Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 12381 - 12400 Napsat příspěvek
reaguje na: Milosh
Klidně se uchyluj nebo úchyluj. I don't mind. ¯\_(ツ )_/¯
837110
Klidně se uchyluj nebo úchyluj. I don't mind. ¯\_(ツ )_/¯
837107
3 -6
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Aneb když mi dojdou argumenty, tak se uchýlím k osobním invektivám. 
837107
Aneb když mi dojdou argumenty, tak se uchýlím k osobním invektivám. 
837068
9 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Yep, ráno v Pražským MHD  a odpoledne je to fakt náročný. Hlavně v létě když je v metru trochu chladněji a ty mrchy si nevezmou podprsenku :D?):))
837104
Yep, ráno v Pražským MHD  a odpoledne je to fakt náročný. Hlavně v létě když je v metru trochu chladněji a ty mrchy si nevezmou podprsenku *:D**?)**:))*
837079
5 -5
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Hlavně je tu příšerně moc lákadel. Po Milkovi je tu pojmenováno x věcí. S jedním starším člověkem jsem se tu bavil o milnících v městské historii a o něm mluvil chvilku. 
837096
Hlavně je tu příšerně moc lákadel. Po Milkovi je tu pojmenováno x věcí. S jedním starším člověkem jsem se tu bavil o milnících v městské historii a o něm mluvil chvilku. 
837093
1 -3
reagovat
A jo, tu fotku, kde pózuješ před Golden Gate, jsem viděl na Facebooku. San Francisco musí být prima město. Měl bych si po letech znovu pustit Van Santova Milka. :)
837093
A jo, tu fotku, kde pózuješ před Golden Gate, jsem viděl na Facebooku. San Francisco musí být prima město. Měl bych si po letech znovu pustit Van Santova Milka. *:)*
837092
3 -4
reagovat
No já jsem teď ve městě, které bylo dříve označováné za hlavní město homosexuálů. Což tu až na duhové a jiné podobné vlajky až tolik vidět není. Ale když už vidím hubenou vyšší dámskou postavu v ženských šatech, tak je to tu většinou chlap. 
837092
No já jsem teď ve městě, které bylo dříve označováné za hlavní město homosexuálů. Což tu až na duhové a jiné podobné vlajky až tolik vidět není. Ale když už vidím hubenou vyšší dámskou postavu v ženských šatech, tak je to tu většinou chlap. 
837090
2 -1
reagovat
Takže říkáš, že v Americe jsou hezcí Američané? 8)
837090
Takže říkáš, že v Americe jsou hezcí Američané? *8)*
837084
1 -4
reagovat
No... někdy to tak na mě může působit. ;)
837089
No... někdy to tak na mě může působit. *;)*
837088
2 -3
reagovat
Když o někom napíšu, že je kretén, tak to znamená, že vytvářím seznam kreténů? 

A nebo link
837088
Když o někom napíšu, že je kretén, tak to znamená, že vytvářím seznam kreténů?  A nebo https://www.youtube.com/watch?v=5C1yzZrjGNA
837087
4 -3
reagovat
Tak proč Marvina teda nazýváš antisemitou, když ničím takovým vůbec není? A ano, jsem jedním z těch, kdo mu dal plusko.
837087
Tak proč Marvina teda nazýváš antisemitou, když ničím takovým vůbec není? A ano, jsem jedním z těch, kdo mu dal plusko.
837086
2 -3
reagovat
Žádný seznam nedělám, pls nevymýšlej si nebo se nauč číst nebo obojí. 
837086
Žádný seznam nedělám, pls nevymýšlej si nebo se nauč číst nebo obojí. 
837085
2 -3
reagovat
Tvůj seznam údajných antisemitů. To je Marvin, já... jistě se najde někdo další. ;)
837085
Tvůj seznam údajných antisemitů. To je Marvin, já... jistě se najde někdo další. *;)*
837080
2 -3
reagovat
reaguje na: departed
Na zadky a nohy jsem se tu musel odnaučit přestat dívat. Ty hubenější většinou nepatří ženám...
837084
Na zadky a nohy jsem se tu musel odnaučit přestat dívat. Ty hubenější většinou nepatří ženám...
837081
2 -1
reagovat
Seagal byl idiot odjakživa. Myslím, že by to tehdy řeklo víc lidí....

Oproti tomu překvapil Depardieu, který ostře odsoudil Putina a vrátil se do Francie. Příjemně mne překvapila ukázka na jeho nového Magreita, ještě to tam má!
837083
Seagal byl idiot odjakživa. Myslím, že by to tehdy řeklo víc lidí.... Oproti tomu překvapil Depardieu, který ostře odsoudil Putina a vrátil se do Francie. Příjemně mne překvapila ukázka na jeho nového Magreita, ještě to tam má!
837070
2 -2
reagovat
Úplně tě chápu, kór ještě teď v létě. To se do těch zadků a nohou zamilovává daleko snadněji.
837081
Úplně tě chápu, kór ještě teď v létě. To se do těch zadků a nohou zamilovává daleko snadněji.
837079
4 0
reagovat
OK, ale jaký seznam? 
837080
OK, ale jaký seznam? 
837073
1 -1
reagovat
reaguje na: departed
To je i tady v USA, v Praze se v létě zamiluju 5x za průměrnou cestu MHD a tady jsem za prvních 10 dní viděl 2 opravdu krásný ženský a to byla ještě jedna z Portorika a druhá vypadala na Rusko. 
837079
To je i tady v USA, v Praze se v létě zamiluju 5x za průměrnou cestu MHD a tady jsem za prvních 10 dní viděl 2 opravdu krásný ženský a to byla ještě jedna z Portorika a druhá vypadala na Rusko. 
837078
4 -1
reagují: Vincent, RainMakeR, departed
reagovat
A jinak ty vole!! úplně jsem zapomněl, jak nádherný holky tu jsou. V Anglii máte co dělat, abyste narazili na opravdu pohlednou holku, zatímco v Čechách je krásná opravdu každá druhá až je mi z toho smutno, o co přicházím. Ta česká kvalita se holt nezapře. 8)
837078
A jinak ty vole!! úplně jsem zapomněl, jak nádherný holky tu jsou. V Anglii máte co dělat, abyste narazili na opravdu pohlednou holku, zatímco v Čechách je krásná opravdu každá druhá až je mi z toho smutno, o co přicházím. Ta česká kvalita se holt nezapře. *8)*
11 0
reagují: pepo, AndyKaufman
reagovat
Jinak dobře vy, mám ještě co dělat teda. To všechno nestihnu. :o

Párek v rohlíku už jsem teda měl. A Frgál si dávám akorát ráno, už na mě čeká na kuchyňský lince. :+ Utopence jsem si mohl dát dneska, ale radši jsem šel do topinky s masovou směsí.
837077
Jinak dobře vy, mám ještě co dělat teda. To všechno nestihnu. *:o* Párek v rohlíku už jsem teda měl. A Frgál si dávám akorát ráno, už na mě čeká na kuchyňský lince. *:+* Utopence jsem si mohl dát dneska, ale radši jsem šel do topinky s masovou směsí.
4 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Anglie
837076
Anglie
837025
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se