Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 123801 - 123820 Napsat příspěvek
Já jdu... je čas vyměnit dresy ;)
445970
Já jdu... je čas vyměnit dresy ;)
0 0
reagovat
Rekrutovat pisalky u pripadne budouci konkurence, tak tomu rikam "mit koule" :D8)
445969
Rekrutovat pisalky u pripadne budouci konkurence, tak tomu rikam "mit koule" *:D**8)*
0 0
reagovat
Zdravím, hledám lidi na nový web o filmu, který bude především v angličtině, ale bude to vlastně i česky, takže pokud umíte jenom česky, někdo na překlad už se najde. Na věku nezáleží, zatím nelze finančně odměňovat. Zájemci pište na kasha@erkya.com nebo na ICQ: 245-971-261. Předem díky. www.movies.erkya.com
445968
Zdravím, hledám lidi na nový web o filmu, který bude především v angličtině, ale bude to vlastně i česky, takže pokud umíte jenom česky, někdo na překlad už se najde. Na věku nezáleží, zatím nelze finančně odměňovat. Zájemci pište na kasha@erkya.com nebo na ICQ: 245-971-261. Předem díky. www.movies.erkya.com
0 0
reagovat
Ja zítra vyrážím... ale těch 39 filmů, co jsem si naklikal do programu, asi nedám :)
445967
Ja zítra vyrážím... ale těch 39 filmů, co jsem si naklikal do programu, asi nedám *:)*
0 0
reagovat
dick: S Kocourem, Shushikou a mnou urcite po celou dobu, s imfem taky v nejakou tu chvilku :-)
445966
dick: S Kocourem, Shushikou a mnou urcite po celou dobu, s imfem taky v nejakou tu chvilku :-)
0 0
reagovat
Merlin: včera jsme tam byli se školou na exkurzi :o)))
445965
Merlin: včera jsme tam byli se školou na exkurzi :o)))
0 0
reagovat
Merlin: Chvalim... Zlin je super a filmovka taky;)
445964
Merlin: Chvalim... Zlin je super a filmovka taky*;)*
0 0
reagovat
tak panove s kolika z vas se uvidim na FF v KV ??? :D8)
445963
tak panove s kolika z vas se uvidim na FF v KV ??? *:D**8)*
0 0
reagovat
hi hi hi,tak mi přišel dopis,že mě přijímají na Filmovou školu ve Zlíně,to bude maso:D
445962
hi hi hi,tak mi přišel dopis,že mě přijímají na Filmovou školu ve Zlíně,to bude maso*:D*
0 0
reagovat
Hrůza, včera se mi zdál sen, že chce Alexander Aja točit komedii s Luďkem Sobotou :)) Probudil jsem se zlitej potem :))
445961
Hrůza, včera se mi zdál sen, že chce Alexander Aja točit komedii s Luďkem Sobotou *:))* Probudil jsem se zlitej potem *:))*
0 0
reagovat

imf

Já Spawna neurážel. Jako děcko jsem z toho v kině byl úplně vedle. Teď si z té doby plním resty a postupně louskám komiks, když mám čas :)
445960
Já Spawna neurážel. Jako děcko jsem z toho v kině byl úplně vedle. Teď si z té doby plním resty a postupně louskám komiks, když mám čas :)
imf
0 0
reagovat
No to byste imho Spawna urazili... na svoji dobu mel VELMI pokrocile a predevsim originalni efekty... (tohle je thajska zalezitost a oni si chlapci hodne radi hraji a prehaneji... podle toho to pak vypada ;)
445959
No to byste imho Spawna urazili... na svoji dobu mel VELMI pokrocile a predevsim originalni efekty... (tohle je thajska zalezitost a oni si chlapci hodne radi hraji a prehaneji... podle toho to pak vypada ;)
0 0
reagovat
xMort, tojo a efekty jsou taky na stejný úrovni:)
445958
xMort, tojo a efekty jsou taky na stejný úrovni:)
0 0
reagovat

sobis87

Vypadá hodně jako Spawn
445957
Vypadá hodně jako Spawn
sobis87
0 0
reagovat
tohle je hodně ujetý.. link
445956
tohle je hodně ujetý.. http://www.youtube.com/watch?v=TkcngskE8bM&search=Mercury%20man
0 0
reagovat
Cival, pekna fotka :)))
445955
Cival, pekna fotka :)))
0 0
reagovat
super!
445954
super!
0 0
reagovat
Jo... tak za půl hodinky ;)
445953
Jo... tak za půl hodinky ;)
0 0
reagovat
bude v profilu?
445952
bude v profilu?
0 0
reagovat
právě vyšel novej trailer na Lady in the Water...
445951
právě vyšel novej trailer na Lady in the Water...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se