Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 125001 - 125020 Napsat příspěvek
IMHO keca... tomu fakt neverim. :)
444644
IMHO keca... tomu fakt neverim. :)
0 0
reagovat

shushika

tak teď jsi to rozsek :D
444643
tak teď jsi to rozsek *:D*
shushika
0 0
reagovat
No, abych vás uklidnil, Šifra mi i přes stejné hodnocení připadá zábavnější než Poseidon:-)
444642
No, abych vás uklidnil, Šifra mi i přes stejné hodnocení připadá zábavnější než Poseidon:-)
0 0
reagovat
Tak to je v ....., slíbil jsem ségře, že na to s ní zajdu a pochybuju, že už se z toho vykroutim:(
444641
Tak to je v ....., slíbil jsem ségře, že na to s ní zajdu a pochybuju, že už se z toho vykroutim*:(*
0 0
reagovat

ravenhorn

Vime o tom, momentalne se ale pracuje na Sifre a dalsich vecech... trpelivost pls.
444640
Vime o tom, momentalne se ale pracuje na Sifre a dalsich vecech... trpelivost pls.
ravenhorn
0 0
reagovat

shushika

Ja nevim jak jsou v Praze drahy nocleharny. Ale pri tomhle budu alespon citit tu jiz zminovanou bolest trpicich lidi. Alespon jedno pozitivum. :)
444639
Ja nevim jak jsou v Praze drahy nocleharny. Ale pri tomhle budu alespon citit tu jiz zminovanou bolest trpicich lidi. Alespon jedno pozitivum. :)
shushika
0 0
reagovat

WTC trailer

Tak už je na apple WTC trailer v angličtině včetně HD
444638
Tak už je na apple WTC trailer v angličtině včetně HD
WTC trailer
0 0
reagovat
To se dá pořídit i levněji než za 159Kč, ne?
444637
To se dá pořídit i levněji než za 159Kč, ne?
0 0
reagovat
At zije Shit mistra Leonarda. Uz se nemuzu dockat jak se nadherne 2,5 hod vyspim. :)
444636
At zije Shit mistra Leonarda. Uz se nemuzu dockat jak se nadherne 2,5 hod vyspim. :)
0 0
reagovat
Stejne si to nenecham ujit..:D Precet sem knihu za dva dny,takze jasna volba.. Akorat ted vaham jestli pujdu zejtra nebo to necham na vikend.. Po tech ohlasech se prestavam tesit..:(
444635
Stejne si to nenecham ujit..*:D* Precet sem knihu za dva dny,takze jasna volba.. Akorat ted vaham jestli pujdu zejtra nebo to necham na vikend.. Po tech ohlasech se prestavam tesit..*:(*
0 0
reagovat

lazarus.

Chtel jsem do komentare na CSFd napsat, ze divaci budou trpet jako Kristus, ale rikal jsem si, ze je to hodne politicky nekorektni. Tady si na to ale nehrajeme, takze... budes trpet jako Kristus. A ted me treba sezerte. ;)))
444634
Chtel jsem do komentare na CSFd napsat, ze divaci budou trpet jako Kristus, ale rikal jsem si, ze je to hodne politicky nekorektni. Tady si na to ale nehrajeme, takze... budes trpet jako Kristus. A ted me treba sezerte. ;)))
lazarus.
0 0
reagovat
sakra a já už mám koupenej lístek :)
444633
sakra a já už mám koupenej lístek :)
0 0
reagovat
Tricet max. ;)
444632
Tricet max. ;)
0 0
reagovat
40%? Hm, tak to je este viac ako som cakal:) Ten film ma 2 a pol hodiny a zaujimaveho v knihe je jak safranu:)
444631
40%? Hm, tak to je este viac ako som cakal:) Ten film ma 2 a pol hodiny a zaujimaveho v knihe je jak safranu:)
0 0
reagovat
Shushika, imf, ja - ani jeden z nas neprelezl 40%. Recenze tak za tri hodiny :-)
444630
Shushika, imf, ja - ani jeden z nas neprelezl 40%. Recenze tak za tri hodiny :-)
0 0
reagovat

Cival

Kto z redakcie to uz videl?
444629
Kto z redakcie to uz videl?
Cival
0 0
reagovat
Jo, je to slatanina :-)
444628
Jo, je to slatanina :-)
0 0
reagovat
Takze podla prvych ohlasov z Cannes je Da Vinci Code dost priserny:) Tom Hanks len odrieka svoje vety, scenar je tupy, film je nudny a miestami nechcene smiesny. Pre silne povahy viac na link
444627
Takze podla prvych ohlasov z Cannes je Da Vinci Code dost priserny:) Tom Hanks len odrieka svoje vety, scenar je tupy, film je nudny a miestami nechcene smiesny. Pre silne povahy viac na http://www.nydailynews.com/front/story/418480p-353435c.html
0 0
reagovat
ahaa. no tak potrebujes CPU kery ma podporu SSE2. kazdopadne intely praci s multimedii zvladaji lip jak AMD
444626
ahaa. no tak potrebujes CPU kery ma podporu SSE2. kazdopadne intely praci s multimedii zvladaji lip jak AMD
0 0
reagovat

LDK

scroochy ma pravdu:
popis">link problemu na knowledge base

Vypada to, ze program je optimalizovany na Pentium 4.
444625
scroochy ma pravdu:
popis problemu na knowledge base
Vypada to, ze program je optimalizovany na Pentium 4.
LDK
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se