Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124861 - 124880 Napsat příspěvek

Azazel

Na základě který recenze tak soudíš? Jinak ale jo, je to pravda.
444779
Na základě který recenze tak soudíš? Jinak ale jo, je to pravda.
Azazel
0 0
reagovat
eh...spacilova je vymatlana...vim ze to vite, ale jen si potrebuju ulevit...
444778
eh...spacilova je vymatlana...vim ze to vite, ale jen si potrebuju ulevit...
0 0
reagovat
to imf: No vidíš, a mě ani kvůli jednomu....proč by měl taky Renč plýtvat energii na volební kampaň? Raději ať natočí o to lepší další film...
444777
to imf: No vidíš, a mě ani kvůli jednomu....proč by měl taky Renč plýtvat energii na volební kampaň? Raději ať natočí o to lepší další film...
0 0
reagovat

armitida

Me to vadi kvuli Rencovi, ne kvuli ODS. :)
444776
Me to vadi kvuli Rencovi, ne kvuli ODS. :)
armitida
0 0
reagovat
To imf: Nechci tady hrotit politickou diskusi, ale ten amaterismus mi v souvislosti s naší politickou scénou nijak nevadí...spíše se to nějak hodí :)
444775
To imf: Nechci tady hrotit politickou diskusi, ale ten amaterismus mi v souvislosti s naší politickou scénou nijak nevadí...spíše se to nějak hodí *:)*
0 0
reagovat
Nejlepsi je ta reklama na ODS v kine pred sifrou.. :-) takovej nesmelej smich po ni a pak tam nakej chlap zarval ze by sme se fakt s nima meli lip(myslel to hodne ironicky) ,to byl v kine vybuch smichu..:D
444774
Nejlepsi je ta reklama na ODS v kine pred sifrou.. :-) takovej nesmelej smich po ni a pak tam nakej chlap zarval ze by sme se fakt s nima meli lip(myslel to hodne ironicky) ,to byl v kine vybuch smichu..*:D*
0 0
reagovat
Jeskyne je hlavne, na Rence, dost amatersky natocena...
444773
Jeskyne je hlavne, na Rence, dost amatersky natocena...
0 0
reagovat
ja videla jenom imho povedeny danovy urad ( pousteli nam ho v kine, kdyz jsme byli se skolou :) ) a jeskyni, ktera mi prijde docela hloupa :)
444772
ja videla jenom imho povedeny danovy urad ( pousteli nam ho v kine, kdyz jsme byli se skolou :) ) a jeskyni, ktera mi prijde docela hloupa :)
0 0
reagovat
Mě ty spoty příjdou nechtěně vtipný.
444771
Mě ty spoty příjdou nechtěně vtipný.
0 0
reagovat
Volební spoty jsou myslím povedené. Mě nejvíce dostal daňový úřad a jeskyně. Pokud vím, že režíroval je Filip Renč, ne?
444770
Volební spoty jsou myslím povedené. Mě nejvíce dostal daňový úřad a jeskyně. Pokud vím, že režíroval je Filip Renč, ne?
0 0
reagovat
Tak když už tu řešíme i sport, proč ne volby?:-) Takže aby to mělo alespoň nějakou souvislost s filmem, jak se vám líbí volební spoty "jeskyně", "dańový úřad" a "úřad vlády"?
444769
Tak když už tu řešíme i sport, proč ne volby?:-) Takže aby to mělo alespoň nějakou souvislost s filmem, jak se vám líbí volební spoty "jeskyně", "dańový úřad" a "úřad vlády"?
0 0
reagovat

Do toho!

Finále je super úspěch, po takové obměně kádru, atd. A jak se našim nevěřilo?! Tak hlavně zítra všichni držte palce, ale myslím si, že Švédi budou zatraceně těžký oříšek!!! DO TOHO! :+
444768
Finále je super úspěch, po takové obměně kádru, atd. A jak se našim nevěřilo?! Tak hlavně zítra všichni držte palce, ale myslím si, že Švédi budou zatraceně těžký oříšek!!! DO TOHO! *:+*
Do toho!
0 0
reagovat
Ja bych jim to aji veril.. jsou mladi, jsou dravi.. :)
444767
Ja bych jim to aji veril.. jsou mladi, jsou dravi.. :)
0 0
reagovat
Zase nejsme favority... ale to by nam mohlo svedcit :)
444766
Zase nejsme favority... ale to by nam mohlo svedcit *:)*
0 0
reagovat
Bacha na švédy... to bude ještě drama.8)
444765
Bacha na švédy... to bude ještě drama.*8)*
0 0
reagovat
On promluvil.. :) My neblaznime.. beru to s rezervou.. jen se tesim z kazdeho zapasu :)
444764
On promluvil.. :) My neblaznime.. beru to s rezervou.. jen se tesim z kazdeho zapasu :)
0 0
reagovat
No boze len sa nezblaznite z toho hokeja ;)
444763
No boze len sa nezblaznite z toho hokeja *;)*
0 0
reagovat
Dobre si pametam ze tu novu killovacku medzi Jetom Li a Stathamom ma tocit Paul Street?
444762
Dobre si pametam ze tu novu killovacku medzi Jetom Li a Stathamom ma tocit Paul Street?
0 0
reagovat
Jo zlato by bodlo. Uvidíme jak to dopadne večer. Ale šanci máme zatracně velkou.:)
444761
Jo zlato by bodlo. Uvidíme jak to dopadne večer. Ale šanci máme zatracně velkou.*:)*
0 0
reagovat
No ja ani nevedel, co si mam myslet. Na rozdil od ostatnich Hadamczika uznavam, ale i tak je to necekane dobrej vysledek. Ted to jeste doklepnout...8)
444760
No ja ani nevedel, co si mam myslet. Na rozdil od ostatnich Hadamczika uznavam, ale i tak je to necekane dobrej vysledek. Ted to jeste doklepnout...*8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se