Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124881 - 124900 Napsat příspěvek

st39.6

Presne na to som narazal...imho je to velmi zle natocene a to je len kusok filmu...co potom mozeme cakat od celeho...
444102
Presne na to som narazal...imho je to velmi zle natocene a to je len kusok filmu...co potom mozeme cakat od celeho...
st39.6
0 0
reagovat
to je skoro to samy...rozdil v tom delaji jen hnidopichove...:D
a kdyz merlin nevi proc ma spidey cernej obrek tak mu jinak nez timhle nepomuzu...
a nesnaz se byt dulezitej...ja nejsem fanynka SM...
444101
to je skoro to samy...rozdil v tom delaji jen hnidopichove...*:D* a kdyz merlin nevi proc ma spidey cernej obrek tak mu jinak nez timhle nepomuzu... a nesnaz se byt dulezitej...ja nejsem fanynka SM...
0 0
reagovat
sesh mimo azi, neni to venom....lol

je to spidey napadenej symbiontem, ktery da vzniknout venomovi, kdyz se ho S zbavi....symbiont prevezme nektery prvky ze spideyho a jeho kostymu a prenese je na jednoho týpka
444100
sesh mimo azi, neni to venom....lol

je to spidey napadenej symbiontem, ktery da vzniknout venomovi, kdyz se ho S zbavi....symbiont prevezme nektery prvky ze spideyho a jeho kostymu a prenese je na jednoho týpka
0 0
reagovat
najed si na www.google.com...a zadej heslo "venom"...
444099
najed si na www.google.com...a zadej heslo "venom"...
0 0
reagovat
netuší už někdo co má ten černej spiderman znamenat?
444098
netuší už někdo co má ten černej spiderman znamenat?
0 0
reagovat
Tak mě napadlo, který film, spolíhající se v tržbách z 90% na herecké obsazení, by mohl být hitem na úrovni těch nejšmakovějších - TIME SHARE.
444097
Tak mě napadlo, který film, spolíhající se v tržbách z 90% na herecké obsazení, by mohl být hitem na úrovni těch nejšmakovějších - TIME SHARE.
0 0
reagovat
Solo>nevime
K X-menum, ta hlava me tak ani nevadi, ale pride mi to uplne smesne natoceny
444096
Solo>nevime
K X-menum, ta hlava me tak ani nevadi, ale pride mi to uplne smesne natoceny
0 0
reagovat

Solo

Zdravim, máte někdo tušení kdy se u nás na DVD objeví film Historie Násilí (A History Of Violence)? Premiéra byla v (ČR) někdy v listopadu a pořád nic.
444095
Zdravim, máte někdo tušení kdy se u nás na DVD objeví film Historie Násilí (A History Of Violence)? Premiéra byla v (ČR) někdy v listopadu a pořád nic.
Solo
0 0
reagovat
No tak som to kukol a strach mam este vacsi....
444094
No tak som to kukol a strach mam este vacsi....
0 0
reagovat
Jsem jediný, komu ta hlava přijde přinejmenším směšná??)
444093
Jsem jediný, komu ta hlava přijde přinejmenším směšná?*?)*
0 0
reagovat
neboj, je tam videt jen urazena hlava :) oni by svoje eso jen tak neodhalili....
444092
neboj, je tam videt jen urazena hlava :) oni by svoje eso jen tak neodhalili....
0 0
reagovat
Viděl jsem z toho teda asi jen 2 vteřiny (prostě si to nechci zkazit....:)), ale st39.6 verim... Jupiii!
444091
Viděl jsem z toho teda asi jen 2 vteřiny (prostě si to nechci zkazit....:)), ale st39.6 verim... Jupiii!
0 0
reagovat
muhehehehehehe,">link kdo este pochyboval o Sentinelech? :D
444090
muhehehehehehe, kdo este pochyboval o Sentinelech? *:D*
0 0
reagovat
to by nam nevadilo, my mame nakoukanej smallville, vid vinciku? ;)
444089
to by nam nevadilo, my mame nakoukanej smallville, vid vinciku? ;)
0 0
reagovat
Nějak to začít muselo, nemůžeš na diváka vtrhnout jako "Tady máte zpátky Supermana a jedem!" ;)
444088
Nějak to začít muselo, nemůžeš na diváka vtrhnout jako "Tady máte zpátky Supermana a jedem!" ;)
0 0
reagovat

to Indiana

S tou recentí Matrix Trilogy se s tebou shoduji... Jinak mám na Vás dotaz: díval jsem se už poněkolikáté na Supermana teaser a chtěl bych něco vysvětlit... Superman údajně létá po galaxiích a vrací se na zem, tak jak je možné, že v teaseru je jako malý kluk, že přiletěl? To mají být nějaké vzpomínky nebo co? Díky
444087
S tou recentí Matrix Trilogy se s tebou shoduji... Jinak mám na Vás dotaz: díval jsem se už poněkolikáté na Supermana teaser a chtěl bych něco vysvětlit... Superman údajně létá po galaxiích a vrací se na zem, tak jak je možné, že v teaseru je jako malý kluk, že přiletěl? To mají být nějaké vzpomínky nebo co? Díky
to Indiana
0 0
reagovat

Spider-man

Tu ho mate link target="_blank">link border="0" alt="Niggaz" />
444086
Tu ho mate Niggaz
Spider-man
0 0
reagovat

Superman Returns - Trailer -

Superman Returns trailer potvrzen před M:I-3 v US kinech! Délka traileru 2 minuty 28 sekund. :+
444085
Superman Returns trailer potvrzen před M:I-3 v US kinech! Délka traileru 2 minuty 28 sekund. *:+*
Superman Returns - Trailer -
0 0
reagovat
tak to by uz na netu davno bylo
444084
tak to by uz na netu davno bylo
0 0
reagovat
Protože byl do kin uveden Let 93
444083
Protože byl do kin uveden Let 93
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se