Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 125121 - 125140 Napsat příspěvek
mozna slabsi komp.....u fotra, kde sem mel celeron, se mi ze zacatku audio skubalo a pak uz jen sumelo.....
444510
mozna slabsi komp.....u fotra, kde sem mel celeron, se mi ze zacatku audio skubalo a pak uz jen sumelo.....
0 0
reagovat

QT

nevite, proc pri prehravani MOVu hraje zvuk jen ze zacatku a jeste trhane a pak vyoadne uplne? zkousel jsem odinstalovat K-lite mega codec pack a QT alt., ale po opetovnem nainstalovani QT alt. to dela zas :(
444509
nevite, proc pri prehravani MOVu hraje zvuk jen ze zacatku a jeste trhane a pak vyoadne uplne? zkousel jsem odinstalovat K-lite mega codec pack a QT alt., ale po opetovnem nainstalovani QT alt. to dela zas :(
QT
0 0
reagovat
Ne, bylo to ve scene, kdy jde Vaughn navstivit Stillera a on ho provadi po tom svym komplexu... tahle scena je mimochodem nasledovana genialni hlaskou "not gay at all". ;)
444508
Ne, bylo to ve scene, kdy jde Vaughn navstivit Stillera a on ho provadi po tom svym komplexu... tahle scena je mimochodem nasledovana genialni hlaskou "not gay at all". ;)
0 0
reagovat

cival

mozna ze to bylo v ty reklame na kterou koukal Vaughn na zacatku v televizi...
444507
mozna ze to bylo v ty reklame na kterou koukal Vaughn na zacatku v televizi...
cival
0 0
reagovat
scroochy: Mam ten stejnej problem, ale radsi jsme o nem mlcel, kdyz mi imf naznacoval, ze je to trapne jednoduchy :-) Asi nejaky cviceni u Stillera, ne? :-)
444506
scroochy: Mam ten stejnej problem, ale radsi jsme o nem mlcel, kdyz mi imf naznacoval, ze je to trapne jednoduchy :-) Asi nejaky cviceni u Stillera, ne? :-)
0 0
reagovat
sakra, z jaky sceny byla ta fotka z vybijeny v minulym kvizu? videls sem ten film asi trikrat a vubec nevim :D
444505
sakra, z jaky sceny byla ta fotka z vybijeny v minulym kvizu? videls sem ten film asi trikrat a vubec nevim :D
0 0
reagovat
yeniczek: Jako ostatni novinari az tesne (opravdu hodne tesne) pred premierou. :-)
444504
yeniczek: Jako ostatni novinari az tesne (opravdu hodne tesne) pred premierou. :-)
0 0
reagovat

Sakra

tak blizko od vody s Poseidonu :-(
444503
tak blizko od vody s Poseidonu :-(
Sakra
0 0
reagovat
Kvizy obodovany.
444502
Kvizy obodovany.
0 0
reagovat
krys...dikec...
444501
krys...dikec...
0 0
reagovat

šifra

Už tušíte, kdy tak budete recenzovat Šifru mistra Leonarda?
444500
Už tušíte, kdy tak budete recenzovat Šifru mistra Leonarda?
šifra
0 0
reagovat

ravenhorn

Kdybys cetl pozorne nase novinky, mozna by sis vsiml, ze uz jsme o tom taky psali (i kdyz neprimo)...
444499
Kdybys cetl pozorne nase novinky, mozna by sis vsiml, ze uz jsme o tom taky psali (i kdyz neprimo)...
ravenhorn
0 0
reagovat

Ravenhorn

smarja co z toho vyleze :o
444498
smarja co z toho vyleze *:o*
Ravenhorn
0 0
reagovat

otazka na adminy...

co je to presne cinemascope?...
444496
co je to presne cinemascope?...
otazka na adminy...
0 0
reagovat

Warcraft

Tak podle další hry bude film. Tentokrát to bude Warcraft. Že by epické fantasy jak se píše tady? link Naštěstí pro většinu zde Uwe Boll to režírovat nebude.:D
444495
Tak podle další hry bude film. Tentokrát to bude Warcraft. Že by epické fantasy jak se píše tady? http://filmpub.atlas.cz/aktuality/68858-warcraft-bude-dalsi-zfilmovanou-pocitacovou-hrou.aspx Naštěstí pro většinu zde Uwe Boll to režírovat nebude.*:D*
Warcraft
0 0
reagovat
Co">link vice dodat.
0 0
reagovat

kOCOUR

Našel máš pravdu...
444493
Našel máš pravdu...
kOCOUR
0 0
reagovat
Azazel: Na to neni potreba megafond sajici z kin nebo pujcoven. to mohla zafinancovat CT misti toho, aby cpala prachy do Expertu.
444492
Azazel: Na to neni potreba megafond sajici z kin nebo pujcoven. to mohla zafinancovat CT misti toho, aby cpala prachy do Expertu.
0 0
reagovat
Hi, před chvíli sem došel z kina , kde sem shlédnul Silent Hill.Film se mi velice líbil a bude určitě líbit těm co hru znají.Takhle sem si film představoval.Má perfektní atmosféru jako hra.Škoda jenom, že i takhle nedopadl i Resident Evil.To bylo pro mě veliké zklamání.Ale dál k SH.Bohužel musím říct,že ti co hru neznají nebudou ve filmu vědět vo co go.V sálu byly lidé , kteří nerozuměli vo co ve filmu jde a film nesledovali a hlasitě se bavili, čímž rušili mě i ostatní, kteří chtěli film shlédnout.Jinak film se podobá hře a člověk, který ji nezná si bude říkat proč je to tak a onak, ale ke konci filmu je vše vysvětleno.Myslím, že už to tady nekdo v diskuzi psal.Ale jinak všem fanouškům SH film můžu jen doporučit.
444491
Hi, před chvíli sem došel z kina , kde sem shlédnul Silent Hill.Film se mi velice líbil a bude určitě líbit těm co hru znají.Takhle sem si film představoval.Má perfektní atmosféru jako hra.Škoda jenom, že i takhle nedopadl i Resident Evil.To bylo pro mě veliké zklamání.Ale dál k SH.Bohužel musím říct,že ti co hru neznají nebudou ve filmu vědět vo co go.V sálu byly lidé , kteří nerozuměli vo co ve filmu jde a film nesledovali a hlasitě se bavili, čímž rušili mě i ostatní, kteří chtěli film shlédnout.Jinak film se podobá hře a člověk, který ji nezná si bude říkat proč je to tak a onak, ale ke konci filmu je vše vysvětleno.Myslím, že už to tady nekdo v diskuzi psal.Ale jinak všem fanouškům SH film můžu jen doporučit.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se