Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124121 - 124140 Napsat příspěvek
Sorry, jedu 24:7 :)
445601
Sorry, jedu 24:7 :)
0 0
reagovat
Po 23:00 už bys neměl vtipkovat...
445600
Po 23:00 už bys neměl vtipkovat...
0 0
reagovat
Když ti je ukradená, tak vyhlaš celostátní pátrání ne? ;)
445599
Když ti je ukradená, tak vyhlaš celostátní pátrání ne? ;)
0 0
reagovat
Na své stáří mám docela rozhled, v bulváru se o tom píše skoro všude. Stačí si do googlu zadat vhodnou kombinaci slov:-) Jinak je mi samozřejmě Lindsay naprosto ukradená...
445598
Na své stáří mám docela rozhled, v bulváru se o tom píše skoro všude. Stačí si do googlu zadat vhodnou kombinaci slov:-) Jinak je mi samozřejmě Lindsay naprosto ukradená...
0 0
reagovat
Shushika se hlavně dívá na imdb, kde o tom (drogy) asi před rokem psali skoro každej den...
445597
Shushika se hlavně dívá na imdb, kde o tom (drogy) asi před rokem psali skoro každej den...
0 0
reagovat
Lindsay silikony imho nemá, to by se o tom psalo i v bulváru, kterej čas od času sleduju.. Spíš se propírala její vychrtlost, která přišla během pár týdnů. Ale o drogách nebyla řeč. Shushika zaspal století, se podívejte na jeho ikonku.. ;)
445596
Lindsay silikony imho nemá, to by se o tom psalo i v bulváru, kterej čas od času sleduju.. Spíš se propírala její vychrtlost, která přišla během pár týdnů. Ale o drogách nebyla řeč. Shushika zaspal století, se podívejte na jeho ikonku.. ;)
0 0
reagovat
sobis87: Taky jsem si na něj vzpomněl :)
445595
sobis87: Taky jsem si na něj vzpomněl *:)*
0 0
reagovat
Brennos: dát to do rukou Burtonovi a ten by si s tím určo poradil...jeho styl
445594
Brennos: dát to do rukou Burtonovi a ten by si s tím určo poradil...jeho styl
0 0
reagovat
Merlin: No... rozhodně dost zajímavej materiál, s tím by se dalo pracovat ;) Otázkou je, kdo by se toho chopil, protože mi připadá, že to může skončit jako psychologické drama, splatter... a nebo něco mezi.
445593
Merlin: No... rozhodně dost zajímavej materiál, s tím by se dalo pracovat *;)* Otázkou je, kdo by se toho chopil, protože mi připadá, že to může skončit jako psychologické drama, splatter... a nebo něco mezi.
0 0
reagovat
vincez ma pravdu. ja treba sun nectu a o tom, ze ta kozata buchta fetuje sem nemel sajna...stejne jako o tech uzasnejch umelejch??? nadrech. a jo, libi se mi. a ne, mean girls se mi nelibej
445592
vincez ma pravdu. ja treba sun nectu a o tom, ze ta kozata buchta fetuje sem nemel sajna...stejne jako o tech uzasnejch umelejch??? nadrech. a jo, libi se mi. a ne, mean girls se mi nelibej
0 0
reagovat
Proč pořád opakujete, že Lindsay Lohan droguje? Děláte z ní čistokrevnou narkomanku. Kdy jste s ní byli naposled, kdy jste s ní mluvili hm? Předpokládám, že nikdy. Miluju když někdo čte The Sun a pak to ještě troubí do světa.. A abyste si nemysleli, že jsem vás přišel jen jebat, tak zareaguju na hughhhův příspěvek a řeknu mu, že Mean Girls je dobrá volba - mě se to líbilo.. a na konec vám dám smajlík.. to prej vyruší všechny předchozí negativní postoje a emoce příspěvku.. :-)
445591
Proč pořád opakujete, že Lindsay Lohan droguje? Děláte z ní čistokrevnou narkomanku. Kdy jste s ní byli naposled, kdy jste s ní mluvili hm? Předpokládám, že nikdy. Miluju když někdo čte The Sun a pak to ještě troubí do světa.. A abyste si nemysleli, že jsem vás přišel jen jebat, tak zareaguju na hughhhův příspěvek a řeknu mu, že Mean Girls je dobrá volba - mě se to líbilo.. a na konec vám dám smajlík.. to prej vyruší všechny předchozí negativní postoje a emoce příspěvku.. :-)
0 0
reagovat
link mrknete se schválně sem, je to podle mě skvělý trailer na starší hru American McGees Alice, na kterou už byla zakoupena práva na zfilmování,no řekněte,nebyl by z toho skvělý film?
445590
http://ftp.nsysu.edu.tw/Game/gametrailers.com/t_alice_2.mov mrknete se schválně sem, je to podle mě skvělý trailer na starší hru American McGees Alice, na kterou už byla zakoupena práva na zfilmování,no řekněte,nebyl by z toho skvělý film?
0 0
reagovat

ad lindsay

dneska jsem si pujcil mean girls, tak jsem zvedavej :))
445589
dneska jsem si pujcil mean girls, tak jsem zvedavej *:))*
ad lindsay
0 0
reagovat
njn potřebovala by převýchovu, pláštěnku, zavřít do pokoje, pouštět ji ven jen na jídlo a najmout dealery do okolí co by ji místo koksu prodavali omítku...možná by ji to přešlo.
445588
njn potřebovala by převýchovu, pláštěnku, zavřít do pokoje, pouštět ji ven jen na jídlo a najmout dealery do okolí co by ji místo koksu prodavali omítku...možná by ji to přešlo.
0 0
reagovat
Kdo říkal? V almarách si opravdu nelibuju...ale ani v těch, co jsou hubený po koksu:-)
445587
Kdo říkal? V almarách si opravdu nelibuju...ale ani v těch, co jsou hubený po koksu:-)
0 0
reagovat
Mě nevadí Lindsay ani teď, to jen Shushika nedokáže ocenit štíhlejší herečky.. :)
445586
Mě nevadí Lindsay ani teď, to jen Shushika nedokáže ocenit štíhlejší herečky.. :)
0 0
reagovat
jaj, ty klipy na supa sou libozni
445585
jaj, ty klipy na supa sou libozni
0 0
reagovat

k0C0UR

www.moviezone.cz ;)
445584
www.moviezone.cz *;)*
k0C0UR
0 0
reagovat
U mna uz v poho (1.5.0.4, cez www.movieoze.cz). Aleluja;)
445583
U mna uz v poho (1.5.0.4, cez www.movieoze.cz). Aleluja*;)*
0 0
reagovat
www.moviezone.cz
445582
www.moviezone.cz
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se