Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 12521 - 12540 Napsat příspěvek
Konečně jsem se dostal do "velký verze" Dall.E. Je to pecka. link
835867
Konečně jsem se dostal do "velký verze" Dall.E. Je to pecka. https://ibb.co/FJ9D8Sy
2 -2
reagovat
reaguje na: MKMZ
Moviezone se rozděluje na dvě skupiny lidí, ty které to nezajímá a ty kteří ti nevěří. 
835821
Moviezone se rozděluje na dvě skupiny lidí, ty které to nezajímá a ty kteří ti nevěří. 
835809
24 -2
reagovat
reaguje na: speta.jr
Zdroj je Úřad Evropské unie pro duševní vlastnictví. ;) Ke castingu se těžko vyjadřuje, když zatím nic konkrétního neoznámili, taky jsem psal, ať se to bere s rezervou. :D Tohle na druhou stranu se už z části potvrdilo… 8)
835809
Zdroj je Úřad Evropské unie pro duševní vlastnictví. *;)* Ke castingu se těžko vyjadřuje, když zatím nic konkrétního neoznámili, taky jsem psal, ať se to bere s rezervou. *:D* Tohle na druhou stranu se už z [url=https://i.redd.it/rnt9j4iql5d91.jpg]části[/url] [url=https://i.redd.it/5d7zeblqp7d91.png]potvrdilo[/url]… *8)*
835804
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: MKMZ
Jestli je to stejny zdroj jako ty jmena co jsi sem daval pred comic conem.... :D
835804
Jestli je to stejny zdroj jako ty jmena co jsi sem daval pred comic conem.... *:D*
835802
13 -2
reagují: MKMZ
reagovat

MCU budoucnost

Asi se to tady už řešilo v souvislosti s ComicConem, resp. D23, ale myslím, že jsem tu neviděl kompletní soupis. Tedy, následuje seznam registrovaných značek Marvelu z minulého týdne. Sice jsou to jen názvy, ale někoho by i to mohlo pohoršit. :D Nastiňuje se tím zřejmě i cesta za fázi 6, tak neklikat, kdo je citlivější povahy. Samozřejmě existuje i varianta, že jde o jiné než MCU projekty, ale vzhledem k nedávným oznámením...

AVENGERS: SECRET WARS
AVENGERS: THE KANG DYNASTY
CAPTAIN AMERICA: NEW WORLD ORDER
MULTIVERSE SAGA
THUNDERBOLTS
AVENGERS ETERNITY WARS
CAPTAIN AMERICA: RED WHITE AND BLACK
NOMAD
CELESTIALS: END OF TIME
ETERNITY SAGA
AVENGERS EXCURSION
AVENGERS TIMELESS
AVENGERS ACADEMY
TIMELESS SAGA
HERCULES: RISE OR THE GODS
SAM WILSON CAPTAIN AMERICA
THE BLACK KNIGHT: ORIGINS
SHANG-CHI AND THE WRECKAGE OF TIME
RUNAWAYS: NEW ERA
RED GUARDIAN: GENERATIONS
MIDNIGHT SONS
835802
Asi se to tady už řešilo v souvislosti s ComicConem, resp. D23, ale myslím, že jsem tu neviděl kompletní soupis. Tedy, následuje seznam registrovaných značek Marvelu z minulého týdne. Sice jsou to jen názvy, ale někoho by i to mohlo pohoršit. *:D* Nastiňuje se tím zřejmě i cesta za fázi 6, tak neklikat, kdo je citlivější povahy. Samozřejmě existuje i varianta, že jde o jiné než MCU projekty, ale vzhledem k nedávným oznámením... [spoiler]AVENGERS: SECRET WARS [/spoiler][spoiler]AVENGERS: THE KANG DYNASTY [/spoiler][spoiler]CAPTAIN AMERICA: NEW WORLD ORDER [/spoiler][spoiler]MULTIVERSE SAGA [/spoiler][spoiler]THUNDERBOLTS [/spoiler][spoiler]AVENGERS ETERNITY WARS [/spoiler][spoiler]CAPTAIN AMERICA: RED WHITE AND BLACK [/spoiler][spoiler]NOMAD[/spoiler] [spoiler]CELESTIALS: END OF TIME [/spoiler][spoiler]ETERNITY SAGA [/spoiler][spoiler]AVENGERS EXCURSION [/spoiler][spoiler]AVENGERS TIMELESS [/spoiler][spoiler]AVENGERS ACADEMY [/spoiler][spoiler]TIMELESS SAGA [/spoiler][spoiler]HERCULES: RISE OR THE GODS [/spoiler][spoiler]SAM WILSON CAPTAIN AMERICA [/spoiler][spoiler]THE BLACK KNIGHT: ORIGINS [/spoiler][spoiler]SHANG-CHI AND THE WRECKAGE OF TIME [/spoiler][spoiler]RUNAWAYS: NEW ERA [/spoiler][spoiler]RED GUARDIAN: GENERATIONS [/spoiler][spoiler]MIDNIGHT SONS[/spoiler]
MCU budoucnost
3 -6
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Na lolapaloza dávali při koncertu záběry z posledního dílu Stranger things. Fakt mega nářez.
835767
Na lolapaloza dávali při koncertu záběry z posledního dílu Stranger things. Fakt mega nářez.
835756
1 -2
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Kdyby ho vzali do party jako čestného člena bylo by to super. ;)
835759
Kdyby ho vzali do party jako čestného člena bylo by to super. *;)*
835756
3 0
reagovat
835756
[url=https://youtu.be/ox84cr4JqNU]Joseph Quinn meets Metallica [/url] Respekt!*:+*
10 0
reagují: RainMakeR, DarkSith
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
"Tím chci říct, že jsou některé problémy skutečně virtuální a větší než se zdají být."

Neasi. :):+
835702
[i]"Tím chci říct, že jsou některé problémy skutečně virtuální a větší než se zdají být." [/i]Neasi. *:)**:+*
835697
6 -2
reagovat
reaguje na: The Joker
Ještě Hanks měl dobrý příhody, jak někomu crushnul svatební focení po běhání a fotil se se spícím opilým typkem na jeho mobil. :D

Ještě k Williamsovi. Já měl poloviční deprese, když umřel a seriózně jsem si málem bral dovolenou v práci ,jak mne to dostalo. Tak tady prý na několik dní všechno přestalo existovat v okolí kde bydlel. I teď jsou před jeho barákem kytky a svíčky a to už to vlastní někdo jiný. Docela se tu koukalo, jak je populární od revoluce u nás v shithole Čečensku a že znám všechny jeho filmy a stand upy a taky se fakt líbí jeho Preissův dabing. 

Ještě se půjdu nechat zavřít na Alcatraz a projet si Bullitovu cestu.

Nechci tu z toho dělat cestopis, ale jsem v jedny nejvíc woke oblastí v USA, no a je tu poznat hovno. Tím chci říct, že jsou některé problémy skutečně virtuální a větší než se zdají být . :)
835697
Ještě Hanks měl dobrý příhody, jak někomu crushnul svatební focení po běhání a fotil se se spícím opilým typkem na jeho mobil. *:D* Ještě k Williamsovi. Já měl poloviční deprese, když umřel a seriózně jsem si málem bral dovolenou v práci ,jak mne to dostalo. Tak tady prý na několik dní všechno přestalo existovat v okolí kde bydlel. I teď jsou před jeho barákem kytky a svíčky a to už to vlastní někdo jiný. Docela se tu koukalo, jak je populární od revoluce u nás v shithole Čečensku a že znám všechny jeho filmy a stand upy a taky se fakt líbí jeho Preissův dabing.  Ještě se půjdu nechat zavřít na Alcatraz a projet si Bullitovu cestu. Nechci tu z toho dělat cestopis, ale jsem v jedny nejvíc woke oblastí v USA, no a je tu poznat hovno. Tím chci říct, že jsou některé problémy skutečně virtuální a větší než se zdají být . *:)*
835673
5 -5
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ta Nancy z ST... :D
835696
Ta [url=https://www.instagram.com/p/CgYTzS7rr3t/]Nancy[/url] z ST... *:D*
835694
2 -1
reagovat
Viděl jsem hodně věcí... Ale Buscemi kočku teda ještě ne :D
835694
Viděl jsem hodně věcí... Ale [url=https://instagram.com/buscemi_cat?igshid=YmMyMTA2M2Y=]Buscemi kočku[/url] teda ještě ne *:D*
3 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jj, jednou byl velky thread "setkani s hvezdou" na Twitteru, par let zpatky a myslim ze z naprosty vetsiny legit, a Robin Williams z toho vysel jakou jeden z nejmilejsich lidi vubec. Pak taky Reeves, neprekvapive, a mam pocit ze i Clooney a Gyllenhaal. ;)
835673
Jj, jednou byl velky thread "setkani s hvezdou" na Twitteru, par let zpatky a myslim ze z naprosty vetsiny legit, a Robin Williams z toho vysel jakou jeden z nejmilejsich lidi vubec. Pak taky Reeves, neprekvapive, a mam pocit ze i Clooney a Gyllenhaal. ;)
835654
8 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Memphis
Díky, v Pilotů jsem ještě nebyl tak asi zkusím.

V tom třetím sále Světozoru jsem byl na Rytířích spravedlnosti a je to sice takovej pokojíček, ale vlastně celkem dobrý :D
835658
Díky, v Pilotů jsem ještě nebyl tak asi zkusím. V tom třetím sále Světozoru jsem byl na Rytířích spravedlnosti a je to sice takovej pokojíček, ale vlastně celkem dobrý *:D*
835615
3 0
reagovat
Pred par dnami vysiel trailer na Pearl od Ti Westa...sup s tim na MZ
835657
Pred par dnami vysiel trailer na Pearl od Ti Westa...sup s tim na MZ
2 -2
reagovat
Bavil jsem se tu a člověkem, který chodil v SF koledovat na Halloween k domu Robina Williamse a prý tam bylo vždycky násobně sladkostí než v ostatních domech a celou dobu pečlivě udržované, aby nikdy nedošlo a každý koledník dostal i kartáček na zuby. Občas tam stál i sám v  převleku. Může ho člověk milovat ještě víc? :)

Vlastně může, ještě s ním prý jeho známý musel něco řešit po telefonu a prý ho několikrát přepojoval na různý asistenty a sekretářky, až si uvědomil, že je to celou dobu Williams, který mění hlas. :D
835654
Bavil jsem se tu a člověkem, který chodil v SF koledovat na Halloween k domu Robina Williamse a prý tam bylo vždycky násobně sladkostí než v ostatních domech a celou dobu pečlivě udržované, aby nikdy nedošlo a každý koledník dostal i kartáček na zuby. Občas tam stál i sám v  převleku. Může ho člověk milovat ještě víc? *:)* Vlastně může, ještě s ním prý jeho známý musel něco řešit po telefonu a prý ho několikrát přepojoval na různý asistenty a sekretářky, až si uvědomil, že je to celou dobu Williams, který mění hlas. *:D*
17 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: RainMakeR

Priske a jeho taktika

835644
https://youtu.be/soo5b6fycLg
Priske a jeho taktika
835627
4 0
reagovat
Pro každého pravověrného filmového fandu, který v 90s vyrůstal na dokumentární sérii Movie Magic (já to tehdy úplně žral:)), splněný sen a must see záležitost na D+ právě teď: šestidílná série Light & Magic (modří už vědí:)) o tom, jak se tvořily filmové fx dějiny.

Poznámka pod čarou: Něco takového bych tak rád viděl i v případě KNB, Amalgamated Dynamics nebo Digital Domain, protože možná nemají takový kredit jako hoši z ILM, ale na kontě mají také dost povedených "kousků".
835628
Pro každého pravověrného filmového fandu, který v 90s vyrůstal na dokumentární sérii [url=https://www.imdb.com/title/tt0108865/reference]Movie Magic[/url] (já to tehdy úplně žral*:)*), splněný sen a must see záležitost na D+ právě teď: šestidílná série [url=https://www.imdb.com/title/tt19896784/reference]Light & Magic[/url] (modří už vědí*:)*) o tom, jak se tvořily filmové fx dějiny. Poznámka pod čarou: Něco takového bych tak rád viděl i v případě KNB, Amalgamated Dynamics nebo Digital Domain, protože možná nemají takový kredit jako hoši z ILM, ale na kontě mají také dost povedených "kousků".
5 -1
reagovat

Rip AC Sparta Praha

Tohle je fakt průser :o fakt nepochopíš.
Hancko aby šel hrát do Asie....
835627
Tohle je fakt průser *:o* fakt nepochopíš. Hancko aby šel hrát do Asie....
Rip AC Sparta Praha
5 -1
reagují: Papros
reagovat
reaguje na: earthworm
Pilotů?

Ten třetí sál ve Světozoru je jak u někoho doma. :D
835615
Pilotů? Ten třetí sál ve Světozoru je jak u někoho doma. *:D*
835613
3 0
reagují: earthworm
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se