Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124261 - 124280 Napsat příspěvek
Nevím, jak vám, ale mě včera přestal fungovat RSS kanál pro novinky :o
445331
Nevím, jak vám, ale mě včera přestal fungovat RSS kanál pro novinky *:o*
0 0
reagovat

supermanova orientace

Teď jsem na netu četl fakt psychočlánek, kde američtí homosexuálové tvrdí, že superman je gay.
Více na link
445330
Teď jsem na netu četl fakt psychočlánek, kde američtí homosexuálové tvrdí, že superman je gay. Více na http://www.novinky.cz/08/73/14.html
supermanova orientace
0 0
reagovat

xMort

Hej nemuzes tu hodit plagat na Silent Hill ve stejne velikosti jako je ten Texas?
445329
Hej nemuzes tu hodit plagat na Silent Hill ve stejne velikosti jako je ten Texas?
xMort
0 0
reagovat
jj, stačí to pak znovu odentrovat. Nevšiml jsem si, že to kontroluje referer. Tady">link je to přehostované.
445328
jj, stačí to pak znovu odentrovat. Nevšiml jsem si, že to kontroluje referer. Tady je to přehostované.
0 0
reagovat

killerzeli

Klikni na ten odkaz a ked ti vyhodi Forbidden, stlac v opere nie refresh ale potvrdenie zadanej adresy.
445327
Klikni na ten odkaz a ked ti vyhodi Forbidden, stlac v opere nie refresh ale potvrdenie zadanej adresy.
killerzeli
0 0
reagovat
ono to neni primo kradeni...kdyz sem si menil ikonku, tak sem omylem udelal spatnou velikost (o 1 pixel) a automaticky mi to prihodilo nakou jinou - myslim, ze to byl nekod od M...s predatorem. To sami se mohlo stat komukoliv jinymu a rek si, ze tak to asi chodi ?) a nechal to bejt...
445326
ono to neni primo kradeni...kdyz sem si menil ikonku, tak sem omylem udelal spatnou velikost (o 1 pixel) a automaticky mi to prihodilo nakou jinou - myslim, ze to byl nekod od M...s predatorem. To sami se mohlo stat komukoliv jinymu a rek si, ze tak to asi chodi *?)* a nechal to bejt...
0 0
reagovat

Loki

Jo, takze jestli má někdo stejný (jakože má), tak je to moje druhé já nebo mi ho prostě někdo čornul...

btw:ten odkaz nefacha v Opere ani s "Ulozit cil jako..."
445325
Jo, takze jestli má někdo stejný (jakože má), tak je to moje druhé já nebo mi ho prostě někdo čornul...

btw:ten odkaz nefacha v Opere ani s "Ulozit cil jako..."
Loki
0 0
reagovat
a jo, dobry :))
445324
a jo, dobry *:))*
0 0
reagovat
funguje
445323
funguje
0 0
reagovat

scroochy

Musis dat ,,Ulozit cil jako.....,,!
445322
Musis dat ,,Ulozit cil jako.....,,!
scroochy
0 0
reagovat

xmort

ten odkaz nefunguje
445321
ten odkaz nefunguje
xmort
0 0
reagovat
Nový Texas Chainsaw Massacre má skvělý teaser">link poster. Alespoň mě se líbí. Na zeď bych si ho klidně dal :)

Trailer by měl být každou hodinou. Promítá se před Omenem, takže asi bude brzy online.
445320
Nový Texas Chainsaw Massacre má skvělý teaser poster. Alespoň mě se líbí. Na zeď bych si ho klidně dal :)
Trailer by měl být každou hodinou. Promítá se před Omenem, takže asi bude brzy online.
0 0
reagovat
Evan Rachel Wood a Jena Malone, nezdaji se nekomu jako me, tyhle dve zajimavy zensky herecky podobny? Nebo mam halucinac?
445319
Evan Rachel Wood a Jena Malone, nezdaji se nekomu jako me, tyhle dve zajimavy zensky herecky podobny? Nebo mam halucinac?
0 0
reagovat
killerzeli: Ten avatar si si vyrobil nejako sam ze?
445318
killerzeli: Ten avatar si si vyrobil nejako sam ze?
0 0
reagovat

scroochy

Bud rad, aspon si za chvilku diky ikonce budes moct zalozit svuj vlastni fan klub...
445317
Bud rad, aspon si za chvilku diky ikonce budes moct zalozit svuj vlastni fan klub...
scroochy
0 0
reagovat

estecko

omg, to uz je druhej clovek...chudak marvin :(
445316
omg, to uz je druhej clovek...chudak marvin :(
estecko
0 0
reagovat
Tohle">link se tu deje posledni dobou nak podezrele casto...tak trochu cekam, az na me vybafne nekdo s mym avatarem :D:-
445315
Tohle se tu deje posledni dobou nak podezrele casto...tak trochu cekam, az na me vybafne nekdo s mym avatarem *:D**:-*
0 0
reagovat
eh
445314
eh
0 0
reagovat
myslite ze tu nekdy driv uz byly prispevky od vsech redaktoru - pekne za sebou? ja bych rekl ze ne, takze oslavme tento den, ktery vstoupi do historie! :+:D8)
445313
myslite ze tu nekdy driv uz byly prispevky od vsech redaktoru - pekne za sebou? ja bych rekl ze ne, takze oslavme tento den, ktery vstoupi do historie! *:+**:D**8)*
0 0
reagovat
jakozto nestranny pozorovatel, ktery muze odprisahnout ze s redakci nema vubec nic spolecnyho, muzu potvrdit, ze ty smajly jine byly
445312
jakozto nestranny pozorovatel, ktery muze odprisahnout ze s redakci nema vubec nic spolecnyho, muzu potvrdit, ze ty smajly jine byly
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se