Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124561 - 124580 Napsat příspěvek
Vy jste hrozny zmr... tedá, plantaznici. :D Ale jo, klidne si tady probirejte kubratury, valce, specifika okruhu atd. Ale az zitra rano vstanu, tak to smazu vsechno a jednou provzdy. A budu se u toho dabelsky smat.:D:+
445035
Vy jste hrozny zmr... tedá, plantaznici. *:D* Ale jo, klidne si tady probirejte kubratury, valce, specifika okruhu atd. Ale az zitra rano vstanu, tak to smazu vsechno a jednou provzdy. A budu se u toho dabelsky smat.*:D**:+*
0 0
reagovat
jedno slovo chlapci... chat...
445034
jedno slovo chlapci... chat...
0 0
reagovat
Presne tak.. divas se na to ze spatneho uhlu pohledu.. Je to o filmovem marketingu, nikoliv o F1 jako sportu :)
445033
Presne tak.. divas se na to ze spatneho uhlu pohledu.. Je to o filmovem marketingu, nikoliv o F1 jako sportu :)
0 0
reagovat
v nadpisu tyhle diskuze by melo bejt - pozor, nesmite tu diskutovat o nicem jinym, nez o filmu a tuplem si nedovolujte vytahovat formule.:D
445032
v nadpisu tyhle diskuze by melo bejt - pozor, nesmite tu diskutovat o nicem jinym, nez o filmu a tuplem si nedovolujte vytahovat formule.*:D*
0 0
reagovat
Šak to je všechno o Supermanovy v Red bullu, za to že se do toho připletla F1 nikdo nemůže;)
445031
Šak to je všechno o Supermanovy v Red bullu, za to že se do toho připletla F1 nikdo nemůže*;)*
0 0
reagovat
Civale, nemusis projevovat svoji averzi vuci F1 zrovna timto zpusobem.. ;)
445030
Civale, nemusis projevovat svoji averzi vuci F1 zrovna timto zpusobem.. ;)
0 0
reagovat
Tak. A dalsi F1 commenty mazu, ok? :)
445029
Tak. A dalsi F1 commenty mazu, ok? *:)*
0 0
reagovat
jj Red Bull team jsou machri. Jsem se dneska zasmal :)

eSTcko - pokud Kimi zustane do pristi sezony, tak snad uz poresi problemy s vydrzi motoru , auto maji vykonostne na lepsi urovni nez renault jenom se jim to porad se*e (viz minula sezona). A Vodafone od pristiho roku bude sponzorovat Mercedes misto Ferrari, tak se uvidi(= vic penez, ne ze by siemens daval malo, ale kazde euro je dobre :). A me dneska dostal Schumi se stihaci jizdou, jeste ukazuje tem mladym, ze stary pan dokaze jezdit . :)
445028
jj Red Bull team jsou machri. Jsem se dneska zasmal :)
eSTcko - pokud Kimi zustane do pristi sezony, tak snad uz poresi problemy s vydrzi motoru , auto maji vykonostne na lepsi urovni nez renault jenom se jim to porad se*e (viz minula sezona). A Vodafone od pristiho roku bude sponzorovat Mercedes misto Ferrari, tak se uvidi(= vic penez, ne ze by siemens daval malo, ale kazde euro je dobre :). A me dneska dostal Schumi se stihaci jizdou, jeste ukazuje tem mladym, ze stary pan dokaze jezdit . :)
0 0
reagovat
echt, treba ale boural i kdyz sem nekoukal...ja nevim, ja videl jen par zavodu, pac sem fanda medouru ve f1 a pokazdy nekdo z nich nedojel, tak me to uz neba...ehm
445027
echt, treba ale boural i kdyz sem nekoukal...ja nevim, ja videl jen par zavodu, pac sem fanda medouru ve f1 a pokazdy nekdo z nich nedojel, tak me to uz neba...ehm
0 0
reagovat

st39.6

Tak uz viem kvoli komu!!
445026
Tak uz viem kvoli komu!!
st39.6
0 0
reagovat
Estecko, ty si koledujes o maler..
445025
Estecko, ty si koledujes o maler..
0 0
reagovat
aha...
445024
aha...
0 0
reagovat
pokazdy, kdyz se koukam na f1, kimimu to lekne. proto nikdy nekoukam. neska sem to pustil....
445023
pokazdy, kdyz se koukam na f1, kimimu to lekne. proto nikdy nekoukam. neska sem to pustil....
0 0
reagovat
No Kimiho lituju taky, podle mě mu to odchází až tak často, že je to spíš nějaký znamení změnit monopost nebo celej sport;)
445022
No Kimiho lituju taky, podle mě mu to odchází až tak často, že je to spíš nějaký znamení změnit monopost nebo celej sport*;)*
0 0
reagovat
Koukal jsem na celej závod dneska.. Bylo to cool a funny zároveň.. A Davidovi přeju to pěkný 3. místo.. i když mě dožralo, že opět zase jednou Kimiho monopost nevydržel.. :(
445021
Koukal jsem na celej závod dneska.. Bylo to cool a funny zároveň.. A Davidovi přeju to pěkný 3. místo.. i když mě dožralo, že opět zase jednou Kimiho monopost nevydržel.. :(
0 0
reagovat

F1

Viděl jsem konec, jak tam ten druhej frajer od nich dojel a měl vepředu na kombinéze klasický esko.
445020
Viděl jsem konec, jak tam ten druhej frajer od nich dojel a měl vepředu na kombinéze klasický esko.
F1
0 0
reagovat
No tak jestli někdo koukal na F1 a závod v Monacu?:) a viděl tým Red bull v Supermanovským a Coultharda pobíhat v červený pláštěnce:))
445019
No tak jestli někdo koukal na F1 a závod v Monacu?*:)* a viděl tým Red bull v Supermanovským a Coultharda pobíhat v červený pláštěnce*:))*
0 0
reagovat

Cival

Tak to by som chcel vidiet ten "vzorec":)
Kazdy sociolog by si ho s schutou zgustol:)
445018
Tak to by som chcel vidiet ten "vzorec":) Kazdy sociolog by si ho s schutou zgustol:)
Cival
0 0
reagovat
Vypocitava se to na zaklade patecnich a sobotnich trzeb... a maj to vychytany, takze je to dost presny :-)
445017
Vypocitava se to na zaklade patecnich a sobotnich trzeb... a maj to vychytany, takze je to dost presny :-)
0 0
reagovat
Mozno budem teraz za blbca, ale ako sa rataju vikendove trzby, ked uz v nedelu sa ohlasuju? Ved nedela by mala spadat tiez do toho vikendu? Ak si k tomu priratam este casovy posun, nechapem to. To sa zaratava nejaky predpoklad? (vid. "4 denne trzby" za X-3 od piatka do pondelka budu zname uz v pondelok)
445016
Mozno budem teraz za blbca, ale ako sa rataju vikendove trzby, ked uz v nedelu sa ohlasuju? Ved nedela by mala spadat tiez do toho vikendu? Ak si k tomu priratam este casovy posun, nechapem to. To sa zaratava nejaky predpoklad? (vid. "4 denne trzby" za X-3 od piatka do pondelka budu zname uz v pondelok)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se