestrihany pro tu show, kde to davali a ze z originalniho sestrihu vyzni loganovo chovani trochu jinak (on zrovna v tomhle bode by s tim strih dokazal pekne zamotat, ackoliv si myslim, ze tohle uz je origos)...ale je jasny, ze pokud to bude takle mimo, tak to bude imho poradnej pruser...poradnej! Ale rozhodne mi tam sentinely nevadej
0 0
reagovat

duro

Kdybys dával bacha, tak se tu nějaký týden zpátky řešily Sentinelové a jak vidíš, tak oprávněně. Sentinelové patří k mytologii X-MEN jako zadek na nočník a i když tak ukázka není kdovíjak čelist otvírající, tak vzhledem k tomu, že mám doma X-MEN komiks na jedné z nejvyšších poliček:) , tak mě dost přeběhl mráz po zádech.
444124
Kdybys dával bacha, tak se tu nějaký týden zpátky řešily Sentinelové a jak vidíš, tak oprávněně. Sentinelové patří k mytologii X-MEN jako zadek na nočník a i když tak ukázka není kdovíjak čelist otvírající, tak vzhledem k tomu, že mám doma X-MEN komiks na jedné z nejvyšších poliček*:)* , tak mě dost přeběhl mráz po zádech.
duro
0 0
reagovat
Som zdesený, úprimne. Seriem na svetlá, ale vadia mi na tom dve veci: 1, nechcem, aby sa nám z Wolverina robili až takého machra, že ho stačí niekam hodiť a donesie hlavu dvadsaťmetrového robota; 2, nechcem, aby v X-Menoch vôbec boli nejaké 20-metrové roboty!!! Načo tam kurva sú?! Mne úplne stačí nasratý Magneto a zlá Greyová a liek na mutáciu, žiadnych transformerov tam pchať nemusia! Kristepane, Singer by si nikdy do filmy nepustil takú hovadinu. Uňho to vždy bolo o mutantoch a boji medzi nimi, nepotreboval, aby mu v zábere pochodovali nejaké trápne železné obludy a búrali mesto ako v nejakej zasranej Godzille. Začínam mať dojem, že Foxovia to takéto "veľkolepé" od začiatku chceli a tak sa na to Bryan radšej vybodol. Na blitííííííííííííííííííííííííííííííííííí :o
444123
Som zdesený, úprimne. Seriem na svetlá, ale vadia mi na tom dve veci: 1, nechcem, aby sa nám z Wolverina robili až takého machra, že ho stačí niekam hodiť a donesie hlavu dvadsaťmetrového robota; 2, nechcem, aby v X-Menoch vôbec boli nejaké 20-metrové roboty!!! Načo tam kurva sú?! Mne úplne stačí nasratý Magneto a zlá Greyová a liek na mutáciu, žiadnych transformerov tam pchať nemusia! Kristepane, Singer by si nikdy do filmy nepustil takú hovadinu. Uňho to vždy bolo o mutantoch a boji medzi nimi, nepotreboval, aby mu v zábere pochodovali nejaké trápne železné obludy a búrali mesto ako v nejakej zasranej Godzille. Začínam mať dojem, že Foxovia to takéto "veľkolepé" od začiatku chceli a tak sa na to Bryan radšej vybodol. Na blitííííííííííííííííííííííííííííííííííí *:o*
0 0
reagovat

Azazel

me ani tak neserou ty svetla, jako to, jak se najednou vynori spoza ty spadnutivsi hlavy...that sucks (ikdyz je to cool , lol)
444122
me ani tak neserou ty svetla, jako to, jak se najednou vynori spoza ty spadnutivsi hlavy...that sucks (ikdyz je to cool , lol)
Azazel
0 0
reagovat

X-men

kdyz vidime jen takovy kousek z toho filmu, vypada to trapne, pochybuju ale ze by cely film a celkova atmosfera pusobila tak trapne...
444121
kdyz vidime jen takovy kousek z toho filmu, vypada to trapne, pochybuju ale ze by cely film a celkova atmosfera pusobila tak trapne...
X-men
0 0
reagovat
rozostreni svetla z dalky....
444120
rozostreni svetla z dalky....
0 0
reagovat
X-Men
a dokaze mi nekdo vysvetlit, proc ze ma ten robot ve tme oci kulate jak pomerance, ale kdyz potom ta hlava doleti pred kameru, tak jsou jakesy japonske?...
444119
X-Men a dokaze mi nekdo vysvetlit, proc ze ma ten robot ve tme oci kulate jak pomerance, ale kdyz potom ta hlava doleti pred kameru, tak jsou jakesy japonske?...
0 0
reagovat

X-Men

Vždycky to může bejt ještě horší...
444118
Vždycky to může bejt ještě horší...
X-Men
0 0
reagovat

X-men

taky tak... Jako by tvurci urvali hlavu nejakemu robo-sapiensovi :D a hodili to pred kameru... ?)
444117
taky tak... Jako by tvurci urvali hlavu nejakemu robo-sapiensovi *:D* a hodili to pred kameru... *?)*
X-men
0 0
reagovat
X-men...tak nevim,co si o tom mám myslet
444116
X-men...tak nevim,co si o tom mám myslet
0 0
reagovat
st39.6: hh mno jo sem tam to jde ;D a sem tam kecaj lidi moc frajarsky kecY :P
jinak aspon jeden poradnej web na filmy :+
444115
st39.6: hh mno jo sem tam to jde ;D a sem tam kecaj lidi moc frajarsky kecY :P jinak aspon jeden poradnej web na filmy *:+*
0 0
reagovat
to s tou hlavou je trapné:-. Dufam že taky nebude cely film. PS: niekedy som normalny aj ja, ale iba niekedy:D
444114
to s tou hlavou je trapné*:-*. Dufam že taky nebude cely film. PS: niekedy som normalny aj ja, ale iba niekedy*:D*
0 0
reagovat

Nethru

pokud chvilku pobudesh, za chvili si na ty divny lidi zvyknes...pro zacatek: jedinej normalni sem tady ja :D
444113
pokud chvilku pobudesh, za chvili si na ty divny lidi zvyknes...pro zacatek: jedinej normalni sem tady ja *:D*
Nethru
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se