Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 12101 - 12120 Napsat příspěvek
reaguje na: verbst
My ji meli za barem na poličce jako to nejlepší a nejdražší, ale nikdy jsem ji nepřišel na chuť. Pak jsem začal sledovat Parks and Rec a najednou jsem ji docenil :D
840097
My ji meli za barem na poličce jako to nejlepší a nejdražší, ale nikdy jsem ji nepřišel na chuť. Pak jsem začal sledovat Parks and Rec a najednou jsem ji docenil *:D*
840093
3 -1
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Je nás víc koukám :D
840093
Je nás víc koukám *:D*
840089
2 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Ale koukam teda, ze Jihlava je nejlepe zasobena v cele republice... :D link
840092
Ale koukam teda, ze Jihlava je nejlepe zasobena v cele republice... :D https://vrtal.cz/johnnie-walker-blue-king-george-v-43-0-7-l.html
3 0
reagovat
Lagavulin schvaluje i Ron Swanson: link

Já ty Skotský moc nemusím, ale tahleta je teda top.
Mám rád jemnější Irský (The Tyrconnell, Greenoore...)
840091
Lagavulin schvaluje i Ron Swanson: https://www.youtube.com/watch?v=ved2HFIQVgc&ab_channel=ParksandRecreation Já ty Skotský moc nemusím, ale tahleta je teda top. Mám rád jemnější Irský (The Tyrconnell, Greenoore...)
3 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Rozhodně Lagaca, Mercedes mezi Whisky. A k tomu DVD Parks and Rec8)
840090
Rozhodně Lagaca, Mercedes mezi Whisky. A k tomu DVD Parks and Rec*8)*
840079
4 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já jsem se po téhle scéně začal cítit jako lepší člověk, protože už jsem to pil :)
840089
Já jsem se po téhle scéně začal cítit jako lepší člověk, protože už jsem to pil :)
840085
9 0
reagují: verbst
reagovat
Akorát mě tam doprdele sere, že mají poslední kus. Já tam snad teďka zavolám, z práce se neuvolním

Momentik, oni asi budou mit e-shop propojenej primo s kamennym obchodem... tim padem neni o cem
840086
Akorát mě tam doprdele sere, že mají poslední kus. Já tam snad teďka zavolám, z práce se neuvolním Momentik, oni asi budou mit e-shop propojenej primo s kamennym obchodem... tim padem neni o cem
1 0
reagovat
Z nějakého whisky clubu by mne za to asi vyhodili, ale kvůli téhle scéně jsem to začal pít. :)
840085
Z nějakého whisky clubu by mne za to asi vyhodili, ale kvůli téhle scéně jsem to začal pít. *:)*
840083
2 -1
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Myslím, že whisky víc rozuměl Gorecki. Ještě jsem si vzpomněl, že moc parádně jako dárek působí japonské whisky. Ono to zní jako bizár, ale opravdu to umí, navíc mají moc elegantní balení.  link
Ale záleží co od toho dárku čekáš, jestli chceš aby mu chutnal, jednoznačně Lagavulin, na dojem že jsi o tom přemýšlel a víš která bije bych koupil něco japonského, jestli chceš ukázat kolik jsi za to utratil, tak Black Label. 
840084
Myslím, že whisky víc rozuměl Gorecki. Ještě jsem si vzpomněl, že moc parádně jako dárek působí japonské whisky. Ono to zní jako bizár, ale opravdu to umí, navíc mají moc elegantní balení.  https://www.alkohol.cz/produkty/nikka-yoichi-whisky-0-7l-45-9994/ Ale záleží co od toho dárku čekáš, jestli chceš aby mu chutnal, jednoznačně Lagavulin, na dojem že jsi o tom přemýšlel a víš která bije bych koupil něco japonského, jestli chceš ukázat kolik jsi za to utratil, tak Black Label. 
1 -1
reagovat
Kdybys přeci jen na poslední chvíli zaváhal 
840083
Kdybys přeci jen na poslední chvíli [url=https://www.youtube.com/watch?v=frbsZ8TGsX8]zaváhal [/url]
840082
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Hele asi tím pádem rozhodnuto, když to potvrzuješ i ty. 3k je za me ideal, to sem si nejak myslel ze do toho vrazim. Díkec :+
840082
Hele asi tím pádem rozhodnuto, když to potvrzuješ i ty. 3k je za me ideal, to sem si nejak myslel ze do toho vrazim. Díkec *:+*
840080
2 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
840081
https://www.alkohol.cz/laphroaig/
840077
1 -1
reagovat
Jak píše Andy, Lagavulin je super volba. Pokud bys chtěl něco levnějšího, tak za mě Glenmorangie Lasanta 12y
840080
Jak píše Andy, Lagavulin je super volba. Pokud bys chtěl něco levnějšího, tak za mě Glenmorangie Lasanta 12y
840077
6 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Super, to vypada moc dobře... Ještě někdo nějaký doporučení, nebo tu mám odpo prostě koupit tohle a labužník to ocení?
840079
Super, to vypada moc dobře... Ještě někdo nějaký doporučení, nebo tu mám odpo prostě koupit tohle a labužník to ocení?
840078
2 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Lagavulin 16y za cca 3k, tady jí mají na prodejně v Jihlavě za 2,9. link
840078
Lagavulin 16y za cca 3k, tady jí mají na prodejně v Jihlavě za 2,9. https://vrtal.cz/lagavulin-16-yo-43-0-7l.html
5 -1
reagují: TedGeorge
reagovat

Whiskey pomoc

Pomožte prosím s výběrem dobré Whiskey, která je relativně normálně sehnatelná i v kamenném obchodě. Dárek pro člověka, kterej Whiskey rozumí.
Cena třeba kolem 2k, ale asi i 4 bych přežil. Hlavně to musím koupit v Jihlavě ještě dneska, takže fakt něco, co odpoledne seženu a nemusí se objednat.
Za sebe se přiznám, že jim moc nerozumím a ani je nepiju...
Případně dík
840077
Pomožte prosím s výběrem dobré Whiskey, která je relativně normálně sehnatelná i v kamenném obchodě. Dárek pro člověka, kterej Whiskey rozumí. Cena třeba kolem 2k, ale asi i 4 bych přežil. Hlavně to musím koupit v Jihlavě ještě dneska, takže fakt něco, co odpoledne seženu a nemusí se objednat. Za sebe se přiznám, že jim moc nerozumím a ani je nepiju... Případně dík
Whiskey pomoc
2 -1
reagovat
Pierce Brosnan: 
"Rest In Peace Your Majesty. It was an honor to serve you."

:+
840072
Pierce Brosnan:  [i]"Rest In Peace Your Majesty. It was an honor to serve you." *:+* [/i]
8 -1
reagovat

Musiczone

Ozzy vydává dnes své další album. 8):+
840062
Ozzy vydává dnes své další album. *8)**:+*
Musiczone
3 0
reagovat
reaguje na: Barv666
.
840060
.
840051
2 -1
reagovat
OMFG, nesrovnávejte ji s popovým zpěváčkem aspoň...
840051
OMFG, nesrovnávejte ji s popovým zpěváčkem aspoň...
1 -9
reagují: Muel
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se