Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124721 - 124740 Napsat příspěvek
hehe
444889
hehe
0 0
reagovat
jj, to druhy :) ne, sry, urcite bys napsal cupr recenzi :+
444888
jj, to druhy :) ne, sry, urcite bys napsal cupr recenzi *:+*
0 0
reagovat
Já teda nevim kdes nějakou mojí recenzi četl.. ale to nevadí.. asi si četl, když tohle prohlašuješ.. nebo seš teď v takový dimenzi, že prostě všechno kromě tebe je ubohý.. :)
444887
Já teda nevim kdes nějakou mojí recenzi četl.. ale to nevadí.. asi si četl, když tohle prohlašuješ.. nebo seš teď v takový dimenzi, že prostě všechno kromě tebe je ubohý.. :)
0 0
reagovat
Vincent, Scroochy: Vy byste si to vazne meli vyresit nekde v poradne, kuciii... nebo na srazu priznivcu jisteho poklesleho serialu. ;)
444886
Vincent, Scroochy: Vy byste si to vazne meli vyresit nekde v poradne, kuciii... nebo na srazu priznivcu jisteho poklesleho serialu. ;)
0 0
reagovat
to tu jeste schazelo...jimbovo ubohy recenze ;)
444885
to tu jeste schazelo...jimbovo ubohy recenze ;)
0 0
reagovat
Teda.. kdyby se do toho Rychle A Zběsile nikdo neměl.. tak já to klidně.. odrecenzuju.. ;)
444884
Teda.. kdyby se do toho Rychle A Zběsile nikdo neměl.. tak já to klidně.. odrecenzuju.. ;)
0 0
reagovat

sobis87

když budeš mít štěstí jako já, tak si vytáhneš 2 otázky, který ses učil den před, respektive ještě ráno před maturitou a přitom sis říkal, že na tyhle 2 se už vykašleš, protože přece nemůžeš mít takovou smůlu, abysis je výtáh :D - pak to de i s vyznamenáním // akorát s tou vejškou to ňák nevyšlo a pracovní proces jako nic moc ?);)
444883
když budeš mít štěstí jako já, tak si vytáhneš 2 otázky, který ses učil den před, respektive ještě ráno před maturitou a přitom sis říkal, že na tyhle 2 se už vykašleš, protože přece nemůžeš mít takovou smůlu, abysis je výtáh *:D* - pak to de i s vyznamenáním // akorát s tou vejškou to ňák nevyšlo a pracovní proces jako nic moc *?)**;)*
sobis87
0 0
reagovat
sonoluca: chceš? můžeš tam jít za mě:D ...sááákra, jestli to vyjde, tak se zbleju tak jako kdybych viděl nahatou Judi Dench :D
444882
sonoluca: chceš? můžeš tam jít za mě*:D* ...sááákra, jestli to vyjde, tak se zbleju tak jako kdybych viděl nahatou Judi Dench *:D*
0 0
reagovat

dick, MB

thx, boys...:+
444881
thx, boys...*:+*
dick, MB
0 0
reagovat
Jako kdyz mas za sebou maturu a v ruce prijeti na vejsku, tak si muzes vyjimecne v zivote i trochu poskocit... a my meli hospodu primo v arealu skoly a vecirek ten samej den, co jsem odmaturoval (posledni termin), takze ten den bylo vskutku veselo. :) Asi kazdej rad vzpomina... navic je to pro mnohy konec takovy ty skolni megadruzby... na vejsku bud jdete s kamaradama, nebo si tam nejaky udelate, ale uz to neni ta klasicka tridni hierarchie. ;)
444880
Jako kdyz mas za sebou maturu a v ruce prijeti na vejsku, tak si muzes vyjimecne v zivote i trochu poskocit... a my meli hospodu primo v arealu skoly a vecirek ten samej den, co jsem odmaturoval (posledni termin), takze ten den bylo vskutku veselo. :) Asi kazdej rad vzpomina... navic je to pro mnohy konec takovy ty skolni megadruzby... na vejsku bud jdete s kamaradama, nebo si tam nejaky udelate, ale uz to neni ta klasicka tridni hierarchie. ;)
0 0
reagovat
Na radnici? :D Ja mam ty okamzity vzpominky malinko pokazeny trochu tim, ze byla u me dost dusna atmosfera (protoze jsem jako "jednickar" nezabodoval u predsedy komise :-)... ale po par hodinach uz to byl pohodeovej start neskutecny trimesicni kalby... nebal bych se rict, ze nejlepsi tydny zivota (i kdyz, to je po kazdy maturite / bakalarce / statnici apod.). Takze taky zavidim... 8)
444879
Na radnici? *:D* Ja mam ty okamzity vzpominky malinko pokazeny trochu tim, ze byla u me dost dusna atmosfera (protoze jsem jako "jednickar" nezabodoval u predsedy komise :-)... ale po par hodinach uz to byl pohodeovej start neskutecny trimesicni kalby... nebal bych se rict, ze nejlepsi tydny zivota (i kdyz, to je po kazdy maturite / bakalarce / statnici apod.). Takze taky zavidim... *8)*
0 0
reagovat

maturita

na celým maturitním týdnu je stejně nejlepší ten poslední den - člověk už to má v kapse, jenom si skočí na radnici pro výzo a večer se de za vybraný prachy nehorázně vylejt. docelá závidim, dal bych si to znova :+
444878
na celým maturitním týdnu je stejně nejlepší ten poslední den - člověk už to má v kapse, jenom si skočí na radnici pro výzo a večer se de za vybraný prachy nehorázně vylejt. docelá závidim, dal bych si to znova *:+*
maturita
0 0
reagovat
Musim rict, ze me ty klipy presvedcily o tom, ze to odrecenzuju... ostatne vy byste si stejne nechteli za**rat ruce motorovym olejem, hmm? ;)
444877
Musim rict, ze me ty klipy presvedcily o tom, ze to odrecenzuju... ostatne vy byste si stejne nechteli za**rat ruce motorovym olejem, hmm? ;)
0 0
reagovat

scroochy

Mimochodem, proc uz nechlastas a radsi stahujes nejaky blby klipy k Rychle a zbesile? :-)
444876
Mimochodem, proc uz nechlastas a radsi stahujes nejaky blby klipy k Rychle a zbesile? :-)
scroochy
0 0
reagovat

vincík

muhehe
444875
muhehe
vincík
0 0
reagovat
Jestli přijdu ještě na 3. nebo 4. jinej server a uvidim screwchiho maturitní vysvědčení, tak mě jebne.. :D:+
444874
Jestli přijdu ještě na 3. nebo 4. jinej server a uvidim screwchiho maturitní vysvědčení, tak mě jebne.. *:D**:+*
0 0
reagovat
já zeytra...
444873
já zeytra...
0 0
reagovat
To se nekdo ma, krucis...ja je pudu rozseknout za tejden.
444872
To se nekdo ma, krucis...ja je pudu rozseknout za tejden.
0 0
reagovat
scroochy: ty grázle, já chci taky:) ... teď ještě musím doháněk - kvůli tomu novýmu traileru na Supermana nějak nestíhám:D
444871
scroochy: ty grázle, já chci taky*:)* ... teď ještě musím doháněk - kvůli tomu novýmu traileru na Supermana nějak nestíhám*:D*
0 0
reagovat

k0c0ur

hehe, diky ;)
444870
hehe, diky ;)
k0c0ur
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se