Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124941 - 124960 Napsat příspěvek

Lazarus

nojo, jenze von to prines ježuch?)
444040
nojo, jenze von to prines ježuch*?)*
Lazarus
0 0
reagovat

imf

Sorry ale tu zprávu "už v neděli ráno" jsem nepobral. Jako Reloaded/Revolutions ve VIM v neděli ráno?
444039
Sorry ale tu zprávu "už v neděli ráno" jsem nepobral. Jako Reloaded/Revolutions ve VIM v neděli ráno?
imf
0 0
reagovat
měl sis to objednat z Polska.
444038
měl sis to objednat z Polska.
.
0 0
reagovat
pridavam se...podelana ceska ultimate collection se mi leskne v policce :D
444037
pridavam se...podelana ceska ultimate collection se mi leskne v policce *:D*
0 0
reagovat
Koncem pristiho tydne.
444036
Koncem pristiho tydne.
0 0
reagovat

Cival

Ok ok. Koukám teď na tvůj žebříček a koukám že máš oba Matrixy dost vysoko. Ale nemáš tam Matrix první díl? Jsi ho zapomněl nebo opravdu ho nemáš v top 25?
A ještě bych se chtěl zeptat kdy zase bude Rádio MZ? Doufám že velmi velmi brzy :+
444035
Ok ok. Koukám teď na tvůj žebříček a koukám že máš oba Matrixy dost vysoko. Ale nemáš tam Matrix první díl? Jsi ho zapomněl nebo opravdu ho nemáš v top 25?
A ještě bych se chtěl zeptat kdy zase bude Rádio MZ? Doufám že velmi velmi brzy *:+*
Cival
0 0
reagovat
Udelame Michaelovi radost... uz v nedeli rano. :)
444034
Udelame Michaelovi radost... uz v nedeli rano. :)
0 0
reagovat
MichaelBay: Tvoje blitkarske rozbory me opravdu nezajimaji. A myslim to smrtelne vazne - moje (uz dostneaktualni) TOP30 v profilu na CSFD asi mluvi za vse :-)
444033
MichaelBay: Tvoje blitkarske rozbory me opravdu nezajimaji. A myslim to smrtelne vazne - moje (uz dostneaktualni) TOP30 v profilu na CSFD asi mluvi za vse :-)
0 0
reagovat

Shushika

Já se k vám klidně taky přidám. Dost velký podíl na tom mají Tetsuovy články, ve kterých rozebral tu filosofickou rovinu, člověk se pak na to dívá trochu jinak...
každopádně si myslím, že plivat na Re + Re malinko tendenční...?)
444032
Já se k vám klidně taky přidám. Dost velký podíl na tom mají Tetsuovy články, ve kterých rozebral tu filosofickou rovinu, člověk se pak na to dívá trochu jinak...
každopádně si myslím, že plivat na Re + Re malinko tendenční...*?)*
Shushika
0 0
reagovat
Já nee! Reloaded = vynikající bojové scény, zbytek blitka. Revolutions = blitka.
444031
Já nee! Reloaded = vynikající bojové scény, zbytek blitka. Revolutions = blitka.
0 0
reagovat
Já pouze Revolution, ale myslel jsem, že je řeč jen o prvním Matrixu...
444030
Já pouze Revolution, ale myslel jsem, že je řeč jen o prvním Matrixu...
0 0
reagovat

Shushika

Přidávám se:-).
444029
Přidávám se:-).
Shushika
0 0
reagovat
Já určitě 8)
444028
Já určitě *8)*
.
0 0
reagovat
problém je, že my čtyři na MZ máme Reloaded a Revolutions dost rádi...Asi jako jedni z mála:-) Nebo se někdo přidá?:-)
444027
problém je, že my čtyři na MZ máme Reloaded a Revolutions dost rádi...Asi jako jedni z mála:-) Nebo se někdo přidá?:-)
0 0
reagovat
Já bych naopak RE a RE ve v.i.m s radostí uvítal :)
444026
Já bych naopak RE a RE ve v.i.m s radostí uvítal :)
.
0 0
reagovat

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest [NEW Trailer]

Na stránkách > www.myspace.com/deadmanschest < se objevila soutěž, že když se člověk zaregitruje na této stránce a tím se stane jejím členem a bude zítra v 17:00 amerického času vybrán, tak obdrží jako první a jediný na světě e-mailem odkaz na NOVÝ TRAILER na film Piráti z Karabiku 2!!! Bohužel soutěž je opět pouze pro občany Spojených Států Amerických což je ještě s klidem řečeno pěkně na HOVNO! Škoda protože kdyby někdo z nás tady vyhrál ten link tak by ho mohl hned dát na MovieZone a mohli by jsme sosat všichni jako první a zároveň také jako jediný na světě!! No řekněte nebylo by to skvělé :D A takže to vypadá, že nový trailer na Piráty2 by mohl být s M:I-3 v kinech v USA což znamená, že na netu pro všechny by mohl být v Pátek 5.5. večer :+
444025
Na stránkách > www.myspace.com/deadmanschest < se objevila soutěž, že když se člověk zaregitruje na této stránce a tím se stane jejím členem a bude zítra v 17:00 amerického času vybrán, tak obdrží jako první a jediný na světě e-mailem odkaz na NOVÝ TRAILER na film Piráti z Karabiku 2!!! Bohužel soutěž je opět pouze pro občany Spojených Států Amerických což je ještě s klidem řečeno pěkně na HOVNO! Škoda protože kdyby někdo z nás tady vyhrál ten link tak by ho mohl hned dát na MovieZone a mohli by jsme sosat všichni jako první a zároveň také jako jediný na světě!! No řekněte nebylo by to skvělé *:D* A takže to vypadá, že nový trailer na Piráty2 by mohl být s M:I-3 v kinech v USA což znamená, že na netu pro všechny by mohl být v Pátek 5.5. večer *:+*
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest [NEW Trailer]
0 0
reagovat
>>inf tvrde do nich ;o)
444024
>>inf tvrde do nich ;o)
0 0
reagovat
Re a RE vazne ne...to jsou strasny "prizivnici"...ja osobne teda delam ze vubec nevznikly...
444023
Re a RE vazne ne...to jsou strasny "prizivnici"...ja osobne teda delam ze vubec nevznikly...
0 0
reagovat

Cival

Cože? To budou ve VIM Reloaded a Revolutions? Si určitě děláš jen strandu že jo viď? Hele jako vtípek je to dobrý. He he. Ale kdyby jsi to myslel vážně, což určitě nemyslíš, tak to tam můžete rovnou hodit už všechny filmy... Ale jo vtípek dobrej :D
444022
Cože? To budou ve VIM Reloaded a Revolutions? Si určitě děláš jen strandu že jo viď? Hele jako vtípek je to dobrý. He he. Ale kdyby jsi to myslel vážně, což určitě nemyslíš, tak to tam můžete rovnou hodit už všechny filmy... Ale jo vtípek dobrej *:D*
Cival
0 0
reagovat
Jedno z nich bude driv nez si myslis... ale uz neprudte, na vsechno je casu dost :-)
444021
Jedno z nich bude driv nez si myslis... ale uz neprudte, na vsechno je casu dost :-)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se