Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124101 - 124120 Napsat příspěvek
dobre, odvolavam
445621
dobre, odvolavam
0 0
reagovat

st39.6

15 sekund a Google
445620
15 sekund a Google
st39.6
0 0
reagovat
lidi, jen bych chtel rict, ze RASTR JE TEN NEJLEPSI A NEJVETSI RIZEK NA SVETE :) dekas mooc :+
445619
lidi, jen bych chtel rict, ze RASTR JE TEN NEJLEPSI A NEJVETSI RIZEK NA SVETE :) dekas mooc *:+*
0 0
reagovat

st39.6

Myslíš toto">link ?
445618
Myslíš toto ?
st39.6
0 0
reagovat

st39.6

:-D
445617
:-D
st39.6
0 0
reagovat
seriously, nasel by se nekdo, kdo by byl ochcotnej? plosiiim
445616
seriously, nasel by se nekdo, kdo by byl ochcotnej? plosiiim
0 0
reagovat

st39.6

Tady">link jsem ti našel jeden pěkný diktafon. Ten je pro to jak dělaný. Nemusíš děkovat mám dneska pomáhací náladu.
445615
Tady jsem ti našel jeden pěkný diktafon. Ten je pro to jak dělaný. Nemusíš děkovat mám dneska pomáhací náladu.
st39.6
0 0
reagovat
duuuude, diky za radu, to by me vzivote nenapadlo!! Fajn, tak Q2, nevite nekdo o nakym volnym mikrofonu?..... Q1 furt plati, plosssiiiim
445614
duuuude, diky za radu, to by me vzivote nenapadlo!! Fajn, tak Q2, nevite nekdo o nakym volnym mikrofonu?..... Q1 furt plati, plosssiiiim
0 0
reagovat

st39.6

Počkej až někdy Pokemoni půjdou v televizi. Vem mikrofon. Přistrč ho k televizi a zapni REC. Je to tak snadné. :D
445613
Počkej až někdy Pokemoni půjdou v televizi. Vem mikrofon. Přistrč ho k televizi a zapni REC. Je to tak snadné. :D
st39.6
0 0
reagovat
ja vim, ze je to zakazany, ale nevite nekdo, kde splasit pokemonsky theme v cestine?..... plosiiiim
445612
ja vim, ze je to zakazany, ale nevite nekdo, kde splasit pokemonsky theme v cestine?..... plosiiiim
0 0
reagovat
ja si rikam, sem dokonce na chvili instalnul of.klienta, esli me qip nezradilo...ale ted mi to treba zas jede....
445611
ja si rikam, sem dokonce na chvili instalnul of.klienta, esli me qip nezradilo...ale ted mi to treba zas jede....
0 0
reagovat

st39.6

Ne, údajně to padá všude a i oficiální klienty, takže problém je někde na serverech...
445610
Ne, údajně to padá všude a i oficiální klienty, takže problém je někde na serverech...
st39.6
0 0
reagovat
semto jenom ja, komu nejede icq?....
445609
semto jenom ja, komu nejede icq?....
0 0
reagovat
:+:D
445608
*:+**:D*
0 0
reagovat
"A hlavně je tam téměř vemi dobře vidět nějaký ten vlk nebo co to je.." :D
445607
"A hlavně je tam téměř vemi dobře vidět nějaký ten vlk nebo co to je.." *:D*
0 0
reagovat

Lady in the Water

Tady máte jednominuový TV Spot, který nyní brázdí vody na TheMovieBox.net!! Je fakt úžasný a ten dívčí hlas který říká název filmu + rating a datum uvedení do kin je skutečně NAPROSTO DOKONALÝ!!! A hlavně je tam téměř vemi dobře vidět nějaký ten vlk nebo co to je!! :+

">link
TV SPOT NO.2
445606
Tady máte jednominuový TV Spot, který nyní brázdí vody na TheMovieBox.net!! Je fakt úžasný a ten dívčí hlas který říká název filmu + rating a datum uvedení do kin je skutečně NAPROSTO DOKONALÝ!!! A hlavně je tam téměř vemi dobře vidět nějaký ten vlk nebo co to je!! *:+*

TV SPOT NO.2
Lady in the Water
0 0
reagovat

STcko

Spoiler smazan... tohle by si precetl kazdej... mezi upozornenim na spoiler a spoilerem je prilis kratka odezva. Ale kdyz uz to chces vedet... hraje... je to takovy mrknuti po titulkach, neco jako v jednicce.
445605
Spoiler smazan... tohle by si precetl kazdej... mezi upozornenim na spoiler a spoilerem je prilis kratka odezva. Ale kdyz uz to chces vedet... hraje... je to takovy mrknuti po titulkach, neco jako v jednicce.
STcko
0 0
reagovat
Rob Zombie by to mohl dělat. Scéna z House of 1000 corpses, kde jedna z hrdinek kráčí pod domem Fireflyů úzkou chodbou, až dorazí k obrovským dveřím mi vyráží dech. Je to snímané trochu z podhledu (mám pocit, že tam má snad i zkrácenou sukénku :), je to skvěle barevně a kompozičně poladěné, dobrá hudba, zkrátka taková temná morbidní poetika. Jen co jsem to viděl, vzpomněl jsem si na Alenku v říši divů...
445604
Rob Zombie by to mohl dělat. Scéna z House of 1000 corpses, kde jedna z hrdinek kráčí pod domem Fireflyů úzkou chodbou, až dorazí k obrovským dveřím mi vyráží dech. Je to snímané trochu z podhledu (mám pocit, že tam má snad i zkrácenou sukénku :), je to skvěle barevně a kompozičně poladěné, dobrá hudba, zkrátka taková temná morbidní poetika. Jen co jsem to viděl, vzpomněl jsem si na Alenku v říši divů...
0 0
reagovat
Sobis: Burtonovi nee, ten by z toho udelal zahrobni romantickej muzikál! Tohle by mělo být pořádný psycho, jestli jste tu hru hráli,tak víte. nejvíce ji vystihuje slovo "šílenství"... myslím,že do toho kdysi chtěl dělat Wes Craven, ale naštěstí od toho upustil:-)
445603
Sobis: Burtonovi nee, ten by z toho udelal zahrobni romantickej muzikál! Tohle by mělo být pořádný psycho, jestli jste tu hru hráli,tak víte. nejvíce ji vystihuje slovo "šílenství"... myslím,že do toho kdysi chtěl dělat Wes Craven, ale naštěstí od toho upustil:-)
0 0
reagovat
Ja byl dneska na Prairie Home Companion... nejen, ze zase vyborne hraje, ale slusi ji to tam i v poloze obycejny nenafinteny holky. V Mean Girls byla bozi, jeji vychrtlejsi verze me uz tak nebavi. Na obranu Shushiky musim dodat, ze co se b ulvarnich klevetu tyce, tj. drog, sexu, plastik, pozovani v Playboyi a oralniho uspokojovani na zachodcich v hollywoodskych restauracich, ma malokdo takovy prehled. Zcela vazne mineno.8):+
445602
Ja byl dneska na Prairie Home Companion... nejen, ze zase vyborne hraje, ale slusi ji to tam i v poloze obycejny nenafinteny holky. V Mean Girls byla bozi, jeji vychrtlejsi verze me uz tak nebavi. Na obranu Shushiky musim dodat, ze co se b ulvarnich klevetu tyce, tj. drog, sexu, plastik, pozovani v Playboyi a oralniho uspokojovani na zachodcich v hollywoodskych restauracich, ma malokdo takovy prehled. Zcela vazne mineno.*8)**:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se