Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 125041 - 125060 Napsat příspěvek

azazel

Ano, pokud ma nekdo rad ty "prvni odzadu" ;)
444598
Ano, pokud ma nekdo rad ty "prvni odzadu" ;)
azazel
0 0
reagovat
Pinacle rulez!...
444597
Pinacle rulez!...
0 0
reagovat
k0C0UR: okej, zkusim to, díky moc za radu
444596
k0C0UR: okej, zkusim to, díky moc za radu
0 0
reagovat
Pokud ti jde hlavně o jednorázový obrazový úpravy a převody, sáhni asi po VirtualDUBu (VirtualDUB MOD pro mpeg).
444595
Pokud ti jde hlavně o jednorázový obrazový úpravy a převody, sáhni asi po VirtualDUBu (VirtualDUB MOD pro mpeg).
0 0
reagovat
poraďte mi někdo pls nějakej kvalitní prográmek na zpracování videa (mpeg, avi,..) - např převod do b/w, filtry, kontrast, stříhání..Thx
444594
poraďte mi někdo pls nějakej kvalitní prográmek na zpracování videa (mpeg, avi,..) - např převod do b/w, filtry, kontrast, stříhání..Thx
0 0
reagovat
Premiéra filmu Miloše Formana Amarillo Slim byla přesunuta na konec roku 2008.
444593
Premiéra filmu Miloše Formana Amarillo Slim byla přesunuta na konec roku 2008.
0 0
reagovat

hm

Jaktože je německá verze traileru dříve jak v angličtině. To nechápu americký film a Němci to mají dříve a ještě z dabingem.
444592
Jaktože je německá verze traileru dříve jak v angličtině. To nechápu americký film a Němci to mají dříve a ještě z dabingem.
hm
0 0
reagovat

st39.6

Jojo v PDVD 7 Deluxe to jede, ale jen s nainstalovaným QT od Applu, s Alternative nejde zvuk a trhá se to - další záhada. No já už to nebudu řešit 720p jede v poho a LCD mám stejně jen 1280x1024.
Typ pro MB - pokud máš jen základní verzi QT (tu zadarmo) a chceš přehrávat přes celou obrazovku tak přes iTunes to jde.
444591
Jojo v PDVD 7 Deluxe to jede, ale jen s nainstalovaným QT od Applu, s Alternative nejde zvuk a trhá se to - další záhada. No já už to nebudu řešit 720p jede v poho a LCD mám stejně jen 1280x1024.
Typ pro MB - pokud máš jen základní verzi QT (tu zadarmo) a chceš přehrávat přes celou obrazovku tak přes iTunes to jde.
st39.6
0 0
reagovat
echt, ale fakt srdceryvnej trailer :D
444590
echt, ale fakt srdceryvnej trailer *:D*
0 0
reagovat

ChewieDC

Parádní odkázek! Díkes moc! Hlavně to HDTV 720p to bude chuťovka jedna báseň už se na to těším :+ :+
444589
Parádní odkázek! Díkes moc! Hlavně to HDTV 720p to bude chuťovka jedna báseň už se na to těším *:+* *:+*
ChewieDC
0 0
reagovat
tohle uz je cerny humor podotykam...
444588
tohle uz je cerny humor podotykam...
0 0
reagovat
To si zase jednou pěkně v kině pobrečíme,až bude Nick a jeho partička hrdinsky umírat za doprovodu americké hymny :)
444587
To si zase jednou pěkně v kině pobrečíme,až bude Nick a jeho partička hrdinsky umírat za doprovodu americké hymny :)
0 0
reagovat

World Trade Center

link - Německej trailer. Och, to bude slaďák.
444586
http://trailer.uip.de/worldtradecenter/trailer.html - Německej trailer. Och, to bude slaďák.
World Trade Center
0 0
reagovat

tokyo drift

celkom zaujimava novinka ohladne f&f 3 je na aicn.com
444585
celkom zaujimava novinka ohladne f&f 3 je na aicn.com
tokyo drift
0 0
reagovat
Kurec, že musí mít Šifra premiéru zrovna když odjíždím na vodák?)U nás to sice stejně bude až tak za měsíc, ale recenzi bych si kua moc rád přečetl?)Chjo....
444584
Kurec, že musí mít Šifra premiéru zrovna když odjíždím na vodák*?)*U nás to sice stejně bude až tak za měsíc, ale recenzi bych si kua moc rád přečetl*?)*Chjo....
0 0
reagovat
me jedou v klidu i 1080p :)
444583
me jedou v klidu i 1080p :)
0 0
reagovat
Kazdopadne muzes zkusit i Zoom Player (s coreAAC decoderem), ale musis v nem vypnout "use activeX component to play Quicktime files"... diky tomu se prehrava Quicktime pres zoom player filtry, nikoliv pres ovladace od Apple. Ale jestli ti jedou 720p v klidu, tak asi stejne nemas co resit. :)
444582
Kazdopadne muzes zkusit i Zoom Player (s coreAAC decoderem), ale musis v nem vypnout "use activeX component to play Quicktime files"... diky tomu se prehrava Quicktime pres zoom player filtry, nikoliv pres ovladace od Apple. Ale jestli ti jedou 720p v klidu, tak asi stejne nemas co resit. :)
0 0
reagovat

st39.6

tusil jsem, ze se zeptas... ale uz je to par tydnu... kdyby si mi hlavu odrezal... hledej AAC +5.1 +decoder... neco uz najdes. ;)
444581
tusil jsem, ze se zeptas... ale uz je to par tydnu... kdyby si mi hlavu odrezal... hledej AAC +5.1 +decoder... neco uz najdes. ;)
st39.6
0 0
reagovat
no, kdybys byl tak hodny a dal mi link :) .... btw ten dekoder muzesh pouzit u QT alt taky, akorat se musis pohrabat v MPC...myslim
444580
no, kdybys byl tak hodny a dal mi link :) .... btw ten dekoder muzesh pouzit u QT alt taky, akorat se musis pohrabat v MPC...myslim
0 0
reagovat
Nevim chlapci... mam Nero Showtime s AAC 5.1 dekoderem, vytizeni procesoru pri 720p mam kolem sedesati procent (A2800+), nic se neskube... nemuzu bejt nespokojenej, zakladni pruser Quicktime je v tom, ze mu dekoding 5.1 sezere hrozne moc prostredku... jakmile to zoptimalizujou, nebude problem... ja jsem si sikovne sehnal freeware dekoder a nemam problem. :)
444579
Nevim chlapci... mam Nero Showtime s AAC 5.1 dekoderem, vytizeni procesoru pri 720p mam kolem sedesati procent (A2800+), nic se neskube... nemuzu bejt nespokojenej, zakladni pruser Quicktime je v tom, ze mu dekoding 5.1 sezere hrozne moc prostredku... jakmile to zoptimalizujou, nebude problem... ja jsem si sikovne sehnal freeware dekoder a nemam problem. :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se