Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124321 - 124340 Napsat příspěvek
Kocour: Ano, i tak se to da rict :-))
445271
Kocour: Ano, i tak se to da rict :-))
0 0
reagovat
Kur*a, co to je?! Mazejte do vzkazniku nebo vas mazu...
445270
Kur*a, co to je?! Mazejte do vzkazniku nebo vas mazu...
0 0
reagovat
He? Chlapci, myslim že většinu lidí vaše sokromé výstřelky nezajímají. Odeberte se prosím do vzkazníku. Díky.
445269
He? Chlapci, myslim že většinu lidí vaše sokromé výstřelky nezajímají. Odeberte se prosím do vzkazníku. Díky.
0 0
reagovat
Nho tak si hejbni peterko az se citim trapne!
445268
Nho tak si hejbni peterko az se citim trapne!
0 0
reagovat
Chlapce... vzdyt ty branis i Uweho Bolla. ;)))
445267
Chlapce... vzdyt ty branis i Uweho Bolla. ;)))
0 0
reagovat

Zajímavý je

to, že já skoro jediněj bráním nové Hvězdné války a Natalii Portman. Většina je proti :-) Jinak na internetu rotují hádky o všem. Od jakým práškem prát až po volby. :-)
445266
to, že já skoro jediněj bráním nové Hvězdné války a Natalii Portman. Většina je proti :-) Jinak na internetu rotují hádky o všem. Od jakým práškem prát až po volby. :-)
Zajímavý je
0 0
reagovat
Jestli muzu bejt smelej, co je na ty debate tak zajimavyho? ;) Venoval jsem ji pet minut a hadky "puvodni vs. nova trilogie" rotuji po internetu snad poslednich pet let... nic novyho.
445265
Jestli muzu bejt smelej, co je na ty debate tak zajimavyho? ;) Venoval jsem ji pet minut a hadky "puvodni vs. nova trilogie" rotuji po internetu snad poslednich pet let... nic novyho.
0 0
reagovat

Diskuze

Kdyby Vás zajímala zajímavá diskuze o Star wars apod. tak koukněte na link
445264
Kdyby Vás zajímala zajímavá diskuze o Star wars apod. tak koukněte na http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=5966.0
Diskuze
0 0
reagovat
MYSTIC: minirecenze: je to sra*ka :D
445263
MYSTIC: minirecenze: je to sra*ka *:D*
0 0
reagovat

RECENZE???

Kdy bude recenze na The Omen 666 !!!???!!!
445262
Kdy bude recenze na The Omen 666 !!!???!!!
RECENZE???
0 0
reagovat
ne, neni to tim
445261
ne, neni to tim
0 0
reagovat

Tlačenka

Lidi - já vás žeru...:D
445260
Lidi - já vás žeru...*:D*
Tlačenka
0 0
reagovat
diky za odkaz. stahlo mi to nejaky iTunes. Ja totiz nejnovejsiho QT mam, ale nikdy jsem neinstaloval to iTunes, nemuze to bejt treba tim ?
445259
diky za odkaz. stahlo mi to nejaky iTunes. Ja totiz nejnovejsiho QT mam, ale nikdy jsem neinstaloval to iTunes, nemuze to bejt treba tim ?
0 0
reagovat

Shadow

445258
http://movies.apple.com/quicktime/download/win.html
Shadow
0 0
reagovat
nejnovejsi QT v stand alone je nekde ve FAQ myslim, nebo sahni po Alternativu (google to jisti)

445257
nejnovejsi QT v stand alone je nekde ve FAQ myslim, nebo sahni po Alternativu (google to jisti)
0 0
reagovat
ne, ty mi jdou, psal jsem to uz do toho predesleho prispevku, ale asi se to tam ztratila. nejdou mi *.mov, proste quicktimovsky trailery. kuprikladu ten na Pulse, ten jak je tam na vyber spousty kvalit....
445256
ne, ty mi jdou, psal jsem to uz do toho predesleho prispevku, ale asi se to tam ztratila. nejdou mi *.mov, proste quicktimovsky trailery. kuprikladu ten na Pulse, ten jak je tam na vyber spousty kvalit....
0 0
reagovat
Sežeň si K-lite codec pack, pokud možno nejnovější, stačí Google;) (předpokládám, že ti nejdou filmy v DivX(avi) )
445255
Sežeň si K-lite codec pack, pokud možno nejnovější, stačí Google;) (předpokládám, že ti nejdou filmy v DivX(avi) )
0 0
reagovat

Kodek

Zdravim, potrebuju help. U nekterejch tech movu mi to hazi, ze to nemuze najit adekvatni kodek a ja porad nevim, kterej a kde ho sehnat, nemohl byste mi nekdo poradit co s tim. Byl bych Vam vdecen.
445254
Zdravim, potrebuju help. U nekterejch tech movu mi to hazi, ze to nemuze najit adekvatni kodek a ja porad nevim, kterej a kde ho sehnat, nemohl byste mi nekdo poradit co s tim. Byl bych Vam vdecen.
Kodek
0 0
reagovat
Podľa recenzií na paradajkách sú nakoniec aj Cars ďalšia výborná pixarovka :-) No, uvidíme. Na Úžasňákových to mať nebude...
445253
Podľa recenzií na paradajkách sú nakoniec aj Cars ďalšia výborná pixarovka :-) No, uvidíme. Na Úžasňákových to mať nebude...
0 0
reagovat
Este budes chrochtat blahom ako taky osemvalec :)
445252
Este budes chrochtat blahom ako taky osemvalec :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se