Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124881 - 124900 Napsat příspěvek

Cival

Jo taky jsem po začátku moc nevěřil, ale je doma. :D
444759
Jo taky jsem po začátku moc nevěřil, ale je doma. *:D*
Cival
0 0
reagovat
Unfuckingbelievable. Medaile doma. Yeah! :+:D
444758
Unfuckingbelievable. Medaile doma. Yeah! *:+**:D*
0 0
reagovat
duro: ale reklama na letadlo Saab, jak se mění na auto, na stránkách Digitaldomain.com, je dost cool. Viděls?
444757
duro: ale reklama na letadlo Saab, jak se mění na auto, na stránkách Digitaldomain.com, je dost cool. Viděls?
0 0
reagovat

Cival

To je nieco aktualne? A co ten znak "Bunnybusters" za nimi? Nejaka "konzervativna" strana bojujuca proti promiskuite?:)
444756
To je nieco aktualne? A co ten znak "Bunnybusters" za nimi? Nejaka "konzervativna" strana bojujuca proti promiskuite?:)
Cival
0 0
reagovat

st39.6

Ja uz si ziadne nove DVD nekupujem (okrem nejakych starych vzacnych klasik) a cakam na Blue-Ray, takze pokial Lucas zije, nechava ma to chladnym, vzdy od neho vyleze nieco "nove" :)
444755
Ja uz si ziadne nove DVD nekupujem (okrem nejakych starych vzacnych klasik) a cakam na Blue-Ray, takze pokial Lucas zije, nechava ma to chladnym, vzdy od neho vyleze nieco "nove" :)
st39.6
0 0
reagovat
Už za 2 hodiny musim vyrazit na Šifru mistra Leonarda, tak mi držte palce, ať se během filmu nezměnim v senilního důchůdce.
444754
Už za 2 hodiny musim vyrazit na Šifru mistra Leonarda, tak mi držte palce, ať se během filmu nezměnim v senilního důchůdce.
0 0
reagovat
Pri tom klipe Transformers mi napadlo jediné slovo: NAČO???
444753
Pri tom klipe Transformers mi napadlo jediné slovo: NAČO???
0 0
reagovat
Pokiaľ na nás nenasadia Kanaďanov... Blame Caaanada!
444752
Pokiaľ na nás nenasadia Kanaďanov... Blame Caaanada!
0 0
reagovat
Neboj, vime ze slovenske bratry nelze zastavit 8)
444751
Neboj, vime ze slovenske bratry nelze zastavit *8)*
0 0
reagovat

FILM-MAG

No, dúfam, že to nepojmete naozaj ako "best of MZ", hoši :-) Aspoň svojimi príspevkami sa vám to budem snažiť prekaziť 8)
444750
No, dúfam, že to nepojmete naozaj ako "best of MZ", hoši :-) Aspoň svojimi príspevkami sa vám to budem snažiť prekaziť *8)*
FILM-MAG
0 0
reagovat
Rath kdysi napsal, ze Macek si vzal svoji zenu pro prachy a neco v tom smyslu, ze je devkar. Macek ho pak varoval, ze mu natankuje a ted to provedl :-)
444749
Rath kdysi napsal, ze Macek si vzal svoji zenu pro prachy a neco v tom smyslu, ze je devkar. Macek ho pak varoval, ze mu natankuje a ted to provedl :-)
0 0
reagovat
wooow.a co v tej ''akcnej scene'' ide?
444748
wooow.a co v tej ''akcnej scene'' ide?
0 0
reagovat
Nejdriv pekny trailery, ted i poradna akcni">link scena. Jen tak dal :D:+
444747
Nejdriv pekny trailery, ted i poradna akcni scena. Jen tak dal *:D**:+*
0 0
reagovat
... opakování je matka nudy:)
444746
... opakování je matka nudy*:)*
0 0
reagovat
MichaelBay: No při sledování toho animáku jsem si říkal, že na hranej film by bylo potřeba alespon 300 milionů. Já si to opravdu neumim představit jako film, třeba to bude hustý, ale taky to může bejt gigant blbost.
444745
MichaelBay: No při sledování toho animáku jsem si říkal, že na hranej film by bylo potřeba alespon 300 milionů. Já si to opravdu neumim představit jako film, třeba to bude hustý, ale taky to může bejt gigant blbost.
0 0
reagovat

SW

no vidis gorecki, to ja se to koupit chystam...i pres to, ze vim, ze rok na to pride zas jina edice. sakra, takle se zdimaj prachy. >>>> MB - no comment amigo
444744
no vidis gorecki, to ja se to koupit chystam...i pres to, ze vim, ze rok na to pride zas jina edice. sakra, takle se zdimaj prachy. >>>> MB - no comment amigo
SW
0 0
reagovat
Zato MichaelBay je fotr blbosti :-)
444743
Zato MichaelBay je fotr blbosti :-)
0 0
reagovat

st39.6

Já se opakuji, protože vím, že "opakování je matka moudrosti" :D
444742
Já se opakuji, protože vím, že "opakování je matka moudrosti" *:D*
st39.6
0 0
reagovat

st39.6

tak to s tymi star wars je dost nap..u :((( Niezeby som si ich planoval kupit, ale to sa skratka nerobi..
444741
tak to s tymi star wars je dost nap..u :((( Niezeby som si ich planoval kupit, ale to sa skratka nerobi..
st39.6
0 0
reagovat
echt, neopakuje se ten klučina už náhodou? začinám mít blbej pocit dežavů při čtení každý majklovy zprávy...a začínám z toho blbnout, himl herr Gott
444740
echt, neopakuje se ten klučina už náhodou? začinám mít blbej pocit dežavů při čtení každý majklovy zprávy...a začínám z toho blbnout, himl herr Gott
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se