Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 12341 - 12360 Napsat příspěvek
Uf. RIP
837349
Uf. RIP
837346
6 -1
reagovat
reaguje na: Sigi
Nepouštíš ten zvuk náhodou do TWS sluchátek, nebo obecně přes bluetooth? 
837328
Nepouštíš ten zvuk náhodou do TWS sluchátek, nebo obecně přes bluetooth? 
837302
3 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ano, je to můj herní mazlík. V HW problém není. Zkusím teda jiný prohlížeč a lehce mu profouknu vnitřnosti. Zatím děkuji za tipy ;)
837302
Ano, je to můj herní mazlík. V HW problém není. Zkusím teda jiný prohlížeč a lehce mu profouknu vnitřnosti. Zatím děkuji za tipy *;)*
837292
3 0
reagují: Kostěj
reagovat
Blbý dotaz, protože to možná bude herní PC, ale má na to HW? 
837292
Blbý dotaz, protože to možná bude herní PC, ale má na to HW? 
837267
1 -1
reagují: Sigi
reagovat

Princ temnoty je zpět !!!!

link

on se fakt z toho všeho dostal a udělá ještě jedno turné !!! :+
837290
https://youtu.be/AU0zwoXo5Jk on se fakt z toho všeho dostal a udělá ještě jedno turné !!! *:+*
Princ temnoty je zpět !!!!
6 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Už se mi to stalo dvakrát a vyčištění pomohlo. Dokonce jsem to tady už jednou někomu radil a taky mu to pomohlo ty šášo.
837285
Už se mi to stalo dvakrát a vyčištění pomohlo. Dokonce jsem to tady už jednou někomu radil a taky mu to pomohlo ty šášo.
837276
3 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Vyfoť holky v metru a skoč na škopek ještě, ne? :D:D
837284
Vyfoť holky v metru a skoč na škopek ještě, ne? *:D**:D*
837283
3 -4
reagovat
Aktualizuj ovladače a přehrávače, vyčistí PC od prachu, defragmentuj HDD. Vymaž nepotřebný software a další data....  
837283
Aktualizuj ovladače a přehrávače, vyčistí PC od prachu, defragmentuj HDD. Vymaž nepotřebný software a další data....  
837267
1 -4
reagují: verbst
reagovat
Zkus jiny prohlizec treba se pri updatu toho ktery ted pouzivas neco rozesralo.
837277
Zkus jiny prohlizec treba se pri updatu toho ktery ted pouzivas neco rozesralo.
837267
3 -2
reagovat
reaguje na: Milosh
:D evidentne odbornik
837276
*:D* evidentne odbornik
837275
4 -3
reagují: Milosh
reagovat
Tipuju prach na procesoru, který způsobuje přehřívání.
837275
Tipuju prach na procesoru, který způsobuje přehřívání.
837267
3 -1
reagují: speta.jr
reagovat

Pomoc!

Snad se někdo chytne. Poslední dobou se mi na mém PC při koukání na Netflix či HBO začne jaksi lagovat obraz a zvuk. Přitom na notebooku ten problém nemám. Měl někdo podobnou zkušenost a ví třeba čím by to mohlo být? Jsem totální technický antitalent takže jsem skončil akorát tím, že jsem restartoval router a comp. Bez zlepšení. :- 
837267
Snad se někdo chytne. Poslední dobou se mi na mém PC při koukání na Netflix či HBO začne jaksi lagovat obraz a zvuk. Přitom na notebooku ten problém nemám. Měl někdo podobnou zkušenost a ví třeba čím by to mohlo být? Jsem totální technický antitalent takže jsem skončil akorát tím, že jsem restartoval router a comp. Bez zlepšení. *:-* 
Pomoc!
5 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Mimo Miami jsou starsi rocniky, ale v Miami je vyber opravdu pestry, a me se vzdycky holt libily zeny latinskeho puvodu asi vic :) To se tezko takhle rika obecne. Samozrejme se to potom posuzuje pripad od pripadu :)
837251
Mimo Miami jsou starsi rocniky, ale v Miami je vyber opravdu pestry, a me se vzdycky holt libily zeny latinskeho puvodu asi vic :) To se tezko takhle rika obecne. Samozrejme se to potom posuzuje pripad od pripadu *:)*
837220
3 -3
reagovat
reaguje na: DarkSith
Tezko rict. Disney ma dost oddane zakazniky, kteri za jeho produkty pujdou bez ohledu na cokoliv. To mas to samy, co treba v obchodech v CR, kdy ti nekteri nakupujici stejne jdou do Lidlu nebo DM, i kdyz jsou dnes pomalu nejdrazsi. Takze si umim predstavit, ze to zdrazeni Disney zvladne bez problemu. I co se divam... Zaviral za $112, post-market $120. Trosku rozdil oproti warnerackemu investors' call. :)
837230
Tezko rict. Disney ma dost oddane zakazniky, kteri za jeho produkty pujdou bez ohledu na cokoliv. To mas to samy, co treba v obchodech v CR, kdy ti nekteri nakupujici stejne jdou do Lidlu nebo DM, i kdyz jsou dnes pomalu nejdrazsi. Takze si umim predstavit, ze to zdrazeni Disney zvladne bez problemu. I co se divam... Zaviral za $112, post-market $120. Trosku rozdil oproti warnerackemu investors' call. :)
837228
3 0
reagovat
reaguje na: Fixer
Zatím jsem si Disney+ nepořídil a asi jsem dobře udělal. Zdražovat teď v době krize je dost špatný nápad. 
837228
Zatím jsem si Disney+ nepořídil a asi jsem dobře udělal. Zdražovat teď v době krize je dost špatný nápad. 
837221
2 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Fixer
Mrkni na imfův Twitter.)
837226
Mrkni na imfův Twitter.)
837221
2 0
reagovat

A je to tu

Disney+ bude zdražovat. Zatím oficiálně jen USA, ale k nám to jistě dorazi také. Současná cena bude za verzi s reklamou, verze bez reklam o 40% dražší. Jakmile myšak přeskočil Netflix, tak už se nebojí ukázat zuby.
837221
Disney+ bude zdražovat. Zatím oficiálně jen USA, ale k nám to jistě dorazi také. Současná cena bude za verzi s reklamou, verze bez reklam o 40% dražší. Jakmile myšak přeskočil Netflix, tak už se nebojí ukázat zuby.
A je to tu
3 0
reagují: DarkSith, Godlike
reagovat
reaguje na: Vincent
Já si na tebe popravdě vzpomněl, kdyz jsem to viděl. Myslím, že jsi tu kdysi o opaku básnil. 

Nejsou na Floridě jenom důchodkyně? :) 
837220
Já si na tebe popravdě vzpomněl, kdyz jsem to viděl. Myslím, že jsi tu kdysi o opaku básnil.  Nejsou na Floridě jenom důchodkyně? :) 
837203
3 -2
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: Vincent
Aspoň máš z čeho vybírat... ;)
837219
Aspoň máš z čeho vybírat... *;)*
837215
2 -2
reagovat
reaguje na: departed
A bol si uz na Slovensku?8)
837217
A bol si uz na Slovensku?*8)*
837078
3 -2
reagují: departed
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se