Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 12521 - 12540 Napsat příspěvek
reaguje na: verbst
Florida je Florida, ale Texas má na víc, no.
846682
Florida je Florida, ale Texas má na víc, no.
846681
4 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: do_Od
Já prostě nechápu Floridu. Ani ten Texas. 
Mně to prostě hlava nebere. 
846681
Já prostě nechápu Floridu. Ani ten Texas.  Mně to prostě hlava nebere. 
846680
5 -1
reagují: speta.jr, do_Od
reagovat
Volby v USA dopadly... kupodivu docela dobře. Spousta kriplů v čele s Lauren Boebert pohřbená, mrzí prohra Ryana v Ohiu, ale jinak na sedícího prezidenta, mizerný průzkumy a kecy o "red wave" to je snad nejlepší možný scénář. House byl asi vždycky prohranej...
846680
Volby v USA dopadly... kupodivu docela dobře. Spousta kriplů v čele s Lauren Boebert pohřbená, mrzí prohra Ryana v Ohiu, ale jinak na sedícího prezidenta, mizerný průzkumy a kecy o "red wave" to je snad nejlepší možný scénář. House byl asi vždycky prohranej...
8 -4
reagují: verbst
reagovat
PCR test je negativní. :+
846662
PCR test je negativní. *:+*
7 -9
reagovat

Diskova kronika

Zemřela Marie Poledňáková. 
846607
Zemřela Marie Poledňáková. 
Diskova kronika
4 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
A není MARTASJL Codenameův mulťák? 8)
846595
A není MARTASJL Codenameův mulťák? *8)*
846590
1 -2
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
MARTASJL, ideální protipól 8)

A FUKAFUTOKYU je podobně dokončeny, jako Posledni z Aporveru.
846590
MARTASJL, ideální protipól *8)* A FUKAFUTOKYU je podobně dokončeny, jako Posledni z Aporveru.
846587
7 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Toho jsem už nějak přestal sledovat, už je ten jeho legendární dokument o Japonsku DOKONČENÝ? 
846589
Toho jsem už nějak přestal sledovat, už je ten jeho legendární dokument o Japonsku DOKONČENÝ? 
846583
3 -1
reagovat
Kdybych dělal žebříček lidí, u kterých mne absolutně nezajímá jejich názor na film, tak je POMO a Fukova manželka hrozně vysoko.

Spíš už někam prosím pozvěte Dura. :+
846588
Kdybych dělal žebříček lidí, u kterých mne absolutně nezajímá jejich názor na film, tak je POMO a Fukova manželka hrozně vysoko. Spíš už někam prosím pozvěte Dura. *:+*
23 -1
reagovat
reaguje na: rollman69
Ja se hlasim a ke mne nekoho, kdo rika, ze dnesni cgi barevne kktiny jsou skvele filmy.

:D
846587
Ja se hlasim a ke mne nekoho, kdo rika, ze dnesni cgi barevne kktiny jsou skvele filmy. *:D*
846584
2 -3
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Klidně bych hodil nějaký konkurz na to, že se dva vítězové objeví v MZ live :D Třeba na nějaké výročí nebo tak :)) Bylo by fajn si takhle pokecat o filmech
846584
Klidně bych hodil nějaký konkurz na to, že se dva vítězové objeví v MZ live :D Třeba na nějaké výročí nebo tak :)) Bylo by fajn si takhle pokecat o filmech
3 -1
reagují: Codename.Onyx
reagovat
reaguje na: Muel
Jj nebo pozvat do MZ Live Fuku s manželkou:D
846583
Jj nebo pozvat do MZ Live Fuku s manželkou*:D*
846579
18 -1
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: Muel
Tohle nás fakt asi nikdy nenapadlo. 
846582
Tohle nás fakt asi nikdy nenapadlo. 
846579
14 0
reagovat
Nikdy nevykvitol nápad u redakcie zavolať na nejakú recenziu POMA? Resp. nikdy nemal záujem?
846579
Nikdy nevykvitol nápad u redakcie zavolať na nejakú recenziu POMA? Resp. nikdy nemal záujem?
1 -9
reagují: (=LIFTY=), Mr. Hlad
reagovat
Duo Gervais a Jimmy Carr a vyhlášení špatného výherce bude nejmenší problém ?)
846575
Duo Gervais a Jimmy Carr a vyhlášení špatného výherce bude nejmenší problém *?)*
7 0
reagovat

Oscar 2023

Škoda že tam nebude Gervais nebo i Graham Norton, toho mám z těch všech moderátorů nejradši. Kimmel je podle mě nejhorší... Resp. Nejnudnejsi 
846572
Škoda že tam nebude Gervais nebo i Graham Norton, toho mám z těch všech moderátorů nejradši. Kimmel je podle mě nejhorší... Resp. Nejnudnejsi 
Oscar 2023
4 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Koukam akorat na YouTube na monology. Stejny s Colbertem a Daily Show. Cely epizody casove zvladam jen u tydennich show, jako treba Oliver nebo Stewart.
846569
Koukam akorat na YouTube na monology. Stejny s Colbertem a Daily Show. Cely epizody casove zvladam jen u tydennich show, jako treba Oliver nebo Stewart.
846556
3 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
Corden je fajn jen když má jako hosta Cruise, protože ten ho nutí dělat věci, do kterých by Corden nešel. 
846565
Corden je fajn jen když má jako hosta Cruise, protože ten ho nutí dělat věci, do kterých by Corden nešel. 
846562
2 -3
reagovat
reaguje na: Disketa1
Na to budou stacit tak tri prsty.:D Ale asi furt lepsi nez Fallon nebo nedejboze Corden.
846562
Na to budou stacit tak tri prsty.*:D* Ale asi furt lepsi nez Fallon nebo nedejboze Corden.
846556
5 0
reagují: hroubek
reagovat
Nathan Fillion sdílel na svým Instagramu, že se Ryan Reynolds stal oficiálně Lordem. Takže gratulace pro Lorda Deadpoola. :+
846557
Nathan Fillion sdílel na svým Instagramu, že se Ryan Reynolds stal oficiálně Lordem. Takže gratulace pro Lorda Deadpoola. *:+*
2 -4
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se