Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 123821 - 123840 Napsat příspěvek
st39.6 : no...ta tvoje ikonka je jak z nějakýho crazy klipu od White Stripes:D
445942
st39.6 : no...ta tvoje ikonka je jak z nějakýho crazy klipu od White Stripes*:D*
0 0
reagovat
:D:D:D:D:D:D
445941
*:D**:D**:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Promluvil clovek s nejhnusnejsi ikonkou na cely MZ... :-)
445940
Promluvil clovek s nejhnusnejsi ikonkou na cely MZ... :-)
0 0
reagovat
ja sem v ikonkovy elite...horsi je to s takovou azazel :D
445939
ja sem v ikonkovy elite...horsi je to s takovou azazel *:D*
0 0
reagovat
to jsem neslyšel:-) vy taky nevypadáte jako ikonková elita:))
445938
to jsem neslyšel:-) vy taky nevypadáte jako ikonková elita*:))*
0 0
reagovat
:)
445937
*:)*
0 0
reagovat
dobry, tady vypada jak gay s leprou ;)
445936
dobry, tady vypada jak gay s leprou ;)
0 0
reagovat
hotovo (a opovažte se říct,že tady vypadá míň zlej!:D(
445935
hotovo (a opovažte se říct,že tady vypadá míň zlej!*:D*(
0 0
reagovat
prosím, svět by byl hezčí:D
445934
prosím, svět by byl hezčí*:D*
0 0
reagovat
když nebudete zlobit,tak si jí brzy změním...na jiného Henryho:D
445933
když nebudete zlobit,tak si jí brzy změním...na jiného Henryho*:D*
0 0
reagovat
zejo? me taky depta, mam z toho trochu husinu, kdyz ten xicht vidim...je takovej desne evil
445932
zejo? me taky depta, mam z toho trochu husinu, kdyz ten xicht vidim...je takovej desne evil
0 0
reagovat
8)
445931
*8)*
0 0
reagovat
Merlin: Hele jak teďka dokoukávám 2.řadu The Lost, tak mě začíná ta tvoje ikonka štvát:D...Henry:)
445930
Merlin: Hele jak teďka dokoukávám 2.řadu The Lost, tak mě začíná ta tvoje ikonka štvát*:D*...Henry:)
0 0
reagovat
...jediná chyba bude asi v tom, že po premiéře budu muset každému vysvětlovat,že ta mou milovaná,nejlepší komiksová postava Sandman není ten chlap ze Spideho,co se mění v písek:-)
445929
...jediná chyba bude asi v tom, že po premiéře budu muset každému vysvětlovat,že ta mou milovaná,nejlepší komiksová postava Sandman není ten chlap ze Spideho,co se mění v písek:-)
0 0
reagovat
škrabošku asi ani moc neužije v dalším záběru ji už nemá, kostým je jiný,ale stejně vypadá trošičku trapně...
445928
škrabošku asi ani moc neužije v dalším záběru ji už nemá, kostým je jiný,ale stejně vypadá trošičku trapně...
0 0
reagovat
LIDI, Goblin je JINAČÍ!!!! Jsem si to zastavil a namísto helmy má jen škrabošku, čili jiný kostým!!! A kevšemu i kostým vypadá ÚPLNĚ jinak...
445927
LIDI, Goblin je JINAČÍ!!!! Jsem si to zastavil a namísto helmy má jen škrabošku, čili jiný kostým!!! A kevšemu i kostým vypadá ÚPLNĚ jinak...
0 0
reagovat
ježiš to je žrádlo. Normálně bych namítnul,že tmavé filtry a černý obleček ještě nedělá temný film, ale tady jim to žeru i s navijákem (a klidně bych se dorazil i tím Raimiho připravovaným Gottovým životopisem):D
445926
ježiš to je žrádlo. Normálně bych namítnul,že tmavé filtry a černý obleček ještě nedělá temný film, ale tady jim to žeru i s navijákem (a klidně bych se dorazil i tím Raimiho připravovaným Gottovým životopisem)*:D*
0 0
reagovat
Tak jsem konečně v plné kráse postřehl toho sandmana... A je to co tam prolítá ten Goblin? Nejsem si furt jistý... Je to dost dobré, opravdu jsem natěšený!!! P.S.: Jsou už přesměrováni tady, neměly by být už problémy....
445925
Tak jsem konečně v plné kráse postřehl toho sandmana... A je to co tam prolítá ten Goblin? Nejsem si furt jistý... Je to dost dobré, opravdu jsem natěšený!!! P.S.: Jsou už přesměrováni tady, neměly by být už problémy....
0 0
reagovat
i na chatu sem linkoval, nevim was ist problem ;) ..... anyway tohle je naprosto rulooozni!!!!! N.A.P.R.O.S.T.O!!! a to vokno na konci... hh ;)
445924
i na chatu sem linkoval, nevim was ist problem ;) ..... anyway tohle je naprosto rulooozni!!!!! N.A.P.R.O.S.T.O!!! a to vokno na konci... hh ;)
0 0
reagovat

karlos

po cem je shanka? mas tu dva linky... na HD i SD kvalitu... co ti chybi? ;)
445923
po cem je shanka? mas tu dva linky... na HD i SD kvalitu... co ti chybi? ;)
karlos
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se