Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124961 - 124980 Napsat příspěvek
btw scroochy, vlastne bys mel za cenu v kvizu podekovat me ;)
444008
btw scroochy, vlastne bys mel za cenu v kvizu podekovat me *;)*
0 0
reagovat
kickban.. ja ten pretlak nevydrzim!
444007
kickban.. ja ten pretlak nevydrzim!
0 0
reagovat
:D:D ne, fakt, ja bych to rad vedel...lidi, co maji pres ctyricet bodu, museli ciste teoreticky prece hodnekrat vyhrat cenu, ne?
444006
*:D**:D* ne, fakt, ja bych to rad vedel...lidi, co maji pres ctyricet bodu, museli ciste teoreticky prece hodnekrat vyhrat cenu, ne?
0 0
reagovat
ty vole a uz mlc!
444005
ty vole a uz mlc!
0 0
reagovat
kdo zatim vyhral v kvizech nejvic cen?
444004
kdo zatim vyhral v kvizech nejvic cen?
0 0
reagovat
xMort: Super, hehe. Už vidím Michaela, ako si to doma lepí zo starých kartónov. 8)
444003
xMort: Super, hehe. Už vidím Michaela, ako si to doma lepí zo starých kartónov. *8)*
0 0
reagovat

MichaelBay

Tady">link máš inspiraci, kdyby jsi chtěl českou premiéru Transformerů uvítat tak trochu stylově ^_____^
444002
Tady máš inspiraci, kdyby jsi chtěl českou premiéru Transformerů uvítat tak trochu stylově ^_____^
MichaelBay
0 0
reagovat
Grol: Cinepur to kdysi napsal takto - a) Ne vždy jde o skutečně umělecké dílo, b) Zřídka je to film, který by uznávali všichni, c) Vždy jde o výjimečné dílo, které se vymiká normě, d)V dobrém i špatném přetrvá generace, e) I nejlepší přátelé jsou schopni se kvůli němu pohádat, f) Nejsubjektivnější filmový žánr, g) Každý má své...
444001
Grol: Cinepur to kdysi napsal takto - a) Ne vždy jde o skutečně umělecké dílo, b) Zřídka je to film, který by uznávali všichni, c) Vždy jde o výjimečné dílo, které se vymiká normě, d)V dobrém i špatném přetrvá generace, e) I nejlepší přátelé jsou schopni se kvůli němu pohádat, f) Nejsubjektivnější filmový žánr, g) Každý má své...
0 0
reagovat
teaser je best....
444000
teaser je best....
0 0
reagovat
muzu uploadnout, ale mam tu tri, teaser a 2 tr...
443999
muzu uploadnout, ale mam tu tri, teaser a 2 tr...
0 0
reagovat
a jakyho traileru? :D je jich par....
443998
a jakyho traileru? *:D* je jich par....
0 0
reagovat
lidi,nemate nahodou nekdo funkcni link na stahnuti traileru na Die another day?
443997
lidi,nemate nahodou nekdo funkcni link na stahnuti traileru na Die another day?
0 0
reagovat

Grol

Kdyz reknes v hospode jeho jmeno, klesne tlak v pipe, stamgasti zacnou nekontrolovatelne pobihat po mistnosti a pritomnym osobam zenskyho pohlavi zacnou tect ocni stiny... (podobne inferno se da s urcitymi variacemi aplikovat i na jina prostredi). ;)
443996
Kdyz reknes v hospode jeho jmeno, klesne tlak v pipe, stamgasti zacnou nekontrolovatelne pobihat po mistnosti a pritomnym osobam zenskyho pohlavi zacnou tect ocni stiny... (podobne inferno se da s urcitymi variacemi aplikovat i na jina prostredi). ;)
Grol
0 0
reagovat
Muze mi prosim nekdo polopate vysvetlit, co je to kultovni film?
443995
Muze mi prosim nekdo polopate vysvetlit, co je to kultovni film?
0 0
reagovat
Jen taková z relace Ad Aktovka aneb MovieZone pátrá.. nevíte kam se podělal identita říkající si Buffysangel? Právě jsem si přečetl komentář pod trailerem k filmu Ring 2 a zavzpomínal jsem.. jaké to bylo tenkrát v diskuzi :) Tady máte onen komentář, ať tam nemusíte zbytečně najíždět.. KRUH2
No prej je Jneomže jsou 2 Americkej a Japonskej,já taky viděla jendičku,..ale ta je musím říci hustý
.. Nho řekněte upřímně, nestýská se vám? ;)
443994
Jen taková z relace Ad Aktovka aneb MovieZone pátrá.. nevíte kam se podělal identita říkající si Buffysangel? Právě jsem si přečetl komentář pod trailerem k filmu Ring 2 a zavzpomínal jsem.. jaké to bylo tenkrát v diskuzi :) Tady máte onen komentář, ať tam nemusíte zbytečně najíždět.. KRUH2 No prej je Jneomže jsou 2 Americkej a Japonskej,já taky viděla jendičku,..ale ta je musím říci hustý .. Nho řekněte upřímně, nestýská se vám? ;)
0 0
reagovat
Auta a ještě k tomu tenisáky v jednom kvízu a já prohraju o takovej malej kousek.. nech to ležet scroochy :)
443993
Auta a ještě k tomu tenisáky v jednom kvízu a já prohraju o takovej malej kousek.. nech to ležet scroochy :)
0 0
reagovat
ne fakt, me to zajima :)
443992
ne fakt, me to zajima :)
0 0
reagovat
Hehe... zpusob hlasovani byl neortodoxni a to Vincenta mrzi, protoze mu usla cena o jediny vlas. ;)
443991
Hehe... zpusob hlasovani byl neortodoxni a to Vincenta mrzi, protoze mu usla cena o jediny vlas. ;)
0 0
reagovat
Ty vole.. bejt tebou scroochy, tak to raději nerozmazávám! :(
443990
Ty vole.. bejt tebou scroochy, tak to raději nerozmazávám! *:(*
0 0
reagovat
a ty to losujes taky tou "excel-haluz-sipecka-rotace" metodou?
443989
a ty to losujes taky tou "excel-haluz-sipecka-rotace" metodou?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se