reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 11941 - 11960
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 597
- 598
- 599
- .
- 6683
- 6684
reaguje na:
AndyKaufman
Jo, já objevil bezpečný způsob, jak poslouchat nesnesitelný hlas Ellie Goulding.
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
Music anketa
Jaký je podle vás nejvíc nářezový klasický metalový song? (dejme třeba TOP 3)
Hledám inspiraci na běh. V zimě to bez hudby moc nejde...
Za mě teď nejvíc jede:
The Wicker Man (opatrně, možná budete chtít zapnout CS)
The Kids are Back
Warriors of the world
Hledám inspiraci na běh. V zimě to bez hudby moc nejde...
Za mě teď nejvíc jede:
The Wicker Man (opatrně, možná budete chtít zapnout CS)
The Kids are Back
Warriors of the world
reagovat
|
reaguje na:
RainMakeR
Jo real tam si postupne zvou vsechny kandidaty a decka jim davaji takovy testik, ale perel tam ma vic. Je to kampan samozrejme taky probehla. Proste dement k zbliti
D: cim by jste nam pomohl?
B: hlavne musite makat, kolik umite jazyku? Makejte rukama klidne.
D: cim by jste nam pomohl?
B: hlavne musite makat, kolik umite jazyku? Makejte rukama klidne.
reagovat
|
@Andy, pepo - Jasně, stačí se podívat na fb nějakých zpravodajských webů a jsou tam lidi, kteří se ho zastávají ve stylu, že tyhle znalosti beztak nikdo nepotřebuje, ať všichni ostatní mlčíme, dokud nedokážeme to co on, až po naprosté šílenosti ve stylu - ty děcka zase neumí tolik jazyků, co on. Skoro vše jsou důchodkyně.
reagují:
Memphis
|
reagovat
|
reaguje na:
Jardus
Myslim, ze budu mluvit za vsechny, kdyz u napisu, ze by se vsem strasne oddechlo, kdyby se vratil tam, kam patri. Na Slovensko.
reagovat
|
Btw zkuste se podívat na celý ten pořad a nejenom na ty vystřižený části na sociálních sítích, kde je za dementa. Ta totální arogance před těma dětma, ty jeho výrazy, jak se dívá na ty děcka jako na totální spodinu. A to že měl s sebou tašku s papíry od soudu, se kterými tam začal šermovat už je asi úplný vrchol.
Tady děcka popisujou, jak se k nim postupně choval hůř a hůř, až jim řekl, že jsou zmanipulovaní médii link
Tady děcka popisujou, jak se k nim postupně choval hůř a hůř, až jim řekl, že jsou zmanipulovaní médii link
reagovat
|
reaguje na:
Gonzi
Viděl jsem díl se Středulou, kde byli viditelně otázky pro děti předem připravené, a Středula měl zas viditelně předem připravené odpovědi. Nedivil bych se, kdyby to AB byl nějaký kalkul, jakože koukejte lidi jsem jeden z vás, já toho taky spoustu nevim. Jeho voličům by tahle neznalost byla úplně jedno, ba právě naopak, jak píšu, řeknou si "Hele, my to nevíme, a on to taky neví, on je jako my"
reagují:
verbst
|
reagovat
|
TOP Diskuze
209Superman: Teaser 37Nolanův příští film bude adaptace Homérovy Odyssey 34Téma: Unikl popis traileru nového Supermana. Co nabídly předchozí ikonické ukázky? 32Klaunovy Vánoce: Recenze 26MovieZone vám přeje veselé Vánoce 17Pasáž: Trailer 13Příručák: Recenze 12Death of a Unicorn: Trailer 11Holka od vedle: Trailer 10Víkendový výplach #799 o Batmanovi, Supermanovi a Van Dammeovi