Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 125261 - 125280 Napsat příspěvek

DVD

No něco takového link target=_blank>tady.
444336
No něco takového tady.
DVD
0 0
reagovat

DVD

No to bych chtěl strašně taky takovou stránku. Kde budou kdy vyjdou co budou obsahovat, recenze, Easter eggs věci atd. to mě tu chybí hodně.
444335
No to bych chtěl strašně taky takovou stránku. Kde budou kdy vyjdou co budou obsahovat, recenze, Easter eggs věci atd. to mě tu chybí hodně.
DVD
0 0
reagovat
dotaz, existuje nejaka stranka, ktera rika, kdy vyjdou jaka dvd?? treba i mesic, dva dopredu? nic podobnyho se mi nepodarlo najit
444334
dotaz, existuje nejaka stranka, ktera rika, kdy vyjdou jaka dvd?? treba i mesic, dva dopredu? nic podobnyho se mi nepodarlo najit
0 0
reagovat
direct na Supermanskej doc. trailer -
mms://win.global.playstream.com/screenplay/open/268/e26843_wmp_700.asf
444333
direct na Supermanskej doc. trailer - mms://win.global.playstream.com/screenplay/open/268/e26843_wmp_700.asf
0 0
reagovat
Kuci, kdo z vás se odváží a zrencezuje Stick it?;)
444332
Kuci, kdo z vás se odváží a zrencezuje Stick it?*;)*
0 0
reagovat

imf

ja sel spat driv, abych byl cilej na nase "rande", vis? ;)
444331
ja sel spat driv, abych byl cilej na nase "rande", vis? ;)
imf
0 0
reagovat
Vsichni odpocivaj... kdybys tu vcera v noci byl, tak bys mozna pochopil. ;)
444330
Vsichni odpocivaj... kdybys tu vcera v noci byl, tak bys mozna pochopil. ;)
0 0
reagovat
co je? dneska se nediskutuje?
444329
co je? dneska se nediskutuje?
0 0
reagovat

Night Of The Living Dead

Sehnal jsem si Romerovo Night of the living dead a chtěl bych se zeptat, jestli tam jsou nějaké gore efekty :o)) Podívám se na to určitě, ale jen tak dopředu bych chtěl vědět, jestli se stran nějakých těch brutalit, něčeho dočkám :o)
444328
Sehnal jsem si Romerovo Night of the living dead a chtěl bych se zeptat, jestli tam jsou nějaké gore efekty :o)) Podívám se na to určitě, ale jen tak dopředu bych chtěl vědět, jestli se stran nějakých těch brutalit, něčeho dočkám :o)
Night Of The Living Dead
0 0
reagovat

le_chuck

Nemas zac... preju hodne uspechu. :)
444327
Nemas zac... preju hodne uspechu. :)
le_chuck
0 0
reagovat

imf

Inac este raz dik za tip, ten Panasonic ma obraz jak lusk (este ked sa to trochu softwarovo doostri a supne nejaky ten filter) :+
444326
Inac este raz dik za tip, ten Panasonic ma obraz jak lusk (este ked sa to trochu softwarovo doostri a supne nejaky ten filter) *:+*
imf
0 0
reagovat

Oldie

to iste Fast and Furious
444325
to iste Fast and Furious
Oldie
0 0
reagovat

le_chuck

njn... jeste jsem to neupdatoval...
444324
njn... jeste jsem to neupdatoval...
le_chuck
0 0
reagovat

Oldie

na Air Force One sa tvari ze je online, ale nefunguje
444323
na Air Force One sa tvari ze je online, ale nefunguje
Oldie
0 0
reagovat
fuj, taxem uz chodit asi nebudu, z tech ikonek mam zavrate....vikend tu nejsem a hned....heh, no comment:- jeto provareny
444322
fuj, taxem uz chodit asi nebudu, z tech ikonek mam zavrate....vikend tu nejsem a hned....heh, no comment*:-* jeto provareny
0 0
reagovat
Popravdě u tý úvodní scén,y kdy Hoffman chtěl králičí packu, jsem se musel držet, abych nevylítl na celej sál.
444321
Popravdě u tý úvodní scén,y kdy Hoffman chtěl králičí packu, jsem se musel držet, abych nevylítl na celej sál.
0 0
reagovat

Poseidon

Já už vím, že se mi Poseidon bude velmi líbit. 50% hodnocení filmů a her co vidím , tak jsem úplně znechucen. Nejvíc co mě kdy dostlalo bylo hodnocení filmu Stroj času v Premiere kde dostal jen jednu hvězdičku. A přitom jsem ho viděl už 4x a stále se mi velmi líbí.
444320
Já už vím, že se mi Poseidon bude velmi líbit. 50% hodnocení filmů a her co vidím , tak jsem úplně znechucen. Nejvíc co mě kdy dostlalo bylo hodnocení filmu Stroj času v Premiere kde dostal jen jednu hvězdičku. A přitom jsem ho viděl už 4x a stále se mi velmi líbí.
Poseidon
0 0
reagovat
Hoffman mi nepřišel ani trochu vtipnej, krásně zahranej záporák imo. :)
444319
Hoffman mi nepřišel ani trochu vtipnej, krásně zahranej záporák imo. :)
0 0
reagovat

Indiana

nechtene vtipny? ani ne...spis vubec, nez ani...
444318
nechtene vtipny? ani ne...spis vubec, nez ani...
Indiana
0 0
reagovat
Mám dotaz pro ty, co viděli M:I 3, nepřišel vám tam P. S. Hoffman trochu nechtěně vtipnej?
444317
Mám dotaz pro ty, co viděli M:I 3, nepřišel vám tam P. S. Hoffman trochu nechtěně vtipnej?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se