Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124521 - 124540 Napsat příspěvek
Clerks 2 v Canes melo osmi-minutovy potlesk. nebudu bayovat a hodim sem radsi primo link -> link
445073
Clerks 2 v Canes melo osmi-minutovy potlesk. nebudu bayovat a hodim sem radsi primo link -> http://silentbobspeaks.com/?p=252
0 0
reagovat

Good film

Taky jsem se díval. Fakt super film :D:+
445072
Taky jsem se díval. Fakt super film *:D**:+*
Good film
0 0
reagovat
No tak sem před chvílí vytuhnul u útěku z hlubin na Nově, jako kam se hrabe šifra na film, kterej začíná jak nějakej romaňták, potom je z toho akční film, sou tam zpomalovačky, při kterejch se nic neděje a na konci filmu se hrdina filmu dozví, že bude mít miminko:D
445071
No tak sem před chvílí vytuhnul u útěku z hlubin na Nově, jako kam se hrabe šifra na film, kterej začíná jak nějakej romaňták, potom je z toho akční film, sou tam zpomalovačky, při kterejch se nic neděje a na konci filmu se hrdina filmu dozví, že bude mít miminko*:D*
0 0
reagovat
kluci maj asi rozdavacnou naladu :D
445070
kluci maj asi rozdavacnou naladu *:D*
0 0
reagovat
Kviz je primitivny a to som nevidel ani film a ani trailer...ale nezucastnujem sa :D
445069
Kviz je primitivny a to som nevidel ani film a ani trailer...ale nezucastnujem sa *:D*
0 0
reagovat
ja na ten kviz prisel asi tri vteriny potom, cosem poslal svuj posledni prispevek :)
445068
ja na ten kviz prisel asi tri vteriny potom, cosem poslal svuj posledni prispevek :)
0 0
reagovat

Azazel

Alespoň jedna spřízněná duše ;) Díkes zato zlato :D Průběžné info o Transformers samozřejmě bude pokračovat i nadále ;)
445067
Alespoň jedna spřízněná duše *;)* Díkes zato zlato *:D* Průběžné info o Transformers samozřejmě bude pokračovat i nadále *;)*
Azazel
0 0
reagovat
Jenom k tomu kvízu... O tom filmu jsem opravdu ani neslyšel, trailer jsem ani za boha neviděl... Přesto se na to dá přijít tolika různými způsoby... ta rubrika buď vážně upadá, nebo vás asi postihla jakási nevysvětlitelná vlna štědrosti a dobroty ke všemu živému...;)
445066
Jenom k tomu kvízu... O tom filmu jsem opravdu ani neslyšel, trailer jsem ani za boha neviděl... Přesto se na to dá přijít tolika různými způsoby... ta rubrika buď vážně upadá, nebo vás asi postihla jakási nevysvětlitelná vlna štědrosti a dobroty ke všemu živému...*;)*
0 0
reagovat

azazel

Dobre, ja mu teda podekuju, ze v ty svoji "novince" stihnul nalinkovat i moji vlastni novinku. To musim smeknout. :)))
445065
Dobre, ja mu teda podekuju, ze v ty svoji "novince" stihnul nalinkovat i moji vlastni novinku. To musim smeknout. :)))
azazel
0 0
reagovat
já toho kluka žeru..hned mám lepší náladu:D
445064
já toho kluka žeru..hned mám lepší náladu*:D*
0 0
reagovat
nechte ho chudaka byt...eMZaci takove informace vubec nepodavaji (ted myslim ciste detailni informace o pripravach atd.)...
misto blbejch hlasek jste si z toho aspon meli neco vzit...v podstate jsou to dost zajimave informace...
MB jen tak dal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

Jinak dekuju Civalovi za !UZASNOU! recenzi k "devadesat-trojce"...
445063
nechte ho chudaka byt...eMZaci takove informace vubec nepodavaji (ted myslim ciste detailni informace o pripravach atd.)... misto blbejch hlasek jste si z toho aspon meli neco vzit...v podstate jsou to dost zajimave informace... MB jen tak dal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... Jinak dekuju Civalovi za !UZASNOU! recenzi k "devadesat-trojce"...
0 0
reagovat
Buďte rádi, že se neztotožnil třeba se Supermanem a neběhá po Bertramce v červený pláštěnce:)
445062
Buďte rádi, že se neztotožnil třeba se Supermanem a neběhá po Bertramce v červený pláštěnce*:)*
0 0
reagovat
Já myslím, že lepší je:

Tentokrát se jedná o shrnutí prvního natáčecího týdne, který mají filmaři již za sebou.

A Michael Bay rovnou říká:

"Dokončili jsme náš první natáčecí týden."

:)
445061
Já myslím, že lepší je:

Tentokrát se jedná o shrnutí prvního natáčecího týdne, který mají filmaři již za sebou.

:)
0 0
reagovat
"(jinak ovšem filmek, který téměř nemá v kinematografii konkurenci)" to je moc :))))
445060
"(jinak ovšem filmek, který téměř nemá v kinematografii konkurenci)" to je moc :))))
0 0
reagovat
Chtel bych jenom rict, ze.... jsem to cekal tak o tri hodiny driv. Fakt uz starnes Michaele. Je desna otrava tu vysedavat a cekat az to sepises... :) Priste trochu pohni...
445059
Chtel bych jenom rict, ze.... jsem to cekal tak o tri hodiny driv. Fakt uz starnes Michaele. Je desna otrava tu vysedavat a cekat az to sepises... :) Priste trochu pohni...
0 0
reagovat
:D
445058
0 0
reagovat
445057
0 0
reagovat

Transformers [INFO]

ComingSoon.net dnes přináší další info o blockbusteru příštího léta
TRANSFORMERS
z dílny koho jiného než nejlepšího režiséra současné
kinematografie Michaela Baye a vedoucího výroby Stevena Spielberga!!

Tentokrát se jedná o shrnutí prvního natáčecího týdne, který mají filmaři již za
sebou.
"Byl to opravdu jeden z nejlepších prvních týdnů, které jsem u filmu strávil."

Dále Michael říká:

"Právě pracujeme na armádních aspektech ve filmu v New Mexico na Hollaman Air
Force Base a na Army's White Sands missile base."
"Je to největší
spolupráce armády na filmu od dob Pearl Harboru a Black Hawk Down."

Dále
je zmínka o tom, že byly natočeny některé armádní letouny v akci jako např.
radarem nezachytitelné letouny Stealth atd. Dále se prý natáčelo i na tankové
základně, která čítá více tanků než je v celém Iráku dohromady.

Takže to opět vypadá, že ani po komerčním propadáku The Island (jinak ovšem
filmek, který téměř nemá v kinematografii konkurenci) nezanevře Michael Bay na
svou velkolepost a že pro nás kuchtí opět něco ze svého nevyčerpatelného COOL
repertoáru!! Čemuž také více než nasvědčuje fakt, že Bay zakoupil trikovou
společnost DIGITAL DOMAIN, která je např. zodpovědná za efekty k takovým
filmů jako Titanic nebo třeba I,Robot a tím definitivně "ukázal
prosředníček společnosti ILM" o které se doposud mluvilo, jako o těch kteří
budou mít Transformers na starosti co se efektů týče! Více informací o tomto
nákupu si můžete přečíst ">link
ZDE
.

Takže to opět vypadá, že Transformers budou opravdu "MORE
THAN MEETS THE EYE" a to již příští DEN NEZÁVISLOSTI!!!

Premiéra v USA: 04/07/2007
Premiéra v ČR: 19/07/2007

445056
ComingSoon.net dnes přináší další info o blockbusteru příštího léta TRANSFORMERS z dílny koho jiného než nejlepšího režiséra současné kinematografie Michaela Baye a vedoucího výroby Stevena Spielberga!!

"Byl to opravdu jeden z nejlepších prvních týdnů, které jsem u filmu strávil."

Dále Michael říká:
"Právě pracujeme na armádních aspektech ve filmu v New Mexico na Hollaman Air Force Base a na Army's White Sands missile base."
"Je to největší spolupráce armády na filmu od dob Pearl Harboru a Black Hawk Down."

Dále je zmínka o tom, že byly natočeny některé armádní letouny v akci jako např. radarem nezachytitelné letouny Stealth atd. Dále se prý natáčelo i na tankové základně, která čítá více tanků než je v celém Iráku dohromady.

Takže to opět vypadá, že ani po komerčním propadáku The Island (jinak ovšem filmek, který téměř nemá v kinematografii konkurenci) nezanevře Michael Bay na svou velkolepost a že pro nás kuchtí opět něco ze svého nevyčerpatelného COOL repertoáru!! Čemuž také více než nasvědčuje fakt, že Bay zakoupil trikovou společnost DIGITAL DOMAIN, která je např. zodpovědná za efekty k takovým filmů jako Titanic nebo třeba I,Robot a tím definitivně "ukázal prosředníček společnosti ILM" o které se doposud mluvilo, jako o těch kteří budou mít Transformers na starosti co se efektů týče! Více informací o tomto nákupu si můžete přečíst ZDE.

Takže to opět vypadá, že Transformers budou opravdu "MORE THAN MEETS THE EYE" a to již příští DEN NEZÁVISLOSTI!!!

Premiéra v USA: 04/07/2007
Premiéra v ČR: 19/07/2007

Transformers [INFO]
0 0
reagovat
No o tomhle si povidejte do aleluja, ale o tom pred tim ani slovo!
445055
No o tomhle si povidejte do aleluja, ale o tom pred tim ani slovo!
0 0
reagovat
ten kviz je neuveritelne primitivni. Kocour je na vas hrozne mekkej. Navic tady maj sanci i lidi, ktery ten film nevideli ani z vlaku. ;)
445054
ten kviz je neuveritelne primitivni. Kocour je na vas hrozne mekkej. Navic tady maj sanci i lidi, ktery ten film nevideli ani z vlaku. ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se