Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124041 - 124060 Napsat příspěvek
:D no popcorn nemám, tak bude stačit vokno
445706
*:D* no popcorn nemám, tak bude stačit vokno
0 0
reagovat

fluke

kua, sem pomalej :(
445705
kua, sem pomalej :(
fluke
0 0
reagovat

fluke

cool, udelej si popcorn a koukni se na den pote ;)
445704
cool, udelej si popcorn a koukni se na den pote ;)
fluke
0 0
reagovat
To je jak v Den poté
445703
To je jak v Den poté
0 0
reagovat
Ty vole tady na čerňáku se problala bouřka jako svině! není nic vidět, padaj kroupy a normalně popelnice lítaj po zemi jak kusy papíru, zatím to narazilo do pár aut a trhaj se i stromy!:o
445702
Ty vole tady na čerňáku se problala bouřka jako svině! není nic vidět, padaj kroupy a normalně popelnice lítaj po zemi jak kusy papíru, zatím to narazilo do pár aut a trhaj se i stromy!*:o*
0 0
reagovat
este do toho tahej bloky ;ú)
445701
este do toho tahej bloky ;ú)
0 0
reagovat
Kocour: já vím,já se jen už předem přiznávám,že bloky nečtu vůbec (ale jeden jsem už asi kdysi četl:-))
445700
Kocour: já vím,já se jen už předem přiznávám,že bloky nečtu vůbec (ale jeden jsem už asi kdysi četl:-))
0 0
reagovat

Vincent

Je to Crouching Cops, Hidden Badges, použij logiku ne. Policajtí by mohli bejt schovaný, ale krčící se odznaky..hmm to asi ne:) ale je to nejlepší Seagalovka:+
445699
Je to Crouching Cops, Hidden Badges, použij logiku ne. Policajtí by mohli bejt schovaný, ale krčící se odznaky..hmm to asi ne*:)* ale je to nejlepší Seagalovka*:+*
Vincent
0 0
reagovat

maty39

stranky porad existujou (hkstars.idisk.cz), jen hosting trochu rozpatlal domenu a ta prestala bejt spojena s celkem. Stalo se to i s trailerzone.net. budu se snazit to nejak poresit. dik za zajem. :)
445698
stranky porad existujou (hkstars.idisk.cz), jen hosting trochu rozpatlal domenu a ta prestala bejt spojena s celkem. Stalo se to i s trailerzone.net. budu se snazit to nejak poresit. dik za zajem. :)
maty39
0 0
reagovat
Voldemorta?
445697
Voldemorta?
0 0
reagovat
Chci se zeptat (vy vite koho;)), co je s hkstars.net. Momentálně se na ní nejde ani dostat. Možná už se někdo ptal, nevim. Pak teda pardon ale zajímalo by mě to:)
445696
Chci se zeptat (vy vite koho*;)*), co je s hkstars.net. Momentálně se na ní nejde ani dostat. Možná už se někdo ptal, nevim. Pak teda pardon ale zajímalo by mě to*:)*
0 0
reagovat
Ne blogy... na obzoru! ;)
445695
Ne blogy... na obzoru! ;)
0 0
reagovat
hehe,dobře,přiznávám se že všechno na MZ nečtu (blogy vůbec:D)
445694
hehe,dobře,přiznávám se že všechno na MZ nečtu (blogy vůbec*:D*)
0 0
reagovat

Merlin

Proc se vzdycky dobrovolne v diskuzi usvedcujete z toho, ze MZ poradne nectete? :) (na obzoru, pred vikendem... :)
445693
Proc se vzdycky dobrovolne v diskuzi usvedcujete z toho, ze MZ poradne nectete? :) (na obzoru, pred vikendem... :)
Merlin
0 0
reagovat
link první český 3D animovaný film, na stránce doporučuji zejména interaktivní vemeno:D
445692
http://www.aaa-studio.cz/povesti/ první český 3D animovaný film, na stránce doporučuji zejména interaktivní vemeno*:D*
0 0
reagovat
lol! :D
445691
lol! *:D*
0 0
reagovat
Nedela si srandu. Se Seagalemurcite ne. To vim. :D
445690
Nedela si srandu. Se Seagalemurcite ne. To vim. *:D*
0 0
reagovat
ja si spis myslim, ze si z nas nekdo dela srandu a schvalne napodoobuje michaela baye...
445689
ja si spis myslim, ze si z nas nekdo dela srandu a schvalne napodoobuje michaela baye...
0 0
reagovat
spis o hlasku tydne :D:+
445688
spis o hlasku tydne *:D**:+*
0 0
reagovat
dopi: ty si koledujes o vyprask :D
445687
dopi: ty si koledujes o vyprask *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se