Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 123921 - 123940 Napsat příspěvek
imf: ok,odborník na Spideyho nejsem, přiznám se že s Green Goblinem jsem nic nečetl. Ale stejně mě polovina "bojových" sekvencí rozesmála, protože GG se v tom obleku očividně ani nemohl pořádně hýbat a helmu skoro neunesl...
445841
imf: ok,odborník na Spideyho nejsem, přiznám se že s Green Goblinem jsem nic nečetl. Ale stejně mě polovina "bojových" sekvencí rozesmála, protože GG se v tom obleku očividně ani nemohl pořádně hýbat a helmu skoro neunesl...
0 0
reagovat

Merlin

Trapna mozna, nejslavnejsi urcite. A to se pocita, Einsteine. ;)
445840
Trapna mozna, nejslavnejsi urcite. A to se pocita, Einsteine. ;)
Merlin
0 0
reagovat
Bojim se hlavně zpracování Venoma.. Lizard by byl v tomhle ohledu ještě tvrdší oříšek..
445839
Bojim se hlavně zpracování Venoma.. Lizard by byl v tomhle ohledu ještě tvrdší oříšek..
0 0
reagovat

sohaj

Lucasfilm si vždy poradí, Skywalker sound poskytuje zvuky filmům, hrám apod. takže trochu out a LucasBooks, kámo víš vůbec co je Expanded Universe? Ta by zkrachovala jedině, že bys postřílel půlku spisovatelů, zapálil jejich centrum a unesl jejich manažery;)
445838
Lucasfilm si vždy poradí, Skywalker sound poskytuje zvuky filmům, hrám apod. takže trochu out a LucasBooks, kámo víš vůbec co je Expanded Universe? Ta by zkrachovala jedině, že bys postřílel půlku spisovatelů, zapálil jejich centrum a unesl jejich manažery*;)*
sohaj
0 0
reagovat
ale proč zrovna Goblin? stejně se mi zdálo docela odvážný,že hned do prvního dílu dali takovou trapnou obludu:D. zato Octopus byl skvělej záporák.hezký,nenásilný chapadla,kostým,dobrej herec (to je Dafoe taky,ale co jsme z něj viděli,že). Taky by tam mohli brzo dát toho...no,toho ještěra.
445837
ale proč zrovna Goblin? stejně se mi zdálo docela odvážný,že hned do prvního dílu dali takovou trapnou obludu*:D*. zato Octopus byl skvělej záporák.hezký,nenásilný chapadla,kostým,dobrej herec (to je Dafoe taky,ale co jsme z něj viděli,že). Taky by tam mohli brzo dát toho...no,toho ještěra.
0 0
reagovat
Budou snad pracovat na dalších filmech, tak jako ILM, ne? Ještě ke Spidimu - pochybuji že Ousbournovi (nebo jak se píšou) budou mít stejnou velikost...
445836
Budou snad pracovat na dalších filmech, tak jako ILM, ne? Ještě ke Spidimu - pochybuji že Ousbournovi (nebo jak se píšou) budou mít stejnou velikost...
0 0
reagovat
Raimi z toho dělá pěknou klasiku.. jak v comicsech, tak snad i ve filmech se budou záporáci vracet jen co je Spidey vyhodí na dlažbu :)
445835
Raimi z toho dělá pěknou klasiku.. jak v comicsech, tak snad i ve filmech se budou záporáci vracet jen co je Spidey vyhodí na dlažbu :)
0 0
reagovat
Tak by mě zajímalo, co teď bude se společnostmi Lucasfilm, Skywalker Sound či LucasBooks? Nemůže mít fakt, že Star Wars filmy už skončily, negativní dopad na tyto společnosti? :o
445834
Tak by mě zajímalo, co teď bude se společnostmi Lucasfilm, Skywalker Sound či LucasBooks? Nemůže mít fakt, že Star Wars filmy už skončily, negativní dopad na tyto společnosti? *:o*
0 0
reagovat
No jo no... Ale oni ho stejně vylepší... Minimálně triky jsou vyspělejší...
445833
No jo no... Ale oni ho stejně vylepší... Minimálně triky jsou vyspělejší...
0 0
reagovat
Kdyz ma kostym po fotrovi, tak logicky bude prakticky stejnej :-)
445832
Kdyz ma kostym po fotrovi, tak logicky bude prakticky stejnej :-)
0 0
reagovat
On to přece nebude tentýš goblin, ne? Když jeho syn, tak trochu jiný zjev...
445831
On to přece nebude tentýš goblin, ne? Když jeho syn, tak trochu jiný zjev...
0 0
reagovat
fůj,to má bejt jako ob díl stejnej záporák,jo? navíc je hnusnej. Ale ta teaser se těším,všude jenom black spidey a dark atmosféra,to je něco pro mě.
445830
fůj,to má bejt jako ob díl stejnej záporák,jo? navíc je hnusnej. Ale ta teaser se těším,všude jenom black spidey a dark atmosféra,to je něco pro mě.
0 0
reagovat
Jsem vám říkal, že tam bude Goblin ;)
445829
Jsem vám říkal, že tam bude Goblin ;)
0 0
reagovat
jo,pokud ještě někdo chtěl tu kolekci hudby z trailerů (+ X-ray dog,cca 95 skladeb),ať se mi ozve do pošty
445828
jo,pokud ještě někdo chtěl tu kolekci hudby z trailerů (+ X-ray dog,cca 95 skladeb),ať se mi ozve do pošty
0 0
reagovat
Cival: doufám ale, že nebude nosit ten Goblinův obleček. Musíte Green Goblin vypadal jako z hračkářství
445827
Cival: doufám ale, že nebude nosit ten Goblinův obleček. Musíte Green Goblin vypadal jako z hračkářství
0 0
reagovat
wah ale ten teaser sounds pretty cool
445826
wah ale ten teaser sounds pretty cool
0 0
reagovat
Popis">link teaseru na Spideyho 3 me docela nazhavuje. Hlavne "1:07 person on green goblin flying gizmo" - James Franco to konecne roztoci :-)
445825
Popis teaseru na Spideyho 3 me docela nazhavuje. Hlavne "1:07 person on green goblin flying gizmo" - James Franco to konecne roztoci :-)
0 0
reagovat
""recenzent"" imf se ozval:-)
445824
""recenzent"" imf se ozval:-)
0 0
reagovat
Vidis vidis... ja ti rikal, ze ji tu fotku nemas davat. :) Navic soude podle toho textu byl dneska nekdo prilis dlouho na slunicku. :)
445823
Vidis vidis... ja ti rikal, ze ji tu fotku nemas davat. :) Navic soude podle toho textu byl dneska nekdo prilis dlouho na slunicku. :)
0 0
reagovat
fuj, uprimne sem se te lek azi
445822
fuj, uprimne sem se te lek azi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se