Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124801 - 124820 Napsat příspěvek
Tak nevim... pripada mi, ze s timhle trailerem to Singer nevyhraje... alespon u Amiku ne... U me za ctyri hvezdicky, ale s vyhradami (tak nejak vidim, ze Pirati meli fakt dostat pet... ale to je vec vkusu ;)
444182
Tak nevim... pripada mi, ze s timhle trailerem to Singer nevyhraje... alespon u Amiku ne... U me za ctyri hvezdicky, ale s vyhradami (tak nejak vidim, ze Pirati meli fakt dostat pet... ale to je vec vkusu ;)
0 0
reagovat
muhehehheehe, freakin naklepanej sem jak podelana k++++icka na prvniho zakaznika , jupííííííííí
444181
muhehehheehe, freakin naklepanej sem jak podelana k++++icka na prvniho zakaznika , jupííííííííí
0 0
reagovat

Superman Returns Trailer!!

FUCK YEAH! To je dneska nášup!!! Na Applu právě létá Superman v HD!!! Ježíši Kriste jak já to Léto žeru!!!
444180
FUCK YEAH! To je dneska nášup!!! Na Applu právě létá Superman v HD!!! Ježíši Kriste jak já to Léto žeru!!!
Superman Returns Trailer!!
0 0
reagovat
abych to zkratil......

ON APPLE RIGHT FUCKIN NOW!!!!!!!!

444179
abych to zkratil......

ON APPLE RIGHT FUCKIN NOW!!!!!!!!

0 0
reagovat
už? čuper, díky za info čééééčé:D
444178
už? čuper, díky za info čééééčé*:D*
0 0
reagovat
dneska/zajtra, je to omylany fsude čéče
444177
dneska/zajtra, je to omylany fsude čéče
0 0
reagovat
kolikátýho má vyjít trailer na Supermana?
444176
kolikátýho má vyjít trailer na Supermana?
0 0
reagovat
dik :) ja to prehlidla
444175
dik :) ja to prehlidla
0 0
reagovat
skus sa pozriet do diskusie;)
444174
skus sa pozriet do diskusie*;)*
0 0
reagovat
no to je fajn ?):)
444173
no to je fajn *?)**:)*
0 0
reagovat
Pretizenej server, me to jelo dopoledne 15 kB/s :)
444172
Pretizenej server, me to jelo dopoledne 15 kB/s :)
0 0
reagovat
halo halo poradte mi prosim - nejde mi stahnout trailer k piratum - stahuje se to 1KB a pak to hodí chybu ale sítí to na sto pro nni...nema nekdo nejakej jinek odkaz??Dik moc
444171
halo halo poradte mi prosim - nejde mi stahnout trailer k piratum - stahuje se to 1KB a pak to hodí chybu ale sítí to na sto pro nni...nema nekdo nejakej jinek odkaz??Dik moc
0 0
reagovat
imf: Já to tak z té debaty alespoň pochopil :)
444170
imf: Já to tak z té debaty alespoň pochopil :)
0 0
reagovat
imf: OKi, sorrka :+:D
444169
imf: OKi, sorrka *:+**:D*
0 0
reagovat
Koukam na CSFD a uz se to tam zacina postupne zaplnovat od tri po pet hvezdicek. To zase bude hadek a debat. :)
444168
Koukam na CSFD a uz se to tam zacina postupne zaplnovat od tri po pet hvezdicek. To zase bude hadek a debat. *:)*
0 0
reagovat

Chewie

Neprekrucuj ;)
444167
Neprekrucuj ;)
Chewie
0 0
reagovat
Když ono se zdá, že imf čekal efektní akci ve stylu Johna Woo a Michaela Baye... tak to se nedivím, že ho to neuspokojilo :)
444166
Když ono se zdá, že imf čekal efektní akci ve stylu Johna Woo a Michaela Baye... tak to se nedivím, že ho to neuspokojilo :)
0 0
reagovat
Nejak moc to analyzujes... myslel jsem to v nadsazce. :)
444165
Nejak moc to analyzujes... myslel jsem to v nadsazce. :)
0 0
reagovat
imf: Preco nie? kludne sa mozme v nazore rozchadzat, ale precitam si j rad...a ked bude pisana podobnym stylom ako tvoje predchadzajuce - nevidim problem,preco by sa mi nelubila ?) vzdy som ochotny akcpetovat odlisny nazor, ktory mi pride dobre podlozeny. :+ Mna to ale fakt pritlacilo do sedadla a vyhodilo az na konci..mozno na dalsie pozretia to bude uz menej nadsene, ale na tuto "panensku" jazdu nezabudnem 8)
444164
imf: Preco nie? kludne sa mozme v nazore rozchadzat, ale precitam si j rad...a ked bude pisana podobnym stylom ako tvoje predchadzajuce - nevidim problem,preco by sa mi nelubila *?)* vzdy som ochotny akcpetovat odlisny nazor, ktory mi pride dobre podlozeny. *:+* Mna to ale fakt pritlacilo do sedadla a vyhodilo az na konci..mozno na dalsie pozretia to bude uz menej nadsene, ale na tuto "panensku" jazdu nezabudnem *8)*
0 0
reagovat

Adrian

Zajimavy... asi se ti nebude libit moje recenze. ;)))
444163
Zajimavy... asi se ti nebude libit moje recenze. ;)))
Adrian
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se