Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124901 - 124920 Napsat příspěvek
Indiana: a jaks na to přišel?
444082
Indiana: a jaks na to přišel?
0 0
reagovat
Dneska by se mohl objevit trailer na World Trade Center8)
444081
Dneska by se mohl objevit trailer na World Trade Center*8)*
0 0
reagovat
hm to je pekny ze se objevila na netu, ale linkne ji nekdo?...:-)
444080
hm to je pekny ze se objevila na netu, ale linkne ji nekdo?...:-)
0 0
reagovat
ta ze setu, nebo norm. scshot? uka
444079
ta ze setu, nebo norm. scshot? uka
0 0
reagovat

Spider-man

Na nete sa konecne objavila fotka Spideyho v ciernom kostyme....:+
444078
Na nete sa konecne objavila fotka Spideyho v ciernom kostyme....*:+*
Spider-man
0 0
reagovat

viem co je bandurska:)

A kedze som Slovak jak repa, mal by som dostat nejake plusove body :)
444077
A kedze som Slovak jak repa, mal by som dostat nejake plusove body :)
viem co je bandurska:)
0 0
reagovat
Každopádně je to ulice v Krakowě ;)
444076
Každopádně je to ulice v Krakowě *;)*
0 0
reagovat

elisha

povez ;):D
444075
povez *;)**:D*
elisha
0 0
reagovat
a ja vim co znamena 'bandurska', ale nepovim :)))
444074
a ja vim co znamena 'bandurska', ale nepovim :)))
0 0
reagovat
btw neexistuje bandurska klobasa? hm, to bude asi spis brdska...
444073
btw neexistuje bandurska klobasa? hm, to bude asi spis brdska...
0 0
reagovat

LDK

ad disney: jj, zajimavy :) ale je samozrejme pochopitelny, setri jim to drahocenny cas a pri sledovani filmu si toho nevsimnes ;)
444072
ad disney: jj, zajimavy :) ale je samozrejme pochopitelny, setri jim to drahocenny cas a pri sledovani filmu si toho nevsimnes ;)
LDK
0 0
reagovat
Pro mě je původní Matrix bomba, Reloaded ještě jde a Revolutions se mi moc nelíbilo a možná jsem se v něm asi ztratil, jinak když to mám hodnotit procentuálně, tak jednička 100%, dvojka 70% a trojka 50%
444071
Pro mě je původní Matrix bomba, Reloaded ještě jde a Revolutions se mi moc nelíbilo a možná jsem se v něm asi ztratil, jinak když to mám hodnotit procentuálně, tak jednička 100%, dvojka 70% a trojka 50%
0 0
reagovat
no me se tead libi cela Mtrilogie. M1 to je jasny, no comment, ale me teda prisla extremne nadupana a povedena i dvojka, velice rad se na ni vzdy podivam. Jedina chyba trojky je trochu velka dramaticka dira uprostred filmu, ktera se tahne divnejma /spis neprirozenejma/ dialogam/spis monologama....ale stejne je super a pokazdy, kdyz ten popelar tahne neovo telo dopryc a hraje do toho ta hezoucka hudba, mam na krajicku :+:)
444070
no me se tead libi cela Mtrilogie. M1 to je jasny, no comment, ale me teda prisla extremne nadupana a povedena i dvojka, velice rad se na ni vzdy podivam. Jedina chyba trojky je trochu velka dramaticka dira uprostred filmu, ktera se tahne divnejma /spis neprirozenejma/ dialogam/spis monologama....ale stejne je super a pokazdy, kdyz ten popelar tahne neovo telo dopryc a hraje do toho ta hezoucka hudba, mam na krajicku *:+**:)*
0 0
reagovat

LDK

to je dobrý... proc by se vsechno melo kreslit znovu a originalne ;)
444069
to je dobrý... proc by se vsechno melo kreslit znovu a originalne ;)
LDK
0 0
reagovat
Mám rád všechny Matrixy, beru to hlavně jako celek, který dohromady dává víc než pouhý filmový zážitek. Jednotlivé filmy skoro brát nelze, leda tak první díl, ale dvojka a trojka se musí brát jako jeden film chca nechca. Vyústění celé trilogie od tvůrců.. beru! Kdo by chtěl pokračovat tam, kde skončily filmy, nechť tak udělá v prostředí Matrix Online ;)
444068
Mám rád všechny Matrixy, beru to hlavně jako celek, který dohromady dává víc než pouhý filmový zážitek. Jednotlivé filmy skoro brát nelze, leda tak první díl, ale dvojka a trojka se musí brát jako jeden film chca nechca. Vyústění celé trilogie od tvůrců.. beru! Kdo by chtěl pokračovat tam, kde skončily filmy, nechť tak udělá v prostředí Matrix Online ;)
0 0
reagovat
Imf: MZ je přece nejen zábavná, ale i vzdělávací instituce, ne?:-)
444067
Imf: MZ je přece nejen zábavná, ale i vzdělávací instituce, ne?:-)
0 0
reagovat

imf

"Bandurska" - já nevím co to znamená...
444066
"Bandurska" - já nevím co to znamená...
imf
0 0
reagovat
trochu OT ale taky zajimave: screeny ze slavnych animovanych disnejovek natipane tak, aby bylo videt, jak disney pouziva uz jednou udelane sceny v jinych filmech ->
link
rustiny se nebojte, dulezite sou obrazky :)
444065
trochu OT ale taky zajimave: screeny ze slavnych animovanych disnejovek natipane tak, aby bylo videt, jak disney pouziva uz jednou udelane sceny v jinych filmech -> http://ziza.ru/2006/04/26/disnei-voruet-sam-u-sebya.html rustiny se nebojte, dulezite sou obrazky :)
0 0
reagovat
Shushika: Reloaded a Revolutions ma bavili, mám ich na DVD, o tom potom. Nálet "chobotničiek" je najväčšie sci-fi-anime-bla-bla maso vôbec, nech sa idú SW vysrať. Ale ku koncu už mi fakt prišlo, že nevedia "kudy-kam" a tak ich zlikvidovali, nejako to narýchlo ukecali a zbohom. Netvrdím, že som to nepochopil. Práveže som čakal nejakú zaujímavejšiu, prekvapivejšiu pointu. Ale čo chceš odo mňa, mne sa páčili Sin City a Domino a ľuďom, čo ich nepochopili, by som vedel hodiny vysvetľovať, prečo sú to skvelé, výnimočné filmy. 8)
444064
Shushika: Reloaded a Revolutions ma bavili, mám ich na DVD, o tom potom. Nálet "chobotničiek" je najväčšie sci-fi-anime-bla-bla maso vôbec, nech sa idú SW vysrať. Ale ku koncu už mi fakt prišlo, že nevedia "kudy-kam" a tak ich zlikvidovali, nejako to narýchlo ukecali a zbohom. Netvrdím, že som to nepochopil. Práveže som čakal nejakú zaujímavejšiu, prekvapivejšiu pointu. Ale čo chceš odo mňa, mne sa páčili Sin City a Domino a ľuďom, čo ich nepochopili, by som vedel hodiny vysvetľovať, prečo sú to skvelé, výnimočné filmy. *8)*
0 0
reagovat
Bandurska... jeeezis... to zas bude dopisu... schvalne, kdo vi, co to znamena? ;)
444063
Bandurska... jeeezis... to zas bude dopisu... schvalne, kdo vi, co to znamena? ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se