reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 123861 - 123880
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 6193
- 6194
- 6195
- .
- 6690
- 6691
duro: Vzhledem k tomu, jak zboznuju Spideyho 2 me ta temnota tak maximalne privede do hrobu. U tak dokonalejch filmu se umira :-)
reagovat
|
No je fakt, že táto temnota je niečo, čo by Spideyho v mojich očiach mohla konečne priblížiť k absolútnemu hodnoteniu.
reagovat
|
Teda Raimi je rychlík Fakt paráda, vypadá to, že to bude díl od dílu lepší...a jak na to koukám tak o hodně
reagovat
|
úá, mám chuť začít tady zcela nepokrytě Bayovsky vyřvávat. Podle Teaseru bych ani neřekl,že jde o Spideho.Spousta tmavejch filtrů, "Dark Maguire" vypadá i v civilu zajímavě frackovitě, Sandman je nádhernej,atmosféra bude doufám černá jako Batmanovy slipy...
reagovat
|
Ehm
To jo ale ja si chci stahovat videa vic na HDD a tu někde dříve byla ta stránka co to stahne za mě a ja si to pak savnu.
reagovat
|
ravenhorn
V klipech je odkaz primo na to FLV video... nevim co resis. ;)
reagovat
|
Prosim help
Jak je tu ta stranka co tu již jednou někdo řekl jak se tam daj dat odkazy na youtube a ono to stahne to FLV video?
Pls
Pls
reagovat
|
nejhorsi je, ze YouTube zda se neprelouskne ten flv file, kerej je asi nak naprclej, pac mi nesel prekopat ani v programech, ktery mi zatim DYCKY fungovaly.
reagovat
|
Ten teaser je fantasticky! Som cakal ze to skonci akurat zaberom na temneho Spideyho a Raimi na mna vybalil salvu ktora sa moze rovnat najlepsim trailerom tohto roka. Chcem HD a nemusim byt Michael!!:)
reagovat
|
TOP Diskuze
4310 nejočekávanějších filmů roku 2025 30Sony oznámilo filmové Helldivers a Horizon Zero Dawn 42Nosferatu: Recenze 24Výsledky 82. Zlatých glóbů: Bodovali Brutalista, Emilia Pérez i Čarodějka, Substance a animák Kočičí odysea 14První reakce: Whannellův Vlčí muž je prý hororová pecka 19Jason Momoa si v novém DC zahraje drsného mimozemského zloducha 14Warrior: V.I.M. 13Víkendový výplach #801 o Breaking Bad a Anakinovi 11První dojmy: Porotce č. 2 Clinta Eastwooda 11MovieZone Live #240 o Porotci č. 2 a pecce Better Man už v pondělí ve 21:30