Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124381 - 124400 Napsat příspěvek

scroochy

Musis dat ,,Ulozit cil jako.....,,!
445322
Musis dat ,,Ulozit cil jako.....,,!
scroochy
0 0
reagovat

xmort

ten odkaz nefunguje
445321
ten odkaz nefunguje
xmort
0 0
reagovat
Nový Texas Chainsaw Massacre má skvělý teaser">link poster. Alespoň mě se líbí. Na zeď bych si ho klidně dal :)

Trailer by měl být každou hodinou. Promítá se před Omenem, takže asi bude brzy online.
445320
Nový Texas Chainsaw Massacre má skvělý teaser poster. Alespoň mě se líbí. Na zeď bych si ho klidně dal :)
Trailer by měl být každou hodinou. Promítá se před Omenem, takže asi bude brzy online.
0 0
reagovat
Evan Rachel Wood a Jena Malone, nezdaji se nekomu jako me, tyhle dve zajimavy zensky herecky podobny? Nebo mam halucinac?
445319
Evan Rachel Wood a Jena Malone, nezdaji se nekomu jako me, tyhle dve zajimavy zensky herecky podobny? Nebo mam halucinac?
0 0
reagovat
killerzeli: Ten avatar si si vyrobil nejako sam ze?
445318
killerzeli: Ten avatar si si vyrobil nejako sam ze?
0 0
reagovat

scroochy

Bud rad, aspon si za chvilku diky ikonce budes moct zalozit svuj vlastni fan klub...
445317
Bud rad, aspon si za chvilku diky ikonce budes moct zalozit svuj vlastni fan klub...
scroochy
0 0
reagovat

estecko

omg, to uz je druhej clovek...chudak marvin :(
445316
omg, to uz je druhej clovek...chudak marvin :(
estecko
0 0
reagovat
Tohle">link se tu deje posledni dobou nak podezrele casto...tak trochu cekam, az na me vybafne nekdo s mym avatarem :D:-
445315
Tohle se tu deje posledni dobou nak podezrele casto...tak trochu cekam, az na me vybafne nekdo s mym avatarem *:D**:-*
0 0
reagovat
eh
445314
eh
0 0
reagovat
myslite ze tu nekdy driv uz byly prispevky od vsech redaktoru - pekne za sebou? ja bych rekl ze ne, takze oslavme tento den, ktery vstoupi do historie! :+:D8)
445313
myslite ze tu nekdy driv uz byly prispevky od vsech redaktoru - pekne za sebou? ja bych rekl ze ne, takze oslavme tento den, ktery vstoupi do historie! *:+**:D**8)*
0 0
reagovat
jakozto nestranny pozorovatel, ktery muze odprisahnout ze s redakci nema vubec nic spolecnyho, muzu potvrdit, ze ty smajly jine byly
445312
jakozto nestranny pozorovatel, ktery muze odprisahnout ze s redakci nema vubec nic spolecnyho, muzu potvrdit, ze ty smajly jine byly
0 0
reagovat
Ok mládeži, zakazuju ty drogy, co jsme dosud brali. Asi je čas přestoupit na něco jinýho ;)
445311
Ok mládeži, zakazuju ty drogy, co jsme dosud brali. Asi je čas přestoupit na něco jinýho ;)
0 0
reagovat
hm....:D
445310
hm....*:D*
0 0
reagovat
Taky jsem to videl. Anebo se pod jeho jmenem zalogovalo nejaky mimino a ted boucha do klavesnice na ty pekny barevny obrazky. :)
445309
Taky jsem to videl. Anebo se pod jeho jmenem zalogovalo nejaky mimino a ted boucha do klavesnice na ty pekny barevny obrazky. *:)*
0 0
reagovat
Slovutný Imfe, změnila se ti nálada? Ještě před chvíli tu byly zcela jiné smajlíky...:-)
445308
Slovutný Imfe, změnila se ti nálada? Ještě před chvíli tu byly zcela jiné smajlíky...:-)
0 0
reagovat
:D:+
445307
*:D**:+*
0 0
reagovat
K slovenskym navstevnikom jednu info: Kto sa chysta na Hooligans u nas do kina, dnes o 22. hod. idu na Pro7. Len tolko k nasim distributorom:)
445306
K slovenskym navstevnikom jednu info: Kto sa chysta na Hooligans u nas do kina, dnes o 22. hod. idu na Pro7. Len tolko k nasim distributorom:)
0 0
reagovat
Shushika: Vsimli, to byl zamer. Akorat ta z Rv je trochu hezci. (ale zas nemame v klipech jeji orgasmus) ;)

Gorecki: Ja na ne asi nepujdu (zkouskovy), ale imf vam snad recenzi doruci nejaky ty tri tejdny pred premierou (par desitek hodin po US premiere). Ale dost vnadeni... :-)
445305
Shushika: Vsimli, to byl zamer. Akorat ta z Rv je trochu hezci. (ale zas nemame v klipech jeji orgasmus) *;)*

Gorecki: Ja na ne asi nepujdu (zkouskovy), ale imf vam snad recenzi doruci nejaky ty tri tejdny pred premierou (par desitek hodin po US premiere). Ale dost vnadeni... :-)
0 0
reagovat

Shushika

Tak dik, uz ta mam fakt radsej:)
445304
Tak dik, uz ta mam fakt radsej:)
Shushika
0 0
reagovat

Cival

Radsej mi povedz kedy pojdes na Cars:) V amerike maju premieru uz v piatok, mozno by si sa k tomu dostal skor ako az o mesiac ked maju u nas :)
445303
Radsej mi povedz kedy pojdes na Cars:) V amerike maju premieru uz v piatok, mozno by si sa k tomu dostal skor ako az o mesiac ked maju u nas :)
Cival
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist