Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124821 - 124840 Napsat příspěvek

M:I 3

Cival: Pamatas si, ako si mi na FS hovoril tvoje dojmy po zhliadnuti Spideyho 2? Tak uz viem, ake to je....nieco take som zazil (a v tychto chvilach este stale zazivam) teraz po M:I 3. :+?)
444162
Cival: Pamatas si, ako si mi na FS hovoril tvoje dojmy po zhliadnuti Spideyho 2? Tak uz viem, ake to je....nieco take som zazil (a v tychto chvilach este stale zazivam) teraz po M:I 3. *:+**?)*
M:I 3
0 0
reagovat
Zkoušel jsem to najít s 60cm parabolou a bez šance (kvalita 10-20%):-.
444161
Zkoušel jsem to najít s 60cm parabolou a bez šance (kvalita 10-20%)*:-*.
0 0
reagovat
zuzu, ted uz jenom narychlo sehnat satelit....neco mi rika, ze ten trailer bude mnamka
444160
zuzu, ted uz jenom narychlo sehnat satelit....neco mi rika, ze ten trailer bude mnamka
0 0
reagovat

Eutelsat odvysílá exklusivní trailer nového filmu Superman se vrací

Trailer filmu Superman Return bude odvysílán do celého světa přes několik satelitů. Informuje o tom Warner Bros. V Evropě bude možné trailer sledovat ze satelitu Eutelsat W2 (16°E) ve středu 3.května 2006.

Parametry příjmu:
satelit: Eutelsat W2 (16°E)
kmitočet: 11,675 GHz
polarizace: vertikální
SR: 5632
FEC: 3/4
datum vysílání: 3.5.2006, 11:00 až 11:15 hodin středoevropského času (9:00 až 9:15 času GMT)

Zdroj: S+K
444159
Trailer filmu Superman Return bude odvysílán do celého světa přes několik satelitů. Informuje o tom Warner Bros. V Evropě bude možné trailer sledovat ze satelitu Eutelsat W2 (16°E) ve středu 3.května 2006.

Parametry příjmu: satelit: Eutelsat W2 (16°E) kmitočet: 11,675 GHz polarizace: vertikální SR: 5632 FEC: 3/4 datum vysílání: 3.5.2006, 11:00 až 11:15 hodin středoevropského času (9:00 až 9:15 času GMT)

Zdroj: S+K
Eutelsat odvysílá exklusivní trailer nového filmu Superman se vrací
0 0
reagovat
Bude to v televizi... imho to bude i na netu :-)
444158
Bude to v televizi... imho to bude i na netu :-)
0 0
reagovat

Cival

Piráti trailer dnes v 9PM US času ale bohužel jen pro jednoho šťastlivce na světě, jenž bude americké národnosti. Takže budeme muset hledat kam ten dotyčný dal ten link... Oficiálně pro všechny vychází o něco později...
444157
Piráti trailer dnes v 9PM US času ale bohužel jen pro jednoho šťastlivce na světě, jenž bude americké národnosti. Takže budeme muset hledat kam ten dotyčný dal ten link... Oficiálně pro všechny vychází o něco později...
Cival
0 0
reagovat
skoda jsem smuten ze tu nenachazim nejakou i zminku o the thing :o) jeden z mych nejoblibenejsich filmu vubec :o)
444156
skoda jsem smuten ze tu nenachazim nejakou i zminku o the thing :o) jeden z mych nejoblibenejsich filmu vubec :o)
0 0
reagovat
supermana muzes videt hned skoc z okna a mas ho nemusis ani cekat ;o)
444155
supermana muzes videt hned skoc z okna a mas ho nemusis ani cekat ;o)
0 0
reagovat
Piráti 2, Superman Returns, X-MEN 3, Bond... No konečně se na to internetu taky něco děje... :D
444154
Piráti 2, Superman Returns, X-MEN 3, Bond... No konečně se na to internetu taky něco děje... *:D*
0 0
reagovat
vsimli jste si jak je to posledni dobou narvany?...jak se blizi leto?:D
444153
vsimli jste si jak je to posledni dobou narvany?...jak se blizi leto?*:D*
0 0
reagovat
Pokud 9 PM znamena jednu v noci... tak spis rano :-)
444152
Pokud 9 PM znamena jednu v noci... tak spis rano :-)
0 0
reagovat
Super, samy dobry zpravy... Tady ho muzeme ocekavat jeste dnes vecer?:)
444151
Super, samy dobry zpravy... Tady ho muzeme ocekavat jeste dnes vecer?*:)*
0 0
reagovat
A aby tech blockbusteru nebylo malo, vyjde dneska vecer i trailer na Piraty z Karibiku. Tady">link je spousta zaberu z nej s peknym komentarem :-)
444150
A aby tech blockbusteru nebylo malo, vyjde dneska vecer i trailer na Piraty z Karibiku. Tady je spousta zaberu z nej s peknym komentarem :-)
0 0
reagovat
no pro mě nejcitlivější tedy Revolution:D ale už se těším na Vaší individuální obhajobu, protože si myslím, že Revolution si jí ani nezaslouží. nějak vyznívá do prázdna. tak hodně štěstí:+
444149
no pro mě nejcitlivější tedy Revolution*:D* ale už se těším na Vaší individuální obhajobu, protože si myslím, že Revolution si jí ani nezaslouží. nějak vyznívá do prázdna. tak hodně štěstí*:+*
0 0
reagovat

danteAntik

Budou tam vsechny Matrixy... zacali jsme Reloaded, protoze je to pro spoustu lidi nejcitlivejsi misto. ;) Kazdy z tech filmu kazdopadne snese obhajobu individualne... nemuzeme holt do VIM nacpat tisic filmu najednou, musite mit trochu trpelivosti...
444148
Budou tam vsechny Matrixy... zacali jsme Reloaded, protoze je to pro spoustu lidi nejcitlivejsi misto. ;) Kazdy z tech filmu kazdopadne snese obhajobu individualne... nemuzeme holt do VIM nacpat tisic filmu najednou, musite mit trochu trpelivosti...
danteAntik
0 0
reagovat
st39.6: MILLERE!!!!:+:+:+:o:o:D:o
444147
st39.6: MILLERE!!!!*:+**:+**:+**:o**:o**:D**:o*
0 0
reagovat
nemám sice nic proti Matrix Reloaded, ale proč rovnou zařazení do V.I.M, to jsem trošku nepochopil.neměla by se hodnotit celá trilogie jako komplex?
444146
nemám sice nic proti Matrix Reloaded, ale proč rovnou zařazení do V.I.M, to jsem trošku nepochopil.neměla by se hodnotit celá trilogie jako komplex?
0 0
reagovat
btw zejtra ma vyjit trailer na Supermana :o
444145
btw zejtra ma vyjit trailer na Supermana *:o*
0 0
reagovat
nekteri z nas hold nejsou pravecci tvorove :D
444144
nekteri z nas hold nejsou pravecci tvorove *:D*
0 0
reagovat
jeeezish nojono ?)
444143
jeeezish nojono *?)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se