Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11941 - 11960 Napsat příspěvek
reaguje na: Gorecki
Pokud ano, tak ať. Ale těch verzí TrueMotion tu bylo tolik (vlastně to jen každá TV měla pojmenované jinak), že tomu neuvěřím, dokud to neuvidím. Jasně, v kině to bude mít určitě jiný, lepší efekt.
841503
Pokud ano, tak ať. Ale těch verzí TrueMotion tu bylo tolik (vlastně to jen každá TV měla pojmenované jinak), že tomu neuvěřím, dokud to neuvidím. Jasně, v kině to bude mít určitě jiný, lepší efekt.
841502
1 -3
reagovat
reaguje na: Cinefil
Presne ako som si myslel, nie je to totiz ani jedno ani druhe. Film bude plynulejsi ale bez toho nechutneho "soap opera" looku. Ja by som v tomto o Cameronovi naozaj nepochyboval.

"TrueCut Motion is a technology that Pixelworks has been working on for many years. The problem it attempts to solve is judder, strobing and motion artifacts that can result in 24p HDR content. While other solutions to these issues are available, they can destroy the 24p filmic look that many creators still desire. TrueCut Motion allows the adjustment of these artifacts on a shot-by-shot basis while maintaining the filmic look."
841502
Presne ako som si myslel, nie je to totiz ani jedno ani druhe. Film bude plynulejsi ale bez toho nechutneho "soap opera" looku. Ja by som v tomto o Cameronovi naozaj nepochyboval. "TrueCut Motion is a technology that Pixelworks has been working on for many years. The problem it attempts to solve is judder, strobing and motion artifacts that can result in 24p HDR content. While other solutions to these issues are available, they can destroy the 24p filmic look that many creators still desire. TrueCut Motion allows the adjustment of these artifacts on a shot-by-shot basis while maintaining the filmic look."
841490
7 -1
reagují: verbst, Cinefil
reagovat
reaguje na: Muf
Je pravda, že remasterovaný Titanic do 3D byl asi nejlepší 3D remaster, co jsem viděl. Ale tohle mi přijde jako blbost. Zvlášť když Trumotion a HFR jsou pořád mezi lidmi dost kontroverzní.

Avatar 2 má mít HFR prý pouze ve vybraných akčních scénách.
841501
Je pravda, že remasterovaný Titanic do 3D byl asi nejlepší 3D remaster, co jsem viděl. Ale tohle mi přijde jako blbost. Zvlášť když Trumotion a HFR jsou pořád mezi lidmi dost kontroverzní. Avatar 2 má mít HFR prý pouze ve vybraných akčních scénách.
841499
2 -2
reagovat

Pinhead...

...je zena :D
841500
...je zena *:D*
Pinhead...
1 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Ajo, no já od Camerona čekal právě něco víc pokročilého...
841499
Ajo, no já od Camerona čekal právě něco víc pokročilého...
841490
2 0
reagují: Cinefil
reagovat
PR protirecici nesmysl. Stejne jako jeho chvalamposlednich Terminatoru. Penize az na prvnim miste.
841496
PR protirecici nesmysl. Stejne jako jeho chvalamposlednich Terminatoru. Penize az na prvnim miste.
841487
3 0
reagovat
TruMotion bývá u dnešních televizí, kde ti zjednodušeně řečeno vyhlazuje obraz a vyvolává dojem více snímků (HFR). Je to ale blitka a nechápu proč zrovna Cameron neudělá buď jedno (originál HFR) nebo radši nic.
841490
TruMotion bývá u dnešních televizí, kde ti zjednodušeně řečeno vyhlazuje obraz a vyvolává dojem více snímků (HFR). Je to ale blitka a nechápu proč zrovna Cameron neudělá buď jedno (originál HFR) nebo radši nic.
841487
2 -3
reagují: Gorecki, Muf
reagovat

- "We're bringing AVATAR and TITANIC back to the big screen, looking better in every way," said James Cameron. "We will be presenting both films in 4K with high dynamic range visuals and have been working with Pixelworks' TrueCut Motion platform to remaster the films in high frame rate, while keeping the cinematic look of the original."You will soon be able to experience Avatar and Titanic on the big screen in High Frame Rate (HFR) using a special technique called TrueCut Motion to preserve the cinematic look.James Cameron's Lightstorm Entertainment production company is working with Pixelworks' TrueCut Motion platform to remaster "multiple motion picture titles" including the two classics in 4K resolution, HDR (High Dynamic Range) and HFR (High Frame Rate).

Ví někdo, co je to to "TrueCut Motion" ?
841487
- [i]"We're bringing AVATAR and TITANIC back to the big screen, looking better in every way,"[/i] said James Cameron. [i]"We will be presenting both films in 4K with high dynamic range visuals and have been working with Pixelworks' TrueCut Motion platform to remaster the films in high frame rate, while keeping the cinematic look of the original."[/i]You will soon be able to experience [i]Avatar[/i] and [i]Titanic[/i] on the big screen in High Frame Rate (HFR) using a special technique called TrueCut Motion to preserve the cinematic look.James Cameron's Lightstorm Entertainment production company is working with Pixelworks' TrueCut Motion platform to remaster "multiple motion picture titles" including the two classics in 4K resolution, HDR (High Dynamic Range) and HFR (High Frame Rate). Ví někdo, co je to to "[i]TrueCut Motion" ?[/i]
3 0
reagují: speta.jr, Cinefil
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
#brainfart :D sorry.
841438
#brainfart *:D* sorry.
841411
3 -1
reagovat
No ten dokument natočil taky Ondříček.
841425
No ten dokument natočil taky Ondříček.
841411
1 -3
reagovat
reaguje na: verbst
To je dokument. Jednotka dává Ondříčka.
841411
To je dokument. Jednotka dává Ondříčka.
841409
1 -1
reagují: verbst, Disketa1
reagovat
reaguje na: The Joker
Dávaj na dvojce.
841409
Dávaj na dvojce.
841401
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat

Fiala na pohřbu kralovny

link

:D:D:Djako je to blbý. Ale já si myslím že královna by se tomu zasmála 8) 
841408
https://www.instagram.com/p/Cir5wkvL45O/?igshid=YmMyMTA2M2Y= *:D**:D**:D*jako je to blbý. Ale já si myslím že královna by se tomu zasmála *8)* 
Fiala na pohřbu kralovny
6 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Je to od rána na Voyo.
841407
Je to od rána na Voyo.
841401
2 -1
reagovat
Pro me je bizar, ze Jednotka ma dnes v premiere vysilat Zatopka. CT tady nic a zaroven to snad furt neni na streamech, minimalne O2 ne. Nechapu.
841401
Pro me je bizar, ze Jednotka ma dnes v premiere vysilat Zatopka. CT tady nic a zaroven to snad furt neni na streamech, minimalne O2 ne. Nechapu.
6 0
reagují: verbst, speedy.mail
reagovat
:D:D:D Proč mu zahazuje penis? :D:D:D
841385
*:D**:D**:D* Proč mu zahazuje penis? *:D**:D**:D*
841365
3 -2
reagovat
Dnes by se dožili 100 let Dana i Emil Zátopkovi, mají krásný Google doodle. link
841365
Dnes by se dožili 100 let Dana i Emil Zátopkovi, mají krásný Google doodle. https://www.google.com/logos/doodles/2022/emil-zatopek-and-dana-zatopkovas-100th-birthday-6753651837109504-ladc.gif
4 -2
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: dreamy
Tohle moje byla strašná pecka.  Úvod začínal v Severní Americe, kde na indiánském pohřebišti našli pozůstatky nějakého českého profesora/historika. Pak se přesunul děj do Prahy, kde historik po něčem bádal a dostal se do domu v Praze na Vyšehradě, kde byly divné znaky na fasádě, sledoval tam nějakého divného člověka. Uvnitř byly obsáhlé sbírky indiánských arfaktů a brána, která ho přenesla do minulosti mezi indiány. Celé to mělo velmi tížívý lovercraftovský tón.

Strašně dlouho jsem si to přál zfilmované nebo knižně rozvedené. :)
841364
Tohle moje byla strašná pecka.  Úvod začínal v Severní Americe, kde na indiánském pohřebišti našli pozůstatky nějakého českého profesora/historika. Pak se přesunul děj do Prahy, kde historik po něčem bádal a dostal se do domu v Praze na Vyšehradě, kde byly divné znaky na fasádě, sledoval tam nějakého divného člověka. Uvnitř byly obsáhlé sbírky indiánských arfaktů a brána, která ho přenesla do minulosti mezi indiány. Celé to mělo velmi tížívý lovercraftovský tón. Strašně dlouho jsem si to přál zfilmované nebo knižně rozvedené. :)
841332
4 -2
reagovat
reaguje na: verbst
Sleduju a je to fascinující. Ta hymna mě úplně mrazila. :o
841359
Sleduju a je to fascinující. Ta hymna mě úplně mrazila. *:o*
841354
3 -3
reagovat
Aniž bych chtěl nějakej flame, sledujete někdo pohřeb? link
To je neuvěřitelně zorganizovaný. 
A ta atmosféra konce jedný éry tady není jenom planej kec. Úplně to jde z toho všeho cejtit.
841354
Aniž bych chtěl nějakej flame, sledujete někdo pohřeb? https://www.youtube.com/watch?v=V_gy9DFtw5U&ab_channel=BBC To je neuvěřitelně zorganizovaný.  A ta atmosféra konce jedný éry tady není jenom planej kec. Úplně to jde z toho všeho cejtit.
4 -3
reagují: Disketa1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se