Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 123901 - 123920 Napsat příspěvek
Teda Sandman jako jo-o. A Raimi se s tou temnotou zda se moc s*at nebude :-)
445861
Teda Sandman jako jo-o. A Raimi se s tou temnotou zda se moc s*at nebude :-)
0 0
reagovat
Kuk">link na černýho Spideyho :-)
445860
Kuk na černýho Spideyho :-)
0 0
reagovat
A dost... :) warez, at uz prosby nebo linky, si nechte nekam, kde je na to nekdo zvedavej. Tj. treba do vzkazniku...
445859
A dost... :) warez, at uz prosby nebo linky, si nechte nekam, kde je na to nekdo zvedavej. Tj. treba do vzkazniku...
0 0
reagovat
no asi zejtra ;)
445858
no asi zejtra ;)
0 0
reagovat
jo a jak to teda bude s tím Teaserem na Spideho? zítra je v USA premiéra, tak za jak dlouho bude na netu (v nějaké normální kvalitě)?
445857
jo a jak to teda bude s tím Teaserem na Spideho? zítra je v USA premiéra, tak za jak dlouho bude na netu (v nějaké normální kvalitě)?
0 0
reagovat

sohaj

Lucas planuje animovany aj hrany serial zo sveta Star Wars (napr. co sa dialo medzi 3 a 4 epizodou, ale bez hlavnych postav z filmov), takze o robotu maju vo filmovej oblasti postarane.
445856
Lucas planuje animovany aj hrany serial zo sveta Star Wars (napr. co sa dialo medzi 3 a 4 epizodou, ale bez hlavnych postav z filmov), takze o robotu maju vo filmovej oblasti postarane.
sohaj
0 0
reagovat
ale ale deti
445855
ale ale deti
0 0
reagovat

Munnky

Pres torrenty, muzes si vybrat: link
445854
Pres torrenty, muzes si vybrat: http://isohunt.com/torrents.php?ihq=superman+3&ext=&op=and
Munnky
0 0
reagovat
jj, prej to melo presplhat ctvrt miliardy... (nejdrazsi film?)
445853
jj, prej to melo presplhat ctvrt miliardy... (nejdrazsi film?)
0 0
reagovat
Film mozna stal 260, musime pripocitat jeste reklamu, ta nejake ty miliony prida, takze tech 300 je realnych.
445852
Film mozna stal 260, musime pripocitat jeste reklamu, ta nejake ty miliony prida, takze tech 300 je realnych.
0 0
reagovat
a pritom ma urcite skoro 300 ;)
445851
a pritom ma urcite skoro 300 ;)
0 0
reagovat
Už jsem z toho jelen. Na Box Office píšou, že Supermanův rozpočet je 260 melounů a na IMDb 185.:(
445850
Už jsem z toho jelen. Na Box Office píšou, že Supermanův rozpočet je 260 melounů a na IMDb 185.*:(*
0 0
reagovat

Superman

Nazdárek přátelé chtěl jsem se zeptat jestli nahodou někdo z vas neví kdepak by se daly sehnat další díly Supermana 3 - 4 ?? s Reevem PS: díky moc když někdo odpoví PEACE
445849
Nazdárek přátelé chtěl jsem se zeptat jestli nahodou někdo z vas neví kdepak by se daly sehnat další díly Supermana 3 - 4 ?? s Reevem PS: díky moc když někdo odpoví PEACE
Superman
0 0
reagovat
Konečně můžu jít na Harryho Calahana:+;)
445848
Konečně můžu jít na Harryho Calahana*:+**;)*
0 0
reagovat
Kocour: dík. Sem byl nějakej zmatenej protože na některejch turistickejch stránkách se našel, že to byla Spiš.
445847
Kocour: dík. Sem byl nějakej zmatenej protože na některejch turistickejch stránkách se našel, že to byla Spiš.
0 0
reagovat

Strike

Kuk.">link
445846
Strike
0 0
reagovat
Totálně mimo: vím že, je to základní filmová vědomost, ale teď si nejsem úplně jistej. Točilo se Tajemství hradu v Karpatech na Spišském hradě?? Please pomoc:D
445845
Totálně mimo: vím že, je to základní filmová vědomost, ale teď si nejsem úplně jistej. Točilo se Tajemství hradu v Karpatech na Spišském hradě?? Please pomoc*:D*
0 0
reagovat
Mě by vůbec nevadilo, kdyby se třeba řešil vztah Gwen a Mary Jane.. ať už jakejkoliv .. ehm :)
445844
Mě by vůbec nevadilo, kdyby se třeba řešil vztah Gwen a Mary Jane.. ať už jakejkoliv .. ehm :)
0 0
reagovat

Spidy 3

Podle mě tam Goblin bude minimálně. Nejvíc se to přece vždycky točí kolem Spidyho a hlavního záporaka a to GG nebude.
445843
Podle mě tam Goblin bude minimálně. Nejvíc se to přece vždycky točí kolem Spidyho a hlavního záporaka a to GG nebude.
Spidy 3
0 0
reagovat

Fluke

Takže žádné stresy...;)
445842
Takže žádné stresy...*;)*
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se