Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124821 - 124840 Napsat příspěvek
Ta Rovnost Sanci je cista psychedelia, takym zvratenym sposobom sa mi to celkom paci:)
444818
Ta Rovnost Sanci je cista psychedelia, takym zvratenym sposobom sa mi to celkom paci:)
0 0
reagovat
Tak ten určitě ne. Jinak jsou to spoty.
444817
Tak ten určitě ne. Jinak jsou to spoty.
0 0
reagovat

spoty...

ty vole co to je?...rovnost sanci je docela psycho...to by nevymyslel ani Kauffan...
444816
ty vole co to je?...rovnost sanci je docela psycho...to by nevymyslel ani Kauffan...
spoty...
0 0
reagovat

hokej

A to sme ich vyprasili 5:2. Forma vie byt velmi vratka... Ale za sedem rokov pat titulov MS, aj tak ste dobri:)
444815
A to sme ich vyprasili 5:2. Forma vie byt velmi vratka... Ale za sedem rokov pat titulov MS, aj tak ste dobri:)
hokej
0 0
reagovat

Hokej

tak za satvu 0:4 sem odesel...na to se divat nebudu :(
444814
tak za satvu 0:4 sem odesel...na to se divat nebudu :(
Hokej
0 0
reagovat

zde

Pokud nevite koho jeste volit, dpororucuji nejake spoty tady: link Hlavne doporucuji SPOT C, to uz se urcite rozhodnete :D Jinak hokej, to je nas konec, dnes na ne bohuzel vubec nemame, ale i stribro je super uspech!
444813
Pokud nevite koho jeste volit, dpororucuji nejake spoty tady: http://www.rozhodnete.to/web/spoty/ Hlavne doporucuji SPOT C, to uz se urcite rozhodnete *:D* Jinak hokej, to je nas konec, dnes na ne bohuzel vubec nemame, ale i stribro je super uspech!
zde
0 0
reagovat

killerzeli

Tak to nie je velmi povzbudive:) Nasiel som ICE Book Reader, ale ma priserne ovladanie a nejde z neho stiahnut text, len velmi komplikovane a zdlhavo
444812
Tak to nie je velmi povzbudive:) Nasiel som ICE Book Reader, ale ma priserne ovladanie a nejde z neho stiahnut text, len velmi komplikovane a zdlhavo
killerzeli
0 0
reagovat

Gorecki

Tak neco takovyho jsem hledal hodne dlouho a jediny co jsem nasel byly dema a tem to moc dobre neslo - staci jen hledat...
444811
Tak neco takovyho jsem hledal hodne dlouho a jediny co jsem nasel byly dema a tem to moc dobre neslo - staci jen hledat...
Gorecki
0 0
reagovat

gorecky

pdb reader mam. ale je jich mraky. knizky ctu v mobilu a tam mam na to symbianovsky qReader
444810
pdb reader mam. ale je jich mraky. knizky ctu v mobilu a tam mam na to symbianovsky qReader
gorecky
0 0
reagovat

LDK

Dik, ale ja si to potrebujem vytlacit a s upravenou velkostou fontu. Mas nejaky tip na reader? Free, samozrejme:)
444809
Dik, ale ja si to potrebujem vytlacit a s upravenou velkostou fontu. Mas nejaky tip na reader? Free, samozrejme:)
LDK
0 0
reagovat

gorecki

spis si stahni nejaky PDB reader z googlu. jsou lepsi jak word, pamatuji si, kde jsi prstal cist, maji automaticke posouvani textu a ty lepsi tu knizku ctou nahlas
444808
spis si stahni nejaky PDB reader z googlu. jsou lepsi jak word, pamatuji si, kde jsi prstal cist, maji automaticke posouvani textu a ty lepsi tu knizku ctou nahlas
gorecki
0 0
reagovat

help

Vie mi niekto poradit ako, resp. s akym programom prekonvertovat PDB subor (elektronicka kniha) do niecoho, co mi precita aj obycajny Word? Dik
444807
Vie mi niekto poradit ako, resp. s akym programom prekonvertovat PDB subor (elektronicka kniha) do niecoho, co mi precita aj obycajny Word? Dik
help
0 0
reagovat
Hlavne ze u Koruny ceske hrde vystavi odkaz korunaceska.org :D
444806
Hlavne ze u Koruny ceske hrde vystavi odkaz korunaceska.org :D
0 0
reagovat

Vtipalci

Co spot to perla .:+
444805
Co spot to perla .*:+*
Vtipalci
0 0
reagovat
hanba muzum, kterym zena vladne. sry to neslo nenapsat ;)
444804
hanba muzum, kterym zena vladne. sry to neslo nenapsat *;)*
0 0
reagovat

imf

ty jeden sovinista! :)
444803
ty jeden sovinista! :)
imf
0 0
reagovat
U me porad vedou 4 vize!
444802
U me porad vedou 4 vize!
0 0
reagovat

kOCOUR

Díky, zrovna jsem se večír chtěl zeptat, kde by se toto dalo najít... Díkes :+ Jinak hokej, no, jak bych to řekl, vypadá to zle nedobře...
444801
Díky, zrovna jsem se večír chtěl zeptat, kde by se toto dalo najít... Díkes *:+* Jinak hokej, no, jak bych to řekl, vypadá to zle nedobře...
kOCOUR
0 0
reagovat

gorecki

na niceni mozku je idealni us_crazy. ;)
444800
na niceni mozku je idealni us_crazy. ;)
gorecki
0 0
reagovat

volebne spoty

Mozete mi nieco z toho este odporucit?:) Nechcem si uplne znicit mozog ked to budem vsetko prechadzat, dik moc:)
444799
Mozete mi nieco z toho este odporucit?:) Nechcem si uplne znicit mozog ked to budem vsetko prechadzat, dik moc:)
volebne spoty
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se