Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 125181 - 125200 Napsat příspěvek

Spazz

urcite nejsi jediny. ja mam taky nejoblibenejsi spolecenstvo. A navrat krale mne taky nijak moc nesedl, videl jsem ho "pouze" 8x. :))
444437
urcite nejsi jediny. ja mam taky nejoblibenejsi spolecenstvo. A navrat krale mne taky nijak moc nesedl, videl jsem ho "pouze" 8x. *:))*
Spazz
0 0
reagovat
Když už se tu ten LotR řeší... jsem jediný, kdo stejně dycky sáhne radši po Společenstvu, byť miluje celou trilogii?? (i knižní....resp. hlavně knižní)
444436
Když už se tu ten LotR řeší... jsem jediný, kdo stejně dycky sáhne radši po Společenstvu, byť miluje celou trilogii?? (i knižní....resp. hlavně knižní)
0 0
reagovat
pro me je trojka definitivne nejslabsi. myslim, ze hodne velkou zasluhu na tom ma zmena strihace, nemuzu si pomoct...
444435
pro me je trojka definitivne nejslabsi. myslim, ze hodne velkou zasluhu na tom ma zmena strihace, nemuzu si pomoct...
0 0
reagovat
qualkalim: Abych mohl vcas dopsat novy VIM reknu jen ve zkratce, ze me unavovala ta velkolepost, pusobila na me velice neosobne, nelibily s e mi (hodne) triky a navic me identickej Jacksonuv rukopis po sesti hodinach ve Stredozemi prestal uplne bavit - furt to samy dokola: bluescreeny, zpomalovacky, pompeznost, krasna hudba a dojaty cely svet :-)
444434
qualkalim: Abych mohl vcas dopsat novy VIM reknu jen ve zkratce, ze me unavovala ta velkolepost, pusobila na me velice neosobne, nelibily s e mi (hodne) triky a navic me identickej Jacksonuv rukopis po sesti hodinach ve Stredozemi prestal uplne bavit - furt to samy dokola: bluescreeny, zpomalovacky, pompeznost, krasna hudba a dojaty cely svet :-)
0 0
reagovat
Jsem myslel, že Civalův "odpor" hlavně k Návratu krále je všeobecně znám ...;)Ale taky by mě zajímaly konkrétní pohnutky, proč ne ...
444433
Jsem myslel, že Civalův "odpor" hlavně k Návratu krále je všeobecně znám ...*;)*Ale taky by mě zajímaly konkrétní pohnutky, proč ne ...
0 0
reagovat
Osobni antipatie. Kdyz das Navratu krale 80%, vyargumentujes proc a vsichni ti stejne hazi na hlavu, jakej ses ignorant "genialniho Jacksona", tak ti ten fenomen proste zacne lizt na mozek a zacne ti byt ze srdce protivnej. Ale neboj, i kdyz me ty filmy uz po par letech prestaly bavit, LOTR1 ma u me porad 5/5 a TT a ROTK takovy slaby ctyri hvezdy, takze moje antipatie nejsou zaslepujici. Jen si ty filmy uz asi nikdy nepustim a je to asi to posledni, co bych z "klasik" daval do VIM. Protoze LOTRi jsou fakt stoprocentne provareni :-)
444432
Osobni antipatie. Kdyz das Navratu krale 80%, vyargumentujes proc a vsichni ti stejne hazi na hlavu, jakej ses ignorant "genialniho Jacksona", tak ti ten fenomen proste zacne lizt na mozek a zacne ti byt ze srdce protivnej. Ale neboj, i kdyz me ty filmy uz po par letech prestaly bavit, LOTR1 ma u me porad 5/5 a TT a ROTK takovy slaby ctyri hvezdy, takze moje antipatie nejsou zaslepujici. Jen si ty filmy uz asi nikdy nepustim a je to asi to posledni, co bych z "klasik" daval do VIM. Protoze LOTRi jsou fakt stoprocentne provareni :-)
0 0
reagovat

Cival VIM

a proč by se tam LOTR neměl jako dosta??):D
444431
a proč by se tam LOTR neměl jako dosta?*?)**:D*
Cival VIM
0 0
reagovat

cival

hlavne, ze to vis...stesti preje pripravenym, vid? ;)
444430
hlavne, ze to vis...stesti preje pripravenym, vid? ;)
cival
0 0
reagovat
Pral bych si dve veci: aby ty stesky na VIM alespon na par tydnu prestaly... a aby se tam LOTR nikdy nedostal. Bohuzel ani jedno se mi nesplni :-)) (ano, vim, ze me zabijete)
444429
Pral bych si dve veci: aby ty stesky na VIM alespon na par tydnu prestaly... a aby se tam LOTR nikdy nedostal. Bohuzel ani jedno se mi nesplni :-)) (ano, vim, ze me zabijete)
0 0
reagovat
aalenkaa: řešíme to tu stále dokola, že nějaký film ve VIM neměl být a nebo je tam příliš brzo. Dočkáš se.
444428
aalenkaa: řešíme to tu stále dokola, že nějaký film ve VIM neměl být a nebo je tam příliš brzo. Dočkáš se.
0 0
reagovat
no jo no...tak az bude tak dam vedet :)
444427
no jo no...tak az bude tak dam vedet :)
0 0
reagovat
aalenkaa: tak to si pak holka musíš leda založit vlastní V.I.M.:)
444426
aalenkaa: tak to si pak holka musíš leda založit vlastní V.I.M.*:)*
0 0
reagovat
:D ja matrix rada ale pana prstenu mozna o trosku vic ;)
444425
*:D* ja matrix rada ale pana prstenu mozna o trosku vic *;)*
0 0
reagovat
aalenkaa: jedno z toho muselo přijít dřív no.:)
444424
aalenkaa: jedno z toho muselo přijít dřív no.*:)*
0 0
reagovat
no jo no ale kdyz uz tam jsou dva matrixi a pan prstenu porad nikde...
444423
no jo no ale kdyz uz tam jsou dva matrixi a pan prstenu porad nikde...
0 0
reagovat
aalenkaa: si počkej ne, na světě neni jen pán prstenů;)
444422
aalenkaa: si počkej ne, na světě neni jen pán prstenů*;)*
0 0
reagovat
hele nechybi naaahodou v V.I.M tak TROCHU pán prstenů?????
444421
hele nechybi naaahodou v V.I.M tak TROCHU pán prstenů?????
0 0
reagovat
444420
http://www.eprdel.cz/obrazky/j_lopez.jpg *:D**:D*
0 0
reagovat
screw, nezáviď :D
444419
screw, nezáviď *:D*
0 0
reagovat

vinc

mas hnusnou ikonku ;)
444418
mas hnusnou ikonku ;)
vinc
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se